Pages:
Author

Topic: 5 ETH'Lık Yatırım Yapmak İstiyorum. Hangi Coin Tercih Etmeliyim? - page 5. (Read 685 times)

full member
Activity: 1358
Merit: 193
%35 icx, %25 wan, %15 neo, %15 bnb , %10 zrx den oluşacak bir sepeti genel olarak tavsiye edebilirim. tabiki tüm sermayenizin kısa sürede eriyebileceğini riskinide anımsatarak. bol kazançlar.
full member
Activity: 222
Merit: 100
uzun sürelik düşünüyorsan bence ethereum güvenli limandır icolar falan ise biraz şans işi gibi projeyi iyice anlamak çalışmak tutar mı tutmaz mı bakma gerekli
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Benim şahsi görüşüm Zil, Nano, Icx olurdu. Verilen coinler ile ilgili kendi araştırmanı yapmanı ayrıca tavsiye ederim. Birileri söyledi diye coin almak risktir.
Tabi ki öyle dediğiniz gibi. Sadece tercih ederken projenin hangi kriterlerini göz önünde bulundurmalıyım. O yönde bilgi eksikliğim var yalnızca grafiklere bakarak girmek istemiyorum bu işe.
member
Activity: 224
Merit: 52
Benim şahsi görüşüm Zil, Nano, Icx olurdu. Verilen coinler ile ilgili kendi araştırmanı yapmanı ayrıca tavsiye ederim. Birileri söyledi diye coin almak risktir.
jr. member
Activity: 112
Merit: 1
Öncelikle herkese merhabalar. Daha önce de ufak yatırım girişimlerim oldu fakat hiçbirinden istediğim sonucu alamadım. Şuanda kendi açımdan 5 ETH geniş çaplı yatırım olarak düşündüğüm sepet oluşturmak istiyorum. Sizlerden öneri bekliyorum bu konuda. Sizce nelere dikkat etmeliyim sepet oluştururken hangi kriterleri göz önünde bulundurmalıyum. Ve son olarak ETH'ların bir kısmıyla sağlam bir ICO'ya katılmalımıyım sizce?
Pages:
Jump to: