Pages:
Author

Topic: 4 Hero İle İmza Kampanyası Kovalamak - page 2. (Read 1768 times)

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 17, 2017, 03:01:23 PM
4 adet hero hesabımız var diyelim . ayın başında 4 ünüde farkli ico lardan imza kampanyalarına soktuk diyelim ve herbiriyle de görevi tamamladık diyelim. hepsi ayrı ayrı tabi ki deli kazançli olacak demiyorum ama ortalama olarak sonlanan bir imza bountyden ay sonunda toplam ne kadarlik bir gelir beklersiniz ? yani aslında sormak istediğim bu imza işi kazançli mi gerçekten emek verildiğinde ? şans işi vs ico larin cok kar dağitmasi yada değerlenmesinden bahsetmiyorum ortalama olarak düşünün sadece.

hertürlü asgari ücretten fazla kazanırsın, biraz şansla minumum 1 btc  kaldırman içten bile değil
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
April 17, 2017, 03:00:35 PM
Kazançlı olur ama İco yerine bana göre normal imza kampanyası kovalamak gerekli diyebilirim. Şöyle yapılabilir 2 hesabı İcoya sokup 2 hesabıda normal imza kampanyasına sokarak normalde multi hesab ban sebebi değil ama eğer farkedilirse ıp bana bile gidebilir bu iş dikkatli olunması lazım. Genelde İcolara hep 1 den fazla hesapları sokan insanlar var.

İcolardan 40 yılda biri kazançlı oluyorsa diğerleri öyle olmuyor.
sr. member
Activity: 364
Merit: 250
April 17, 2017, 02:49:06 PM
4 adet hero hesabımız var diyelim . ayın başında 4 ünüde farkli ico lardan imza kampanyalarına soktuk diyelim ve herbiriyle de görevi tamamladık diyelim. hepsi ayrı ayrı tabi ki deli kazançli olacak demiyorum ama ortalama olarak sonlanan bir imza bountyden ay sonunda toplam ne kadarlik bir gelir beklersiniz ? yani aslında sormak istediğim bu imza işi kazançli mi gerçekten emek verildiğinde ? şans işi vs ico larin cok kar dağitmasi yada değerlenmesinden bahsetmiyorum ortalama olarak düşünün sadece.
Pages:
Jump to: