Pages:
Author

Topic: 4.000 DOLARI GEÇEN DEFİ TOKENİ 5 DAKİKADA 1 DOLARA DÜŞTÜ! - page 2. (Read 334 times)

legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
Vay vay vay neler olmuş neler bitmiş 4000 dolardan 0.017 dolarlara ha işte bilgisiz yatırım yapılmamasını gösteren en basit olay olmuş bu iyi geçirmişler
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Uniswap üzerinde dün gece 12 den itibaren gerçekleşen yeni scam ekleme çalışmalarının sayısı 12 saatte 100'ü geçti saymayı bıraktım. Bot eklemiştim yeni projeleri takip etmek için sürekli tüm adedi sadece 1 kişide bulunan scam projeler eklenip duruyor. Çoğunun içerisinde de yf / finance / meyve isimleri gibi ibareler var. Dün geceden beri ilk çakılan proje değil hotdog aynı şekilde çakılan bir sürü var. Demiştim Wink.

Önümüzdeki dönemde denetimsiz kontratların açıkları sebebiyle kaybedilen fonlardan bahsedeceğiz. Sanırım bu sefer mt.gox felaketinden daha büyük bir felaket bizi bekliyor çünkü insanlar gerçekten sorgulamadan deli gibi para yatırıyor. Sadece kazanacaklarını düşünerek, kaybetmeye başladıklarında ve o bir kısmı okumaya açık bile olmayan içeriği belli olmayan kontratlarla çok kişi tokatlanacak azizim. Bu mesaj burada dursun zamanı gelince masaya vuracağım.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Dün twitterda gördüm.
Uniswapı amatör kullananlara çok fena ve sistemli çaktılar.
YFI kaçıran adamları böyle scamlarla iyi oltalıyorlar dikkatli olun
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Bu defi ayağına çok canlar yanacak gibi. Yfi ler bile bana pek güven vermiyor doğrusu. Hani her an çakılıverecek gibi geliyor. Şimdilik iyi duruyorlar.
Yalnız bu tokenin sert çakılışı milleti çok kötü yapmıştır. Cuddi kaybeden intihar bile eder 
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
4.000 DOLARI GEÇEN DEFİ TOKENİ 5 DAKİKADA 1 DOLARA DÜŞTÜ!

Yemek temalı başka bir merkezsiz finans (DeFi) projesi olan HotdogSwap, olağanüstü bir gün yaşadı. Tokenin 5 dakikada 4.000 dolardan 1 dolara düştüğü öğrenildi.

DeFi tokeni beş dakikada çöktü
HotdogSwap, yalnızca 2 Eylül’den itibaren var olan yeni bir DeFi projesi. Yield farming’de her zamanki gibi, proje yıllık yüzde bir milyona varan verim oranı (APY) sunmayı teklif etti. Muhtemelen bu teklif çok sayıda trader’ın ilgisini çekti ve bu yüzden Hotdog tokeni lansmandan kısa bir süre sonra büyük bir fiyat artışı gördü.

Önde gelen DEX analiz panosu Uniswap.info’dan gelen veriler, Hotdog tokeninin 5.000 doların üzerine fırladığına işaret etti. Bununla birlikte trader’lar, bu uçuk fiyattan yararlanmaya başladıkça HotdogSwap için işler kötüye gitti ve bu da muhtemelen Hotdog tokeninin fiyatının düşmesine neden oldu.

HotdogSwap 2 sentin altına düştü
Hotdog tokeni beş dakika içerisinde dört basamaklı fiyat noktası 4.000 dolardan 1 dolara kadar geriledi. Şu anda, token Uniswap’e göre 0,0176 dolar değerinde.

Trader Edward Morra, yield farming’deki mevcut faaliyetleri Bitconnect ile karşılaştırdı ve şöyle bir tweet attı:

Adamım, yemin ederim piyasanın bu durumu Bitconnect’ten daha kötü. Bunlar bugün oldu, geçen ay düzinelerce daha fazla örnek vardı.

DeFi tokenlerinin ani yükselişi ve düşüşü, bir şekilde, trader’ların bu projelere bir pump ile yaklaştıklarını gösteriyor. Yeni projelere akın ederek, DeFi trader’ları token fiyatını artırıyor ancak kısa bir süre içinde kendileri için büyük kârlar alıp çekiliyorlar ve proje çöküyor.

https://kriptoparahaber.com/4-000-dolari-gecen-defi-tokeni-5-dakikada-1-dolara-dustu.html
Pages:
Jump to: