Pages:
Author

Topic: 4 Adet GTX 1060 Yeni Mining - page 2. (Read 1054 times)

sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
October 16, 2017, 05:29:25 PM
7 8 ayda şuanki zorluk ve ether fiyatı ile amorti mümkün değil. kazdıklarını biriktirirsin ether patlar o zaman roi yapar orası ayrı tabi
newbie
Activity: 57
Merit: 0
October 16, 2017, 04:34:31 AM
Arkadaşlar merhaba, coin işlerine merak saldım. İzininiz ile birkaç sorum var.

4 Adet GTX 1060 alacağım inşallah. Bu sistem ile ne kazmam mantıklı olur. Ayrıca çıkan her madeni hergün satmayacağım 5 6 ay bekletip öyle satacağım. Elektrik giderini dükkanın giderine yazdıracağım. Aklımda musicoin ve monero var sizin önerileriniz nelerdir?

Asus h81 plus anakartım var 4 ekran kartı takabilir miyim?
Kaç watt psu yeterli olacaktır?

Şu an en karlı olarak kazabileceğiniz coin görüşüne göre Ethereum'dur bunun dışında karlılık oranları genelinin düşük oluyor ancak kazarım beklerim diye düşünürseniz Ethereum dışında ben Zencash'i biraz araştırmanızı öneririm.

Cevabınız için teşekkürler hocam. Madenleri kazıp bekletmeyi düşünüyorum. Yerim çok musait. Eğer ki kazançlar istediğimiz şekilde olursa 2 tane 6lı rig ekleyebilirim yanına. Şuan için 4 tane gtx 1060 alıp madenleri bekletip 7 8 ayda roi alabilirsem karlı gözüküyor süreç.
hero member
Activity: 923
Merit: 534
October 16, 2017, 04:28:27 AM

4 Adet GTX 1060 alacağım inşallah. Bu sistem ile ne kazmam mantıklı olur. Ayrıca çıkan her madeni hergün satmayacağım 5 6 ay bekletip öyle satacağım. Elektrik giderini dükkanın giderine yazdıracağım. Aklımda musicoin ve monero var sizin önerileriniz nelerdir?

Şu an en karlı olarak kazabileceğiniz coin görüşüne göre Ethereum'dur bunun dışında karlılık oranları genelinin düşük oluyor ancak kazarım beklerim diye düşünürseniz Ethereum dışında ben Zencash'i biraz araştırmanızı öneririm.
newbie
Activity: 57
Merit: 0
October 16, 2017, 04:03:59 AM

Pages:
Jump to: