Pages:
Author

Topic: 3 Sene Hold yapılabilecek Coinler (Read 944 times)

jr. member
Activity: 546
Merit: 2
September 08, 2018, 03:34:49 PM
NEO EOS BİTCOİN VE ETHEREUM alın ekranı kapatın 3 sene sonra girip satın elinizdekileri maldivlerde bir ada alıp hayatın tadını çıkarın.
jr. member
Activity: 560
Merit: 1
September 08, 2018, 01:08:38 PM
Sepet yapacak olursam; Etherium, Eos, Neo, Gvt ve BNB yapardım, bitcoin çok yükselse bile bu meblağ için sepet yapmaya değmez.
member
Activity: 294
Merit: 11
September 08, 2018, 01:05:44 PM
Supply düşük marketcap'de yüksek olanlara bak. Aklıma ilk gelen Dash sonra Zcash. Dash geleceği sağlam görünüyor. Favorim ICX ve BNB.
full member
Activity: 219
Merit: 109
September 08, 2018, 08:06:14 AM
Herkes bilseydi bu coinleri herkes zengin olurdu. Ancak genelde ne insanlarda 3 yil dayanacak sabir var, ne de oyle bir coin bulabilecek bilgi. Bilen de muhtemelen soylemeyecektir, hem sorumluluk almak istemez hem de grafigi bozmak istemez.

Dogru bir coin secildiginde cok cok kazancli olabilir ancak dogru coini bulmak hic kolay degil. Riski azaltayim dediginde de olasi kazancin da ayni oranda azaliyor.
Gecmis yillarin cmc ilk 100 listesine bakin, genelde hep degismis coinler.

Bence boyle bir yatirim yapmak istiyorsaniz en dogru karari kendi arastirmalariniz ile verebilirsiniz. Iyice arastirip gercekten inanacaginiz bir coin bulacaksiniz. Ve kim ne derse desin o coine inancinizi surdureceksiniz.
Ister boga sonunda satar ayi sonunda alir sayi arttirirsiniz, ister ledger a atar unutursunuz.
Lakin boyle bir coini ne buradan birisi soyleyecektir, ne de hodl yaptiginizda insanlar sizi destekleyecektir.

2-3 yil icerisinde 50-100 kat artis yapabilecek, surpriz bir coin icin yazdim bu yaziyi. x3-x5 icin daha koklu ve guvenilir coinler tercih edilebilir.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
September 08, 2018, 07:33:46 AM
Şahsen bitcoin dışında 3 yıl hodl edilebilecek bir coin olacağını düşünmüyorum. Bunun da nedeni piyasanın çok değişken olması tabii ki çok sağlam projeler var ama her an bir skandalla yerle bir olabiliyorlar. Buna örnek litecoin olabilir yavaş yavaş marketcapte düşüyor ve zamanla tamamen piyasadan silineceğine inanıyrum.
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
September 07, 2018, 06:29:33 PM
Bugün önerdiğin coinler yarın çöp olabiliyor hocam. Bence bitcoin dışında hold yapmak bana şu an için mantıklı gelmiyor. Ama şöyle de yapılabilir yatıracağın miktarı belirleyeceğin 10 coine dağıtırsın. 3 yıl sonra bir coin bile tutulursa gayet iyi kar elde edersin .
member
Activity: 532
Merit: 29
September 07, 2018, 02:54:36 PM
Bu son düşüşle beraber piyasada 3 sene boyunca stabilitesini koruyacağına inandığım coin bulunmamakta.

İyi takip edip, tatmin eden bir kar olunca sorgusuz sualsiz çıkmak gerek. Açgözlülük ve "biraz daha artsın çıkarım" demek bir gecede hem var olan karınızdan edip, hem de zarar girmenize yol açabilir. Piyasa iyi takip edilip, soğukkanlı şekilde hareket etmek gerekiyor. 3 sene çok çok uzun bir süre.
jr. member
Activity: 462
September 07, 2018, 02:35:16 PM
Bitcoin neo eos dışında 3 sene boyunca elimde tutacağım bir coin yok. Eos ve neo ethereumun tahtına birlikte kurulacak diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 74
Merit: 0
September 07, 2018, 02:19:18 PM
bence bu konuda tezos başı çeker. şu an çok uzaklarda bir diyarda işlem görüyor ve altyapısı sağlam bir coin. ytd
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
September 07, 2018, 01:35:34 PM
3 sene değil 3 gün bile tutmak zor şu ortamda.Güvendiğin bir coin olur düşecek yeri kalmaz o zaman at cüzdana unut.Diğerleri aşırı değerlenmiş coinler zor bu piyasa da tutunması.Her gün bir darbe yiyorlar.Bu piyasa da gördük ki sağlam coin yokmuş.Takip edilmezse kaybetmek kaçınılmaz olur.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
September 07, 2018, 01:31:29 PM
Ben utnp derim,  şahsen kendime göre biraz yatırım yaptım uzun  süre satmayı düşünmüyorum eğer dediklerini yaparlarsa çok iyi yerlere gelecektir.  Şu an 107 SAT civarı satılıyor yakın zamanda bıtfınex de listeleme yapılacak orada iyi bir hacim olursa çok iyi yerlere gelecektir fiyat şu an çok uygun.  Tutarsa buradan alanları zengin eder araştırın derim
Ytd

utn geliştiricileri tarafında gecikmeler olduğunu duydum. henüz cüzdan yok ortada. icoya katılıp ilk aşamada utnp olarak çekmediysen eğer şu anda çekme durumun yok. coinhood mu ne oradan delist edilmiş.

sizi etkilemek istemem ama geleceği daha parlak olan altcoin bence hdac. henüz yatırım için doğru zaman değil ama. bitcoinde yeni satış dalgası gelirse belki 700 satoshilerden 100'lere doğru düşer bilemem.  ama hdac mining işine önem veren koreli bir grup olduğunu okudum. forumda hdac konularını aktif olarak yayınlayan arkadaşa buradan teşekkür ederim.

Hıtbtc den delist edildi,  sebebi ise belli değil  ücretsiz olarak listelendı gerekli hacim olmadığından borsa kendisi çıkarttı öyle biliyorum
Evet projede gecikme var tarihlere uymuyor adamlar bu büyük sıkıntı
Şu an bitfınex ethfinex de listelenecek bu büyük bir avantaj  şu an için

Tek sıkıntı roadmap a uyumuyor adamlar yatırım yaptım artık bekleyeceğim
Önerdiğin coıne bakacağım sağol
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
September 07, 2018, 03:03:31 AM
En çok güvendiğim coin man dı fakat son zamanlarda ETH nin çökmesi sebebiyle ağır yara aldı ve dolar olarak düşüsü her geçen gün derinleşiyor bataklık gibi oldu ortalık.
jr. member
Activity: 378
Merit: 3
September 06, 2018, 08:08:56 PM
^sene çok uzun bir süre top 5 coinler dışında hiçbir coini 3 yıl tutmak için almam bir anda piyasadan silinip yerin dibine geçebilirler.
legendary
Activity: 2324
Merit: 1175
September 06, 2018, 01:07:01 PM
Ben neo eos bitcoin cash derim eğer uzun süre hold yapılmayı düşünüyorsanız . Ama piyasa o kadar kötü ki günden güne azalıyor girenlerin parasını eritiyor 3 sene hodl değil fiyat katlanınca çıkmak mantıklı olan
member
Activity: 546
Merit: 10
September 06, 2018, 12:46:10 PM
Ben utnp derim,  şahsen kendime göre biraz yatırım yaptım uzun  süre satmayı düşünmüyorum eğer dediklerini yaparlarsa çok iyi yerlere gelecektir.  Şu an 107 SAT civarı satılıyor yakın zamanda bıtfınex de listeleme yapılacak orada iyi bir hacim olursa çok iyi yerlere gelecektir fiyat şu an çok uygun.  Tutarsa buradan alanları zengin eder araştırın derim
Ytd

utn geliştiricileri tarafında gecikmeler olduğunu duydum. henüz cüzdan yok ortada. icoya katılıp ilk aşamada utnp olarak çekmediysen eğer şu anda çekme durumun yok. coinhood mu ne oradan delist edilmiş.

sizi etkilemek istemem ama geleceği daha parlak olan altcoin bence hdac. henüz yatırım için doğru zaman değil ama. bitcoinde yeni satış dalgası gelirse belki 700 satoshilerden 100'lere doğru düşer bilemem.  ama hdac mining işine önem veren koreli bir grup olduğunu okudum. forumda hdac konularını aktif olarak yayınlayan arkadaşa buradan teşekkür ederim.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
September 06, 2018, 11:54:33 AM
Kesinlikle
Matrix-ai-network (Man)
Omnitude (Ecom)
Bitmart (Bmx)
Neo

Biliyorum bazilari size yabanci gelecek ama bunlari biryere yazin. 
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
September 06, 2018, 06:37:17 AM
Ytd
jr. member
Activity: 112
September 05, 2018, 03:44:00 PM
3 ana kalemde harici (btc eth neo) şuan hangi coine yatırım yapaılım yeni coimler ne oldu şu bu derken paran çöp oluyor eriyor elimde bauntylerden gelenler var zevki çıksın diye alsat yapıyorum bi gün 70 dolar bi gün 45 dolar eridide erdidi ana cüzdanı ellesek halimiz duman
Rdu
jr. member
Activity: 224
September 05, 2018, 02:42:34 PM
Hocam bence mantıklı olan piyasada varlığı ile güven teşkil edenler olur, mesela öncelikle Bitcion, Ethereum ve Litecoin gibi. Nasıl olsa uzun vadede yatırım düşünüyorsunuz. Mutlaka misli kazanımlar olacaktır. Zamana odaklı olarak zarar etme riskiniz de çok düşük olacaktır.
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
September 05, 2018, 02:33:49 PM
2 sene öncesine kadar ether tokeleri iyi furya yakalamıştı ama şimdilerde tamamen çöplüğe  döndü diyebiliriz.
Pages:
Jump to: