(çabuk spammerlar gelmeden) şu soruları da cevapla bence:
- Güç kaynağı dahil mi?
- Hangi ildesin? Elden teslim var mı?
- Kargo masrafı kim ait?
- GET ile alımda farkı kim ödeyecek, vs vs.
Arkadaşlar,
sahibinden.com da yazdığım ilan içeriğini aynen buraya kopyalıyorum. Sorularınıza cevap olur.
"
Antminer S3 cihazlar aylardır benimleler. Sürekli çalışır durumdalar. 453-480 GH/s hızındalar. Madenci sessiz çalışır. S5 ve S7 den çok daha az ses çıkarmaktadır. Tak çalıştır yapacaksınız. Sadece kullanıcı arayüzü şifresini değiştirmeniz gerekecek. Her sorunuza yardımcı olurum.
Elimde 6 tane var. Kargo ücreti alıcı öder.
Ayrı iki kablodan gelen 2 PCI-E çıkışlı power supply a ihtiyacınız olacak.
1 tanesini power supply olmadan elden nakit 525 TL ye
1 tanesini uygun power supply ile elden nakit 675 TL ye
6 sını birden power supply olmadan elden nakit 3000 TL
6 sını birden Power Supply lar ile elden nakit 3750 TL
1 tanesini power supply olmadan GET ile 575 TL ye
1 tanesini uygun power supply ile GET ile 725 TL ye
6 sını birden power supply olmadan GET ile 3300 TL
6 sını birden Power Supply lar ile GET ile 4100 TL
Yeni makine almayı düşündüğümden satıyorum, fiyatlar makuldür. Pazarlık payım yoktur. Bitcoin yapısı itibariyle ürün iadesi kabul etmiyorum.
Çok sorulduğu için yazıyorum. Makinenin biri bu yazıyı yazdığım an itibariyle, bugünkü kurlar ilehesap edildiğinde ve elektrik parasını hesaba katmazsak ayda 65 TL üretmektedir.
65 TL, elektrik parasını sizin ödemeyeceğiniz şekilde anlaşabileceğiniz bir ortamda net kazancınız olur.
"
sanalpazardan da satışa koyarım. Azıcık farkeder.
Power Supply ile sattığımda, power supplyların üzerinde 1 adet olan PCI-E çıkışını diğer kabloları kendim modifiye ederek 2PCI-E yaparak kullanıyorum. Bazı power supplyları 4 PCI-E de yaptım. İyi oluyor kablolar overclock ettiğim halde ısınmıyor. Çalışan power ı beraberinde göndereceğim. Tabiki 6 ay garanti filan vermiyorum, ne xxxxxxxx bir soru.
Ankara, İzmir ve Adana için bir kolaylık yapabilirim. Yani kargoyu söyleyeceğim adresten alabilirsiniz. Kargo ödemezsiniz. Ama o zaman get olmaz önceden havale yapmanız lazım.
Ali bey selamlar bu arada. Ben bu bitcointalk tr ye il girdiğimde 2014 te. Hiç bir şey yoktu burada, halen İngilizce ye takılıyorum. Maaşallah burası (bitcointalk-TR) almış başını yürümüş.
Herkese iyi alışverişler.