Pages:
Author

Topic: 600 doların altındayız an itibariyle, bundan sonra? - page 2. (Read 4883 times)

Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Madencilerin kar etmesi için btc nin 800 usd üstünü görmesi lazım , ya fiyat birden o noktaya giderse , o zaman görürüm sizi.
Ciddi anlamda fiyatin düşme ihtimali her ne kadar mümkün gibi gözüksede  bu yarılanmadan sonra 400 usd falan hayaldir.

Ne yani madenciler karlı olabilsin diye fiyat 800usd de mi tutulacak hep? 400 E düşerse madenciler bu işi bırakacak mı yani? O zaman zincir Nasıl ilerleyecek?
member
Activity: 74
Merit: 10
Madencilerin kar etmesi için btc nin 800 usd üstünü görmesi lazım , ya fiyat birden o noktaya giderse , o zaman görürüm sizi.
Ciddi anlamda fiyatin düşme ihtimali her ne kadar mümkün gibi gözüksede  bu yarılanmadan sonra 400 usd falan hayaldir.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Btc yok kafam rahat aslında panikde yok ama olsaydı iyi olurdu bekletiyorum niye beklettigimide çözemedim diyebilirim nasip kısmet.  Smiley
Bence 300 400 dolara düşmesi bekliyorsun içten içe. Bende tam o havadayım dene bilir. Yarılanma sırasında illaki yükseliş olur fazla geçmedende düşüş başlar kısa süreli %10 kar gözlüyorum ama yinede girmek istemiyorum 😀😁

Zaten öyle olur büyük ihtimalle ama ben tam tersindeyim ben yarılanma bittikten sonra 500-550 arasında sabit bir rakamda kalsın derim. Şu anda 650$ dahi olsa o zamanla düşecektir sabit bir rakamda kalmayacak nasolsa daha önce 400$ civarındaydı bu sefer biraz daha iyi rakamda kalması taraftarıyım.
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
1-2 dumpla silkeleyip yükselir artık.

ben çok daha düşeceğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
1-2 dumpla silkeleyip yükselir artık.
member
600'ün altını bu gece göreceğiz gibi güçlü bir his var içimde
düşüş kendini belli eder aslında ama bu saatten sonraki düşüşler sazan avından başka birşey değil gibime geliyor.İlginç bir olay yaşamazsak tabikide Smiley
legendary
600'ün altını bu gece göreceğiz gibi güçlü bir his var içimde
legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
keriz silkeleme vihuuuuuuuuuu
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Madem herkes yükseliş bekliyor önce düşürürler herkes ümidi kesince yükseltirler. Geçen BTC 15$ ken forumda yazanları okudum.  Bu 650$ günlerin geleceğini bilseler ne yaparlardı, yada bilenler ne yaptılar merak ettim. O zaman inanan kişiler hep ilerde çok değerleneceğini yazmışlar. Zengin olmuşlar mıdır acaba?

15 dolardan 650 dolar 40 kat yapmış, ben asıl 7 cent olduğu zamanı ya da kişisel bilgisayarla günde 50 tane kazıdığı zamanı merak ediyorum Cheesy
O tarihlerde Btc ilerde 100$ olacak diyenlere deli diyorlardır kesin.
legendary
Madem herkes yükseliş bekliyor önce düşürürler herkes ümidi kesince yükseltirler. Geçen BTC 15$ ken forumda yazanları okudum.  Bu 650$ günlerin geleceğini bilseler ne yaparlardı, yada bilenler ne yaptılar merak ettim. O zaman inanan kişiler hep ilerde çok değerleneceğini yazmışlar. Zengin olmuşlar mıdır acaba?

15 dolardan 650 dolar 40 kat yapmış, ben asıl 7 cent olduğu zamanı ya da kişisel bilgisayarla günde 50 tane kazıdığı zamanı merak ediyorum Cheesy
hero member
Activity: 714
Merit: 500
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Btc yok kafam rahat aslında panikde yok ama olsaydı iyi olurdu bekletiyorum niye beklettigimide çözemedim diyebilirim nasip kısmet.  Smiley
Bence 300 400 dolara düşmesi bekliyorsun içten içe. Bende tam o havadayım dene bilir. Yarılanma sırasında illaki yükseliş olur fazla geçmedende düşüş başlar kısa süreli %10 kar gözlüyorum ama yinede girmek istemiyorum 😀😁

Cheesy şuan öyle bir moddayım ki düşşe de olur düşmese de olur modu. Aslında tüm nakiti bitcoin ve altcoin'e bağladım. Agustos'ta yüklü nakit gelecek ondan önce  bitcoin fiyatı düşerse de sıkıntı olmaz... Üstü bıyık altı sakal gibi bişi bu durum. Wink
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
Btc yok kafam rahat aslında panikde yok ama olsaydı iyi olurdu bekletiyorum niye beklettigimide çözemedim diyebilirim nasip kısmet.  Smiley
hero member
Activity: 882
Merit: 507
full member
Activity: 139
Merit: 100
eveeeet. ben dahil herkeste yükseliş beklentisi oluştuğuna göre düşüş kaçınılmaz beyler :/
full member
Activity: 140
şuan fırsat deyip  $630 dan  2.875 tl lik btc aldım inanıyorum vede içime doğuyor bu ay sonuna kadar $800 ü görür Smiley
member
2400 tl de satıp aşağılardan toplayacaktım , internette sorun oldu işlem yapamayınca moralim bozulda hiç işlem yapasım yok artık.Yoksa şu paniklerden iyi bir para kazanılabilir.Öneri btc den kaçmayın Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
640$ a geri toparladı. Umarım eden kar etmiştir, bu tarz durumlarda panik satışları yapmayı bırakmak lazım. He stratejik olarak daha aşağıdan toplayacak olana eyvallah Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Ne yapıp edip 760$ doları deneyecek ve 800 $ ı zorlayacak diye düşünüyorum. Milleti korkutup ellerinden btc almak için bence bundan güzel fırsat olamaz...
Hatta o kadar inanıyorum ki kısa zamanda bunu yapacağını , haftaya tatil için ne olur ne olmaz diye beklettiğim parayla para kazanmak için btc aldım.
YTD.
full member
Activity: 256
Vallahi anlamak mümkün degi bitcoini 2 günü kaldı sanırım yarılanmaya satsammı beklsemmi karar veremedim
düşmemesi lazım düşüyor fiyat ,tekrar toparlıyor.ne yapmaya çalışıyor büyük balinalar bi anlasak ona göre hareket edicez.
Pages:
Jump to: