Pages:
Author

Topic: 4-5 Kasım 2016 Uydunet Yavaşlığı - page 2. (Read 1672 times)

hero member
Activity: 854
Merit: 500
November 05, 2016, 12:19:46 PM
Hocam bende 0.8 download 0.03 upload.
Bende aradım direk kendilerinden kaynaklı bir sorun olmadığını söylediler.
Daha sonra internette biraz araştırdım açılmış konu yok. Burada bu konuyu görünce baya rahatladım.
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
November 05, 2016, 12:09:56 PM
Gördüğüm kadarıyla bu sorunu başkaları da yaşıyor, internet hızım 200kbps download, 100kbps upload üstüne çıkmıyor aradığımda ise kendileri kaynaklı bir sorun olmadığını söylüyorlar.
Diğer servis sağlayıcılarında da benzer bir durum var mı? Sizde durum nedir?

Turkiye ile iletisimim resmen kesildi kesilecek gibi bir sey, problemin genel oldugunu dusunuyorum, aslinda problem degilde bilincli yapildigini dusunuyorum, ozellikle youtube uploadlarina ve yabanci basina dijital medya transferlerine kostek olmak icin.
Evet, zaten müşteri hizmetleriyle konuştuğumda kendileriyle alakası olmadığını söylüyorlar, muhtemelen BTK yaptırıyor. Şimdi de müşteri hizmetlerini aradığımda hizmet no kabul etmiyor rezilliğe bakın!
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
November 05, 2016, 11:39:17 AM
Gördüğüm kadarıyla bu sorunu başkaları da yaşıyor, internet hızım 200kbps download, 100kbps upload üstüne çıkmıyor aradığımda ise kendileri kaynaklı bir sorun olmadığını söylüyorlar.

Turkiye ile iletisimim resmen kesildi kesilecek gibi bir sey, problemin genel oldugunu dusunuyorum, aslinda problem degilde bilincli yapildigini dusunuyorum, ozellikle youtube uploadlarina ve yabanci basina dijital medya transferlerine kostek olmak icin.
legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
November 05, 2016, 11:19:49 AM
Pages:
Jump to: