Pages:
Author

Topic: 50 yetmedi, Bitfinex’e 30 milyon dolar daha - page 2. (Read 637 times)

member
Activity: 195
Merit: 10
-
30 milyon dolar gerçekten sağlam bir para, hatta korkunç bir para nakit olunca çok iş yapar
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
tehter büyük bir manipilasyon tokeni herkesin bildiği gibi .
son denetlemede basılan tehter kadar para var hesaplarda dendi . bu durum doğru ilerlerse mesele yok ama ne zaman tersi oldu ozaman durum çok sakat olur.
trustusd de adedini artırmalı ki güç dengeleri eşitlenmeli biraz
member
Activity: 602
Merit: 32
Böyle oynak fiyatların olduğu zamanda aklı çalışanlar usdtye geçip al sat yaptıkları için talep gereği basılıyor. Ancak dolaşımdakini ve tüm coinlerin total marketcaplerine bakıp biraz incelemek lazım. Dolaramı geçip bekliyorlar diye. Yani usdt sürekli artıyor ve piyasa düşüyorsa usdtye geçiş vardır yahut olacaktır. Bu durumdada kusa bir yükseliş ardından düşüş olacağını ve bu duruma hazırlık olarak algılayabiliriz ama tek borsa ile bu algıyı çıkarmak zor.total cap in %20lerine ulaşmadan söylemek biraz eksik bilgi ve bulguya dayanarak yapılmış olur. Seri şekilde her borsaya girse bu para ve ötesinde meblağ yükselirse kısa yükselişi bi dip izler diyebiliriz.
member
Activity: 504
kripto piyasası bu paralarla etkilenmemeli ve tether gerçekten bu bastıklarının karşılıgında bankaya dolar koyuyormu öenmli olan o.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
50 mılyon ıle bırsey olacagını sanmıyorum düşüşte olmaz artacagı sabit belirli bir rakam olur onun ötesine geçmez.
member
Activity: 612
Valla 50 milyonla 30 milyonla koca piyasa etkilenecekse bu oyunu hiç oynamayalım o zaman. Ne zaman bu piyasanın hacmıi 1 trilyon barajını aşar o zaman güvenilir bir hale gelebilir diye düşünüyorum.
member
Activity: 406
Merit: 12
Düşüşe yorulmasının sebebini anlamadım. Piyasada son günlerde yükseliş trendi hakim ve piyasaya para girişi de bunu destekler nitelikte bir özellik. Ne olur bilinmez ama boğa sezonu çok da uzak durmuyor. Umarım daha çok para girişiyle daha da hareketlenir.
full member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
Bu olay nezaman sonlanacak? Borsalar nezaman tether kullanmayi birakacaklar? Iyice kotu bir hal almaya basladi bu is.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
6-7 ay önce ki kadar yüksek seviyelerde tether basılmıyor çünkü volume düşük. volume'le yüksek tether basımları gelmeyi başlayınca boğalar tepinmeye başlayacaktır..
legendary
Activity: 2128
Merit: 1657
Normal şartlar altında, bu düşündüğünüzün aksine çok olumlu bir haber, kripto piyasasına fiat para girişi olduğunu gösteren bir işaret.

Fakat Tether üzerinde çok spekülasyonlar var, çoğu otorite Tether'a ve kurucularına güvenmiyor,

o yüzden USDT bazlı hareketleri rezervasyonla değerlendirmekte fayda var
member
Activity: 522
Merit: 13
tether basılıp piyasaya sürülmesi genel olarak iyi bir şey, talep var ki miktar artırılıyor yoksa durup dururken miktarı artırmanın bir faydası yok ek maliyetten başka.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Market ortamında yükseliş görmek, hareketlenmeler biraz olsun moral oldu bugünlerde, yetmez ama şimdilik idare eder
member
Activity: 560
Merit: 12
Dolara esitlenmis coinler ürettikleri coinler karşısında dolar alıyorlar mı yoksa dünyanın belalısı abd gibi dolar basıp saliyorlar mı ?
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bu iyi bir şey diye düşünüyorum. Yakın zamanda boğanın habercisi olabilir Grin Yüzümüz gülsün artık ya saç kalmadı bu stresten  Grin

Bu paralar çok az değil mi en az 50 milyar dolarlar girene kadar bir işe yaramaz.Bu fiyatlar yükselmesi için hiçbir şey ifade etmez.Dediğim gibi en az milyar dolarlar girmeli piyasaya
full member
Activity: 392
Merit: 103
Bu iyi bir şey diye düşünüyorum. Yakın zamanda boğanın habercisi olabilir Grin Yüzümüz gülsün artık ya saç kalmadı bu stresten  Grin
member
Activity: 196
İyi para akıyor ancak borsada bir yükşeliş hala meydana gelmedi tam olarak neyi bekliyorlar artık anayamadım cok bilmediğimden de soruyorum
jr. member
Activity: 127
Merit: 2
Tether basılınca noluyor.Aynı miktar dolar piyasa girmiyor mu?Yanlışım varsa düzeltin ama tether basıldıkça piyasanın yükselmesi gerektiğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Önceden  etki ediyor btc yi uçuşuyordu ama benim anladığım. Basılan bu tether ler işin bahanesi imiş . Son zamanlarda bilmem kaç milyon para basıldı ama bir gram etki yapmadı !!  
Yani diyeceğim o ki 1 milyar basılsa bile birileri istemedikçe çıkış olmayacak , onlar ne zaman isterlerse bizde o zaman para kazanacağız
full member
Activity: 462
Merit: 102
tether basılması güzel bir şey doping gibi etki yapacaktır en az 500-600 dolar fiyatı artıracak gibi gözüküyor buda minimum daha yeni başlayacak
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Tam tersi yükseliş oldu zaten biraz daha devam edip aşağı yönelme eğilimi devam edebilir kripto paraların, iyice geriledikten sonra ben son dip olacağını ve oradan sonra boğanın gelebileceğini düşünüyorum.
Pages:
Jump to: