Pages:
Author

Topic: 6 haziran tavan gunu. - page 10. (Read 2374 times)

sr. member
Activity: 742
Merit: 260
June 05, 2018, 12:00:01 PM
Ufak bir yeşillenme var, özellikle saat 00:00 geçtikten sonra fud etkisi ile insanlar alıma geçebilir. Hatta gönül ister ki, bu boğanın başlangıcı olsa, tadından yenmezdi.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
June 05, 2018, 11:56:49 AM
neye göre söylüyorlar son 6 ayın btc usd grafine bakın anlarsınız. çok ta uzman olmaya gerek yok. Eğer aynı hareketi yaparsa yakında yukseliş başlamalı. Tabi BTC beyde uygun görürse Smiley
full member
Activity: 728
Merit: 151
June 05, 2018, 11:51:18 AM
şu anda genel bi yeşillenme başladı  Grin  milletin eline verecekler mi yine bakalım
full member
Activity: 462
Merit: 100
June 05, 2018, 11:07:00 AM
Birkaç yerde daha duydum 6 haziranda hızlı yükseliş olacak diye ama kaynağının ne olduğu konusunda kimsenin bi fikri yok. Temennimiz yükselmesi yönünde. Bekleyip görmek lazım 1 gün kaldı şunun şurasında
member
Activity: 380
Merit: 20
June 05, 2018, 10:28:11 AM
Bir varmış, bir yokmuş. Çok çok uzak diyarlarda merkeziyetsizliği öven kurtlar merkeziyetsizliğe inanan kuzuların paralarıyla sefahat içinde yaşıyormuş...
newbie
Activity: 59
Merit: 0
June 05, 2018, 10:12:35 AM
milleti yanlış yönlendirmeyin beyler fiyatlar ciddi şekilde düşük seviyelerde ama daha ne kadar düşebileceğini kestiremiyoruz bile. herkes kendi aklı ile yatırım yapmalı
newbie
Activity: 154
June 05, 2018, 09:59:12 AM
Yani söylediğin şeyleri birşeye dayandırmadığın için güvenmiyorum ancak ne olursa olsun ufak bir umut verdiğin için teşekkürler güzel kardeşim.
newbie
Activity: 252
June 05, 2018, 09:52:53 AM
sevgili canım kardeşim bunu neye dayanarak soyliyorsunuz ben anlayamadım bir kaç yerde daha gördüm 6 haziranda btc çıkacagını soyliyorlar ama açıklamasınıda yazsaydınız iyi olurdu
member
Activity: 364
Merit: 10
June 05, 2018, 08:59:25 AM
6 haziran geldi çattı sayılır. Ne olur bilinmez fakat bu piyasanın ani bir çoşku noktası yaşamasının çok ama çok zor olduğunu düşünüyorum en fazla kademeli yükselişin bir habercisi niteliğinde bir yükseliş olabilir.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
June 05, 2018, 08:56:19 AM
Böyle konular açıp ne yaptığını bilmeyen kişilere kötülük yapmış olabilirsiniz. Konuyu okur aa 6 haziranda köşeyi döncekmişiz paraları sanala geçiriyim der patladığında kurtulamaz. Kaynak grafik ve kanıt göstermeden bu tür konular açılmamalı, riskli hocam.
member
Activity: 302
Merit: 12
June 05, 2018, 08:52:57 AM
Bakalım bir gün kaldı tavan öngörüsünün çıkıp çıkmamasına.Umarım dediğiniz gibi olur.Yoksa taş yağmuruna tutulursunuz.Kolay gelsin.
member
Activity: 165
Merit: 10
June 05, 2018, 08:45:02 AM
İyi ozaman bende bi konu açıp 12 Haziran büyük yükseliş olacak diye konu açabilirim bun da birşey yok neden olacak ama bu yükseliş nedenini yazmak önemli olan Smiley
newbie
Activity: 167
June 05, 2018, 08:43:41 AM
6-10 arası bende sağlam yükseliş bekliyorum nedense ters köşe yapıcaklarını düşünüyorum
full member
Activity: 206
Merit: 100
June 05, 2018, 08:39:20 AM
Nedenini yaz düzgünce, dediğin olmasa bile merit atarız. Böyle havadan tarih sallamakla tuttursan bile merit alamazsın. Çünkü verdiğin bilgi yok, kimsenin işine yaramayacak. Ne olacak 6 gün sonra, neden yükselecek?

Aynen öyle bir neden bir kaynak yok dedigin tutsa bile merit alamazsın belkide illaki duyum yada bi sebebin vardır ama bunu paylaşmadan açtıgın post boş olur bakalım 1 gün kalmış ne olucak bile demicem bişiy olmucak çünkü
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
June 05, 2018, 08:37:39 AM
6 Haziran yükseliş öncesi son dip noktası olabilir, tersi de olabilir daralan üçgenin sonuna geldik.
hero member
Activity: 756
Merit: 505
June 05, 2018, 08:12:17 AM
Valla acik ve net dumur etti arkadasla konustum bugun halen ayni seyi soyluyor yukselecek izle gor diyor ama benim umudum kalmadi ozur diliyorum arkadaslardan. Kusura bakmasinlar.

Ben 1 hafta önce yazdım. Yükselmezse büyü yapmaya kadar giderim diye bu işin peşini bırakmam vebali senin üstüne cünki.

han mısın hande misin herneysen neden herkese/herşeye bulaşıyorsun ?
kimse kimseye silah zoruyla bir şey alıp sattırmıyor, piyasada büyük bi beklenti var bu konu açılsada açılmasada vardı ve olacaktı da

Adamın mesajı böyle: Bunu buraya birakiyorum 6 haziran gunu tum cripto paralar yani genel olarak hepsi tavan yapacak

Bu ne demek ozaman bende birazdan konu açayım 6 haziran günü bitcoin çökecek bilgi kesin satın satabildiğiniz kadar. O zaman buda genel bir görüş zaten herkes düşeceği yönünde aynı mantık Wink

haklı olabilirsin ancak kimse kimsenin dediğine bakıp trade yapmamalı kanaatindeyim.

bu aynı şey gibi olmuş "Almanyadan dayı oğlu aradı arabanı sat, evini sat ne kadar malın varsa yatır stuttgart`a dedi."  Grin
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
June 05, 2018, 08:09:25 AM
Arkadaşına geçmiş olsun ama üzülmesin hodl devam etsin elbet bir gün yükselir. Belki gece bile yükselir bilemeyiz yani. Umarım sizde arkadaşınıza güvenip bişeyler almamışsınızdır, şayet kulaktan duyma laflarla yatırım yapanlar kaybetmeye mahkumdur bu piyasada.
jr. member
Merit: 1
June 05, 2018, 08:06:37 AM
Valla acik ve net dumur etti arkadasla konustum bugun halen ayni seyi soyluyor yukselecek izle gor diyor ama benim umudum kalmadi ozur diliyorum arkadaslardan. Kusura bakmasinlar.

Ben 1 hafta önce yazdım. Yükselmezse büyü yapmaya kadar giderim diye bu işin peşini bırakmam vebali senin üstüne cünki.

kimse kimseye silah zoruyla bir şey alıp sattırmıyor, piyasada büyük bi beklenti var bu konu açılsada açılmasada vardı ve olacaktı da

Adamın mesajı böyle: Bunu buraya birakiyorum 6 haziran gunu tum cripto paralar yani genel olarak hepsi tavan yapacak

Bu ne demek ozaman bende birazdan konu açayım 6 haziran günü bitcoin çökecek bilgi kesin satın satabildiğiniz kadar. O zaman buda genel bir görüş zaten herkes düşeceği yönünde aynı mantık Wink
hero member
Activity: 756
Merit: 505
June 05, 2018, 07:59:07 AM

jr. member
Merit: 1
June 05, 2018, 07:50:06 AM

Pages:
Jump to: