Pages:
Author

Topic: 50 yetmedi, Bitfinex’e 30 milyon dolar daha (Read 222 times)

jr. member
Activity: 406
Merit: 1
September 05, 2018, 10:25:34 AM
Piyasaya griren tetherlar pek yeterli olmamışa benziyor ,7400 dolara kadar yükselen bitcoini 6900 dolar seviyesine kadar geri çektiler ,piyasada gene bir oyunlar dönmeye başladı.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
September 05, 2018, 02:31:26 AM
Ağustos ayında piyasaya iyi miktarda sıcak para girişi oldu ve etkisi hissedildi.
member
Activity: 448
Merit: 12
Tether sürülmesi finans çevrelerince iyiye işaret olarak görülüyor.
 Dilerim bu hareketler bir boğa sezonunun başlayacağını gösterir  Smiley
member
Activity: 574
Merit: 13
Tether in piyasaya sürülmesi negatif mi pozitif mi etki yaratır acaba bunları kestiremiyorum ve aklıma ilk gelen bir  karşılığı varmı bu kadar tether in piyasaya sürülmesinin?

2017 sonunda iyi etkilemişti. Ama nedense 2018'de aynı etkiyi yapamıyor. Bitfinex'e güven sarsıldı biraz onu toparlayamıyor nedense.
jr. member
Activity: 154
Merit: 8
Tether in piyasaya sürülmesi negatif mi pozitif mi etki yaratır acaba bunları kestiremiyorum ve aklıma ilk gelen bir  karşılığı varmı bu kadar tether in piyasaya sürülmesinin?
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Tether basımı karşılıksız para basma ilkesine uygun Tether basımı bizi btc artacak diye heyecanlandırmasın ne olursa balinaların oyunları için oluşturulmakta bize kalacak artıklar karın doyurmaz.
member
Activity: 336
Merit: 10
Piyasaya sürülen toplamada 80 milyon dolarlık Tether hiç bir şey değil geçtiğimiz yıl tek seferde 100 milyon dolar sürülüyordu ,zaten etkisi çok uzun sürmedi bitcoin tekrar düşüş moduna geçmeye başladı ,bir kaç güne kalmaz tekrar 6700 dolar seviyesine çekilecektir.
newbie
Activity: 70
Bu boğa habercisi olabilir ancak bitcoin bir anda fırlamayacaktır boğaya girdikden sonra en az 15 bin doları görürse seri yükselişler gerçekleşir çünkü dünya çapında tekrar bir tren yakalaması lazım ki şu anda dünya gündemi buna izin vermiyor çok fazla dolar , savaş ve ambargolar konuşuluyor .
member
Activity: 713
Merit: 31
Bu dönem mi yaşanır bilmiyorum ama bu Tether işi patlar ve BTC'yi epey aşağı çeker demedi demeyin. Bitfinex biraz daha sorumlu davranmalı bence.
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Basın basın 50-30 arkasından bir 100 milyon dolar daha takviye yapın ,yapınki bitcoin fiyatı bari bu şekilde biraz yukarı doğru çıkışına devam etsin ,bu belkide çıkış için so hazılıklardır .
full member
Activity: 420
Merit: 100
şu piyasada 30 milyon dolar artık küçük bir meblağ gibi görünüyor ve bitcoin ve altcoinler için boğa spekülasyonları için çok yetersiz görünüyor.
member
Activity: 252
Merit: 11
Bu haberleri ben de çok olumlu buluyorum. Umarım bunlar umduğumuz gibi boğanın ayak sesleridir. Piyasada da adım adım yükselişler oluyor. Sebebi bu olabilir.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
30 milyon dolar bir iconun toplayabileceği bi para şu anda. piyasaya doğrudan etki edecek bir para değil bence. çokta abartılmamalı.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Umarım bu paralar herhangi bir karşılığı olmadan kripto para piyasasına sürülmüyordur.Durum böyle olursa şuanki artışın kat ve kat fazlasıyla düşüşü görebiliriz diye düşünüyorum.
newbie
Activity: 182
Piyasaya yeni para girişi var, nerdeyse bir aydır devam ediyor. Piyasa  için iyi haber.
newbie
Activity: 280
30 milyon dolar cash para olarak oldukça iyi para gibi, yani baktığınız zaman sağlam para nakit olarak
legendary
Activity: 1904
Merit: 1750
Yolla yolla. Artsın artık şu bitcoin. 8 aydır içerde kaldık. Birazcık para kazanmaya başlayalım. Büyük bir fomo sonrası 15-16k yalan değil bence.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Piyasaya sürülen Tether ile hemen hemen aynı zamanlamaya gelen yükseliş dikkat çekici, bunu Tethere bağlayanlar da var.
full member
Activity: 392
Merit: 101
evet ben de boğa habercisi olarak görüyorum,  demekki fırlayacak ki bitcoin şimdi toplayabildikleri kadar topluyorlar nefes almadan hızlı hızlı
member
Activity: 448
Merit: 14
Boğanın habercisi bu milyon dolarlar.Hadi inşallah hepsi altlara akarda biraz canlanır ortalık.Bizde biraz yardırmış oluruz.zaten zarar boğazı geçti borca girdik  nerdeyse.İnşallah yakın zamanda ddüzelecek.
Pages:
Jump to: