Pages:
Author

Topic: 6450$ seviyesini gören Bitcoin,yeni bir tarihi zirveye ulaştı ! (Read 952 times)

full member
Activity: 252
Merit: 100
Keşke bu başlığın olduğu dönemdeki bitcoin fiyatına geri dönebilsek bu artışı durduramaz olduk.Bu da bütün koin piyasasını berbat ediyor.
full member
Activity: 182
“Decentralized Transportation Economy”
2 ay önceki tarihi zirveye bak. Şu an bitcoinin değeri 2 katından fazla. İnanılmaz bir yükseliş oldu ve bu yükseliş normal mi yoksa çok büyük bir düzeltme mi gelecek bilmiyorum. Bitcoinin yükselmesinden tedirgin olacağım aklıma gelmezdi.
full member
Activity: 392
Merit: 101
 6450$ seviyesi ile 10 k dolar seviyesi arası çok hızlı geçildi, tam ralli oldu, şov yaptı resmen. o yüzden 15k ve 20 k seviyelerini hızlı geçeceğini düşünüyorum.
member
Merit: 10
sürekli yukselıste olacak gıbı görülüyor .. spekülatif söylemler deregını dusurur ama yıne yukselır.
newbie
Activity: 38
Merit: 0
Smiley acaba bir daha buraya gelecek mi. eminim alacak olan arkadaşlar vardır ve gelir mi diye bekleyende vardır
full member
“Decentralized Transportation Economy”
Gerçekten çok ilginç. 1 ayı çok az geçmiş rakama bak. 6450$ tarihi zirveymiş o zaman. Şu anda yazdığım tarih ve saatte coinmarketcap'e göre bitcoinin fiyatı 11.829$ eminim 2-3 ay sonra bu rakamlar da eskimiş olacak.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
bu başlığa özellikle yazmak istedim. üzerinden çok az bir zaman geçtiği halde fiyattan dolayı başlık kendini iptal etmiş durumda. bitcoin ne tuhafsın Smiley
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
Keşke o seviyede kalsaydı biz de zarar etmeseydik bu kadar yükselmesi bütün alt coinleri etkiledi.Ve bitcoin düşüşü başlamadan alt coinler yükselmeyecek gibi görünüyor.
member
Activity: 87
Merit: 10
Kasım ayından sonra bir süre rekor yükseliş görmeyeceğimizi düşünüyorum ben
full member
Activity: 350
Merit: 171
Herkes belli tahminlemelerde bulunuyor ama bana biraz hamasi geliyor bu tahminler. En ufak bir haber bile btc fiyatının 1 haftada çok fazla değişmesine neden olabiliyor. Ama tarihi zirveler görmeye devam edeceğiz o kesin
full member
Bitcoin artik 7500 dolar civarinda artik ve artmaya da devam edecektir ben sahsen 2018e kadar 8500 dolar civarinda olacagini dusunuyorum.
sr. member
Activity: 560
Merit: 256
7 bin doları da geçti. Elinde bitcoin olan yaşadı valla. Olan altcoinlere yatırım yapanlara oldu maalesef  Undecided Bitcoin bu yüksek değerde kalmaya devam edecektir bir süre daha. Hatta daha da artabilir bence.
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
14 kasıma kadar daha yükselme olacaktır.Şimdilik yapılabilecek bir durum yok bitcoin bulunduranların yararına olacaktır fakat alt coinlere yatırım yapanların işi sıkıntılı.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Zamanında Bitcoin 1000 TL seviyelerinden almış olsaydım şuan 25x fiyattan satmış olacaktım. Bu seviyelerden insan almaya korkuyor. Ya düşerse diye. İllaki düşecek ama ne zaman?
member
Activity: 322
Merit: 12
btc nin yükseldiği gibi birde şu altlar yükselse de mutlu etse bizi
full member
Activity: 350
Merit: 171
Yükselişin daha devam edeceğini düşünenlerdenim. İyi hoş yükseliyor da bu altlar ne zaman canlanacak onu düşünüyorum. Bizim projelerde fork falan filan bişeyler yapsın artık allah aşkına
full member
Activity: 434
Merit: 112
bu daha hiç bir şey. her geçen gün daha hızlı yükseliyor. fork olur cart olur curt olur biyerlerden yine haber gelir yasaklanacak şöyle olacak diye yine düşer düşer düşmesine de bu düşmeden sonra daha hızlı yükselir. hep öyle olmuyor mu zaten
full member
Activity: 218
bu isin sonu nereye varacak kestiremiyorum. ya cok buyuk batiracaklar insanlari ya da inanilmaz derecede zengin olma yolunda ilerliyor herkes. btc lerini tutabilen insanlara su an gipta ediyorum.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
Eger bu HardFork sacmaliklari ile piyasanin kafasi karistirilmamis olsaydi, bugun 12k dolari coktan gecmis olacaktik zaten. Sunu da anlamamiz gerekiyor: Bitcoin, piyasadaki buyuk firmalarin veya aktorlarin (ulkeler, finans kuruluslari, vb.) hareketleri ile cok uzun vadeli ve derinsel oynaklik gostermeyecektir. Bu sistem, zaten o kuruluslara ve guclere karsi yaratilmistir.
full member
The future is your Genome
6450 Doları bu kadar hızlı bir şekilde görmesi bitcoin açısından inanılmaz bir gelişme  Grin Artık 1 cent bile artsa bitcoin tarihi zirve kırılıyor forumda yeniyim ama her gün bitcoin rekor kırdı haberlerini okuyorum artık sıradan geliyor. Grin
Pages:
Jump to: