Pages:
Author

Topic: 3 Aylık $15k hacimli arbitraj deneyimlerim (Read 407 times)

jr. member
Activity: 203
Merit: 1
April 04, 2018, 11:55:58 AM
arbitraj yapabilirsen güzelde şu piyasada çok sıkıntı dakikalar sürmeden eriyor fiyatları bi yakalanırsan sıçtın hemde büyük sıçarsın ama yapabilene helal olsun
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Peki bu sermaye dediğiniz kısmı elinizde usd olarak mı eth olarak mı tutuyorsunuz ?
jr. member
Activity: 182
arbitrajın ne olduğunu bile forumdan okudum. arkadaşın deneyimleri ilerde işime yarayabilir. fazla hacim oluşturamam fakat kağıt üzerinde gerçek para kullanmadan al-sat yapılarak kendimi deneyebilirim. 3 ayda 15 hacim yine iyi. 20 etherde 1400 lira kar gayet kuşağa hoş geliyor.
member
Activity: 596
Merit: 14
ya bende cok denemek ıstedım ama ben atana kadar bı sanssızlık olur fark kapanır dıye hep korktum kı bı tusa yanlıs basman bıle tum gelırı silebilir.
full member
Activity: 602
Merit: 100
arbitraj fırsatları oluşmuyor değil piyasada. tabiki zaman zaman bu tip fırsatlar çıkıyor ama işi gücü bırakıp fiyat takibi yapmak lazım. ayrıca hızlı davranmakta gerekiyor. siz transferi yapıncaya kadar işlemler gerçekleşmiş oluyor. 1-2 borsa ile olacak iş değil. farklı bir kaç borsada hazırda para olması lazım. sonuca bakılırsa evet kar etmişsiniz. tebrikler.

Ben de birkaç farklı borsa ile çalışarak hangisinden daha fazla kar elde ediyorsak onunla çalışılmalı diye düşünüyorum. Tek bir borsayla çalışmanın bir esprisi yok. Yalnız bu arbitaj işi öyle çok anlatıldığı gibi olmuyor her zaman için bir miktar riski göze almanız gerekiyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
2017 de populerde 1 defa hitbtc ve poloniex arasında 30 kadar monero taşıdım ve 500$ karla satmıştım. Bir dahada bulaşmadım o zaman taşıyana kadar epey bir stress yaşamıştım
newbie
Activity: 40
Merit: 0
Arbitraj yılbaşından beri yapılamaz oldu. Ya da ben beceremiyorum
member
Activity: 560
Merit: 12
Bana göre boş iş, bir sürü zaman geçiyor sizin transferiniz gerçekleşene kadar. Arbitaj kariniz da düşüyor tabi bazen eksiye bile düşebilirsiniz.
member
Activity: 476
Merit: 10
Arbitajla yaklaşık bir yıl önce kafayı bozarcasna uğraşmıştım sonuç hüsran çünkü bu işin temeli yurt dışına kolay para çıkarmak ve hızlı olmak bir ara Çin ile Avrupa arasında çok büyük fark vardı o sıra iyi değerlendirilebilirdi.
hero member
Activity: 784
Merit: 502
Yazı biraz senaryo gibi olmuş Smiley
Gerçek olma potansiyali olsa da abritaj öyle ağızdan bal damlayarak anlatılmış ki deneyimsiz kişiler aa abritajda para varmış hadi yapak paraları vurak gibi yaklaşımlarda bulunarak ciddi zararlar edebilirler. Btc ile abritaj yapılmayacağını buradaki herkes biliyor zaten. Borsada abritajda hodl da al satta sürekli kazanılmaz, bizimkiler  3 5 bin kazanınca hemen kendini borsa uzmanı falan sanıyor galiba Smiley
full member
Activity: 314
Merit: 101
arbitraj fırsatları oluşmuyor değil piyasada. tabiki zaman zaman bu tip fırsatlar çıkıyor ama işi gücü bırakıp fiyat takibi yapmak lazım. ayrıca hızlı davranmakta gerekiyor. siz transferi yapıncaya kadar işlemler gerçekleşmiş oluyor. 1-2 borsa ile olacak iş değil. farklı bir kaç borsada hazırda para olması lazım. sonuca bakılırsa evet kar etmişsiniz. tebrikler.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bende bir dönem yapıyordum, karlılık düşünce bıraktım. 2-3 aydır bakmıyorum.
Kullandığım borsalar, koineks ve Lykee. 
newbie
Activity: 5
hocam totalde kaç kere çevirdiniz 15k doları ?    yani tamam 10 tl olur ama 10 kere çevirirsiniz 100 tl olur, öyle yazı yazılmaz

toplam yapitigim islem 15k
member
Activity: 448
İyi güzelde hep sıkıntılı işler genelde çok bekletiyolar borsalar bekletmeseler çok karlı bir iş ama bekleyinde birden dump gelirse sıçtın
jr. member
Activity: 154
Arbitajı türkiyeden benden baskası zor yapar aylık 3milyontl hacimle yapıyorum güzel getirisi vardı bıraktım ugrasmıyorum artık. Malum tc bankası ne halt yiyeceği belli olmuyor baska ülkede yapıyorum.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Zamanında ben de yapmak istemiştim bitcoinin hypelandığı zamanlarda yani aralık ayı gibi. Ancak şöyle bir durum var. Bu durumları öncesinde öngörmek gerekiyor. O zamanlar bitstampa üye olmuştum ve sadece para yollayabileceğim özellik olarak swift vardı. Ancak hesabım kesinlikle onaylanmadı. Ve o zamanlar parayı döndürebilmek için sürekli swift yapmanız gerekiyordu. Bu da banka hesaplarınızın bloklanmasına neden olabilir. Ki büyük ihtimalle maliyeye takılıp ifade vermeye bile gidebilirsiniz. Arbitraj bence sadece geniş bir networku olan insanlar için mantıklı.
member
Activity: 280
hocam totalde kaç kere çevirdiniz 15k doları ?    yani tamam 10 tl olur ama 10 kere çevirirsiniz 100 tl olur, öyle yazı yazılmaz
member
Activity: 164
Ortalama kar oranınız 3 ayın sonunda 15.000 dolar için mi %2.8? Eğer böyle ise, oldukça az diyebilirim. Kullandığınız borsalar nelerdir? Ben genelde excel ile çalışmaktayım. Günlük olarak belirli aralıklarla sistem kendisini F5 yapmakta, bildirim ile kafam başka yerde olsa da beni uyarıyor. Bu tarz bir sistem tavsiye ederim. İsterseniz exceli paylaşabilirim.

excele bildirim nasil ekliyorsun?

btcturk kullandim. bu baska bir borsa da olabilirdi. Sadece btcturkde halihazirda hesabim oldugu icin tercih ettim.

http://23.227.206.147/arbitraj.xlsm

Bahsettiğim exceli buradan indirebilirsiniz.

Makro kodlarını incelemek için http://23.227.206.147/kod.txt
member
Activity: 164
Ortalama kar oranınız 3 ayın sonunda 15.000 dolar için mi %2.8? Eğer böyle ise, oldukça az diyebilirim. Kullandığınız borsalar nelerdir? Ben genelde excel ile çalışmaktayım. Günlük olarak belirli aralıklarla sistem kendisini F5 yapmakta, bildirim ile kafam başka yerde olsa da beni uyarıyor. Bu tarz bir sistem tavsiye ederim. İsterseniz exceli paylaşabilirim.

btcturk kullandim. bu baska bir borsa da olabilirdi. Sadece btcturkde halihazirda hesabim oldugu icin tercih ettim.

Bildirimler, windows ve macos işletim sisteminin notification handlerlarının apilerine gönderdiğim programatiksel komutlar aracılığı ile gerçekleşmekte.

Bunlarla ilgili detaylı win32 apilerine ait bilgileri msdn den öğrenebilirsiniz. Yakında kendi emeğimi leak edeceğim. Denerseniz sevinirim.  Cheesy
newbie
Activity: 5

Pages:
Jump to: