Pages:
Author

Topic: 400 evsiz Paris'te çadır kurdu - page 2. (Read 245 times)

legendary
Activity: 1316
Merit: 966
July 30, 2021, 09:59:41 AM
Herkes evrensel temel gelire sahip olsa bütün sorunlar çözülmez mi?

Kendi ülkemde 10 milyon vatandaşın ve 10 milyon sığıntının yardım almasına ve ayrıca 3 milyon memurun ve 6 milyon emeklinin maaş almasına yardımcı oluyorum.

Ve ben öyle bir enayiyim ki; doğum kontrol nedir bilmeyen Afrika'ya "evrensel temel gelir" ulaştırma çabasındayım.

Ya liberalizm gelsin ya da biz gençleri öldürün de kurtulalım çünkü yaşamak bu değil.

Benim sitemim sisteme; memur ve emekliler alınmasın.
hero member
Activity: 1162
Merit: 719
July 30, 2021, 09:40:03 AM
Fransa'da aralarında Utupia 56, Wilson ve DAL gibi göçmenlerle dayanışma derneklerinin de bulunduğu “Collectif Requisitions” adlı oluşumun desteğiyle, aralarında çocuklu aileler ile refakatsiz çocukların da bulunduğu 400 evsiz kişi “onurlu ve kalıcı barınma çözümü” talebiyle, Vosges Meydanında çadır kurdu. Dernek yetkililer, Vosges Meydanını turistik bir yer olduğu için seçtiklerini, Paris’in görünmeyen yönlerini lüks mahallelerindekilere ve turistlere göstermek istediklerini vurguladı.

https://www.kibrisadahaber.com/400-evsiz-pariste-cadir-kurdu-335408h.htm

Afrika'da daha kötü koşullar altında yaşayan insanlar var. Herkes evrensel temel gelire sahip olsa bütün sorunlar çözülmez mi Huh
Gelir dağılımı adaletsizliği karşısında en iyi çözüm 'evrensel temel gelir' çözümüdür.
Yoksa nasıl çıkacak insanlık aydınlığa Huh
Pages:
Jump to: