Pages:
Author

Topic: 5.000 Doları Tahmin Eden Tone Vays: Ayı Piyasası 2019 Yazına Kadar Sürebilir (Read 209 times)

full member
Activity: 721
Merit: 100
Ayı piyasası artık devam ederse sürecek bir piyasa olmayabilir neredeyse 1 trilyon dolardan eridi geldi bu hacim 10 da 1 e düştü buradan sonra biraz olsun güven tazelemesi gerek.
jr. member
Activity: 65
Merit: 1
W12 – Blockchain protocol
Benim tüm beklentim 2019 yılında yeni bir başlangıç olacağıydı umarım ben haklı çıkarım da yeniden yükseliş başlar
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
2018 yılını bu şekilde tamamlamış oluyoruz bence. 2019 yılında aniden piyasa yükselmez. yaz ayları zaten durağan geçer. demekki en erken 2019 son baharda piyasa düzelebilir.
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Piyasa 2019'dan önce düzelmez. Düşüş biraz daha sürecek gibi görünüyor.Yazdan önce ilkbaharda yükseliş belirtileri olur. Ondan sonrasını o zaman geldiğinde bakarız.
jr. member
Activity: 336
Boğa boğa boğa arkadaş ne boğaymış ya gelmedi gitti milletin gözü 2018'in sonundaydı şimdi 2019'un sonuna kald, bakalım.
full member
Activity: 462
Merit: 100
Adamın tahmin ettiğinden daha kısa sürede düşüyor böyle giderse 3000 doları 2019 yazını beklemeden bulacak gibi ether de zaten 100 dolar sınırına dayandı. Yapacak çok bişey kalmadı elimizdekilerle hodl yapmak. Belki 2019 yazına kadar bi dalga gelir de biraz yükselir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Muhtemelen 2019 yazı çok iyi niyetli bir tahmin olarak kalacak, bu gidişle 5.000 dolardaki bitcoinli piyasayı arar hale geldik. Uzun ve acılı bir sürece girdik, hayırlısı.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Ayı piyasası falan olmaz artık 5000 dolarlara gelirse boğa geldi diye sevinecek hale getirdiler. Gerçekten çok kayıplar var altların hele suyunu sıktılar karlar gitti.
full member
Activity: 840
Merit: 111
Bir an önce düşecegi yere düşüp tren kalsa artık.Yanlış zamanda hodl yapıyoruz. Başarılı bir trader değilim ama sağlam hodl'cuyumdur. Bu sene çok kötü geçti hepimize geçmiş olsun.
O kadar düşüşe ragmen satamadıysam bu fiyata elimdekileri birilerine kaptıramam o yüzden HODL!.
full member
Activity: 392
Merit: 103
Heh biri tutturdu ya şimdi herkes bunu dinleyecek ve piyasanın yükselmesini istemeyen devler bu tutturan arkadaşlara reklam yaptıracak şuan yükseliş beklemiyorum diyin diyecekler  Grin
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Müthiş tespitler, teknik ve prensip olarak da benzer beklentideyim, zaman bu işte çok önemli ben de bir HODL'ım ve iniş çıkışlarla pek işim yok açıkçası, konsantrasyonum genelde 2021, bekleyip göreceğiz.
full member
Activity: 742
Merit: 112
gelecek sene için ralli falan beklemiyorum. benim istediğim asıl nereye ulaşmak istiyorlar ise oralara bir an önce gitmesi. en azından nereden güç topladığını görürüz. şu anda güç topladığı falan yok, yeniden kandırma peşindeler.
jr. member
Activity: 113
Maalesef ki bu kadar düşüşden sonra sanırım o kadar zaman alacak gibi görünüyor ama belli olmaz tabi daha önceki düşüş yükseliş grafiklerıne bakılırsa heran herşey de olabilir
jr. member
Activity: 268
Merit: 4
2019 yazına kadar bitcoin 2000 usd altını görebilir çünkü düşüş dinlenerek devam ediyor ayrıca 2000 altcoin varsa bunların 1000 i piyasadan silinir
member
Activity: 392
Merit: 10
Ayı piyasasının 2019 yazına kadar sürmesi büyük ihtimal bencede ,bitcoinin 20 bin dolar seviyelerinden 4 bin dolara kadar gelme süreci 1 senede olduysa tekrar toparlaması içinde en az 1 sene şart.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
2019 yazına kadar süreceğini düşünmüyorum. Herkeste bir bıkkınlık başladı marketcap baya daraldı. İnsanlar temelli çekip gitmeden boğayı getireceklerdir. Yoksa kimler üzerinden para kazanılacak.
member
Activity: 448
Merit: 12
Ayı piyasası ne zamana kadar sürerse sürsün yeter ki kripto paraların sonu gelmesin. Benim şu andaki tek korkum kripto paraların kökten ortadan kalkması açıkçası Undecided
hero member
Activity: 1582
Merit: 520
Bundan sonra artık her gün ayı iP yasası var. Unutun artık bu boğayı falan. Öyle bir şey olmayacak. Bir daha sağlam bir yükseliş asla olmayacak Bitcoinin işi bitecek
Adamlar bence sen ve senin gibi düşünenleri piyasadan temizledikten sonra  sağlam yükselişe geçmeyi düşünüyor ve görünüşte senin gibi düşünen insanların yorumlarına baktığımda gerçektende adamlar hedeflerine ulaşıyorlar , Tone Vays bu piyasayı iyi tanıyan bir adam ve hayatını buna adamış ve o kişi bile elindekileri tutuyorsa bunun bir anlamı olmalı !
jr. member
Activity: 168
Bundan sonra artık her gün ayı iP yasası var. Unutun artık bu boğayı falan. Öyle bir şey olmayacak. Bir daha sağlam bir yükseliş asla olmayacak Bitcoinin işi bitecek
member
Activity: 546
Merit: 10
bunlar 6000 ve altındaki düşüşle birlikte birilerini paniğe sürükledi. şimdi ise 4000 dolar ve üzerine yatırımcıları bitcoin almaya zorluyorlar. onu da yükselecekmiş gibi yaparak başarıyorlar. 4000-4500 aralığında gezdiği vakitte kimi yemlerse 3000 dolara kadar atıyorum düşüş yaparak alanı pişman ettirecek duruma getirmeleri bence yüksek ihtimal.
Pages:
Jump to: