Pages:
Author

Topic: 3PSU (Tek Kartla 3 PSU) 30 TL - page 4. (Read 5254 times)

newbie
Activity: 35
Merit: 0
February 06, 2014, 07:46:35 PM
gerçekten çok hoş görünüyor resim ve video çok güzel  Wink

şimdi birşey sormak istiyorum. Bende 2 power var. 1 tane rig var. Ben kısa devre ile bir poweri çalıştırıyorum hala anlamış değilim neden add2psu gibi şeylere kısa devre yapamayanlar için mi  ihtiyaç var acaba?

Bu cihazin amaci  ana psu calismayi durdurdugunda yani bilgisayar kapandiginda diger psularida kapatmak acildiginda acmak.Sistem kapaliyken kisa devre yapilmis psular ekran kartina bostan yere guc vermeye devam ediyor.Bunun zararli olabilecegini okumustum biryerde.Ya da elektrikler gidip geldiginde evde degilseniz manuel olarak mudahale edemeyeceginiz icin sadece ana psu calisir diger psular calismaz.Forumda sorun yasayan arkadaslar vardi bu konu hakkinda.Kisa devre yapmak bunun gibi sorunlar cikarabiliyor.Umarim aciklayabilmisimdir.
full member
Activity: 210
Merit: 100
February 06, 2014, 07:15:08 PM
gerçekten çok hoş görünüyor resim ve video çok güzel  Wink

şimdi birşey sormak istiyorum. Bende 2 power var. 1 tane rig var. Ben kısa devre ile bir poweri çalıştırıyorum hala anlamış değilim neden add2psu gibi şeylere kısa devre yapamayanlar için mi  ihtiyaç var acaba?
newbie
Activity: 35
Merit: 0
February 06, 2014, 06:45:47 PM
Herkese merhaba arkadaşlar bugün yapımını bitirdiğim kartı sizlere sunmak istiyorum.Mantıken Add2Psu adlı cihaz ile aynı işi görmekte ancak bu cihazda +1 psu ekleme ve ledli bildirim bulunmakta.Yani aynı anda tek kart üzerinden 3 psu aynı anda çalışabilmekte.

Not:Eğer aparat psunuzla uyumsuzluk yaşarsa (satın alan 36 kişiden 3 ü bu sorunu yaşadı) iade kabul ediyorum.Aparat elinize ulaştığında bozuk veya çalışmıyor ise ücretsiz olarak yenisini gönderiyorum.

Fiyat:30TL+kargo 2 ve üzeri alımlarda kargo ücretsizdir.
Sanal pazar satış linki: http://www.sanalpazar.com/3psu-Ayni-Anda-3-Psu-Calistirmak-Icin__isp15804234
Fotoğraf:

Video: http://www.youtube.com/watch?v=k2wAB0DBP_s
Pages:
Jump to: