Yap tabi çok iyi olur, elindeki bütün Bitcoinlerle Hashnest yatırımı yap. Attığın mesajlardan bu konudaki konuları okuyup bilgilendiğin anlaşılıyor. Hala gelip bu soruyu soruyorsan tabi ki yatırım yap, daha ne duruyorsun?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bilgilenme noktasında daha yolun başında olduğumu söylemem lazım. Sadece okuyorum ve anlamaya öğrenmeye çalışıyorum.
Çakır ve techman ve daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü forum üyesi bu Ghz alım satımı işi ile aktif ilgileniyorlar okuduğum kadarıyla
fiyat değişimlerini takip edip Ghz fiyatında ani düşüşler olduğunda satın alıyorlar. bir süre bekleyip Ghz fiyatı toparlandığında hemen satıyorlar. fiyat farkından olan kazançlarının yanında ayrıca birde bu bekleme süresinde madencilik gelirleri de oluyor.
Hepiniz büyüklerim yazıyorsunuz forumda S7 nin ROI si bilmem kaç gün, S5 inki şu kadar gün ammaa bu şu an için geçerli bitcoin fiyatı yükselirse şöyle olur, zorluk artarsa böyle olur. Beynim peynire döndü.
Sorum kısa ve net aslında. elimdeki 300 mbtc yi cüzdanda tutmak yerine ne S7 ile madenciliğe yatırırsam. 6 ayın sonunda elimdeki bitcoin miktarı 300mbtc den fazla olur mu? yoksa işletim gideri adı altında elimdeki 300 mbtc erir mi?
benim için önemli olan bitcoin'in TL veya USD olarak ederi değil.
ben bitcoin'i biriktiriyorum. ilerleyen yıllarda değerinin çok artacağını düşünüyorum.
benim için önemli olan elimdeki bitcoin i kaybetmeden elimdeki miktarı artırmak sadece.