cardstack demiş bir arkadaş bende katılıyorum zamanında benimde bir tık alım satışım olmuştu yine bir artış görülebilir özellikle bu dönemde dikkat etmek gerekiyor, bir kaç tane daha böyle coinler var sene içerisinde 9 a katlayan coinler var yeterki şanslı olalım
Ben Cardstak projesini yakından takip ediyorum. Ekip üyeleri ile 2 yıldır içli dışlıyım. Ağızlarından çok bilgi aldım. Şuan elimde çok az miktar tutuyorum. Çünkü altcoin boğası çok yakın zamanda yaşanırsa CARD bu boğayı pas geçebilir. Yükselirse her coin gibi yükselir.
Fakat 6 ay için olacakları söyleyim. Uygulama geliyor ve lansman yapılacak. 10 yeni çalışan işe alıyorlar. Ekip büyüklüğünü iki katına çıkarıyor. Ve pazarlama için planı hazır. Uygulama 2021 Q1 deselerde Q2'de anca lansmana çıkar.
Şirketin elinde çok fazla ether ve bitcoin vardı. Bu yükseliş nedeni ile şirket varlıkları katlandı ve bu yüzden 10 kişi birden işe alma kararı verdiler. İco'da topladıkları 35 milyon doların 15 milyonu bu yükselişlerle beraber tekrar 30'a çıktı. Geri kalan ise paraları ise giderler için nakitti. BTC-ETH varlıkları haricinde 18 aylık nakitlerinin hazır olduğunu 2-3 ay önce söylemişlerdi.
Ben şimdilik paramı diğer coinlerde katlayıp, sonrasında uzun vadeli olarak tekrar bir miktar CARD alıp zulalayacağım. Ama şu fırsat döneminde CARD alıp kumar oynamak istemiyorum. Pazarlama olmadan yaprak kıpırdamaz arkadaşlar. Rekabet artacak, yeni coinler çıkacak ve yatırımcıyı çekmek için paralar harcanacak. Bu durumda pazarlamaya kuruş para ayırmayan bir coin kendi kendine alev almasını beklemek mantıksız. Fakat uzun vade projeye inancım sürüyor.
---
All in BAT'a girdim. BAT'ın PayPal'da listelenebileneceğini düşünüyorum.
BAT ödüllerini doğrudan PayPal hesabına çekebilme oldukça kullanışlı olur. PayPal ile karşılıklı fayda sağlayabilecek bir proje. + Gerçekten en fazla kullanıcıya sahip ürünü olan tek proje. PayPal listeleme haberi yaparsa şak diye 2x çekebilir. PayPal'ın Brave'ye reklam vermesi bir ipucu olabilir.