güncelleme 1
dün, blue ile elt ekibi ortak çalışma kararı gibi bişey almışlar...twitterlarında ve telgramnda gördüm.biraz blue nun başarısından nasiplenecekler mi bakalım
arkadaşlar merhaba
öncelikle yazacaklarım
YTD..
biliyorsunuz airdrop ile dağıtılan blue vardı...dün tavuk döner parasına satanlar bugün ne rakamlara ulaştığını görünce ne yapıyorlar tahmin edin.
blue hakkında up uzun bi makale bile yazabilirim ama uzun iş belki sonra
neyse bi adayımız daha var şimdi ELTCOIN...airdropla 10k dağıtılmıştı...uzunca bir süre fiyatı sabit kaldı ..ancak yılbaşına doğru duyurdukları bir kampanya ile fiyatı çıldırdı..
ocak ayı gelmeden kayıt olanlar %10 HODL bonusu aldı...(en düşük seviye için)
şimdi şubat 15 te tekrar bi bonus var
bonus oranları şöyle
0 to 20K ELT= 10%
• 20K to 150K ELT= 13%
• 150K to 500K ELT= 15%
• 500K to 1M ELT= 33%
• 1M+ ELT= 50%
• Flash Sale Participant = 75%
• Bounty +5%
• Airdrop +1%
burda airdrop niye %1 yazıyor çözemedim .çünkü bot bana %10 bonus verdi
neyse gelelim bu olayı nasıl yapacağınıza
aşağıdaki adresten telegramlarına üye olun
daha sonra @ELTCOIN_BOT a özel mesaj atın
komut listesinden Add New Account 'a tıklayın
eltcoin tokenlarınızın bulunduğu ether adresini başında ve sonunda boşluk olmadan yazın
sonra size bi soru soracak 1000 elt karşılığında üyelik istermisin falan ona hayır cevabı verin..çok fazla tokenınız varsa başka tabi
ondan sonra bot size bonusunu söyleyecek...yazılanlara göre 15 şubatta hesabınıza yatacak..ve bu olay her ay ortasında tekrarlanacak
tüm ayrıntıları bu adreste bulaiblirsiniz
https://medium.com/@officialELTCOIN/2018-the-year-to-hodl-eltcoin-f05fa43f4562ayrıca bu adamlar android ve ios için cüzdan yazmışlar...bir de ELTCARD projeleri var..tam olarak ne yapmak istiyorlar ingilizcem kısıtlı olduğu için yazamıyorum bilen arkadaşlar aydınlatırsa güzel olur.
son söz olarak bu airdroplara bok atan malları ciddiye almayın...airdroplara katılamadıkları için fesatlıklarından yazıyorlar..ya da erkenden tavuk döner parasına sattıkları için..
bunlar; ethereum scam , ripple ın total supply çok asla 1$ ı göremez,icolar artık bitti,bitcoin balon,altcoinler artık bitti batacak... diyenlerle aynı tayfa...ve sadece imza kasmak için bilmedikleri konular hakkında yalan yanlış yazmaya devam ediyorlar...2-3 tane ölücülerin olduğu site var adını yazmayayım google indexlemesin şimdi..ordan gelen liseli velet bunlar.
(he bir de buraya kazançlarınızı yazmayın arkadaşlar bazı mekanizmaların dikkatini çekmeye gerek yok..herkesin iyiliğine olur bu
)
not:
kendi cüzdanında tutma zorunluluğu ile ilgili bişey göremedim...öyle olsa bot kayıt yaparken uyarı verirdi sanırım ..
(bu konuyu hala elinde airdropltan gelenleri tutanlar için bilgilendirme maksadı ile açtım. gerisi size kalmış..
ytd)