Pages:
Author

Topic: 7mbtc borc arıyorum ödemesi pazar akşamı 9mbtc olarak yapilacak. - page 2. (Read 2800 times)

newbie
Activity: 27
Merit: 0
Forumda ne güzel insanlar var şimdi size inat her gelene borç veriyorum hadi arkadaşlar ihtiyacı olan mesaj atsın.
member
Activity: 84
Merit: 10
Bu arada bir süre önce vurgun yapıp gider bir aya kalmaz dediler herkese tıkır tıkır ödemelerini yapıyorum daha sonra alt account ile 7mbtc aliyormuşum o ortaya çıktı başka neler göreceğiz asıl ben merak ediyorum Smiley
member
Activity: 84
Merit: 10

Beni yanıltmadığın için teşekkür ederim. Smiley
Çakır'ın gönderdiği konudaki olay nedir? açıklama yaparsan insanların ön yargıları da kırılır diye düşünüyorum.
Borcu alan asıl kişi newbie miner'mış: https://bitcointalksearch.org/topic/m.12779896
sen newbie miner'ın borcunu ödedin, mr.robot hesabıyla gelip burada senin borcunu ödedi.

Borcu borçla kapatıyorlar yeni hesap açıp. Çok ilginç kafalar bunlar...

Ben mi? Borcu asıl alan Smiley Ben mhanbostancidan istedigim anda eğer elinde var ise istediğim kadar btc alabilirim istersen kendisine soralım bu durumu o cevap versin Smiley
newbie
@mhanbostanci temiz kalpli kullanici nasıl bir açıklama yapıyım? Hemen negatif trust basmışlar Smiley Şu tarihe şu kadar borç gerekli dedim vaktinde ödememi yaptım? Problem nedir? Bu forumda birileri borç alınca ya da verince neden herkes geriliyor Smiley Problem ne gerçekten anlamıyorum Smiley

Şayet seni dolandırırsam örneğin bu benimle senin aranda olan 2 dolarlık bir mevzu. Sen bunu bile bile yanılma riskini göze alarak yardımı kabul ediyorsun peki diğerlerine ne oluyor?
Referansı ve teminatı olmayan yeni bir üye borç istiyor sende tüm riskleri göze alıp ona borç veriyorsun. Borç verdiğin kişinin referansı, yeni üye olması ve teminatı olmaması durumları değerlendirildiğinde dolandırılma olasılığın çok yüksek işte bu nokta sen tüm bunları göze alarak insanlara güvenip yeni üyeleri teşvik etmek adına kimsenin seni 2$ için dolandırmayacağını düşünerek borç veriyorsun...

Peki negatif trust bırakanlar bu durumu engellmeye çalışanlar onların rolü nedir anlamadım?
Acaba senin tüm bu risklerin farkında olmadığını mı düşünüyorlar? Ya da borç isteyen teminatsız referanssız yeni üyenin insanları teminatım var referansım var eski üyeyim diye kandırdığını mı sanıyorlar ve bunu engellemeye çalışıyorlar? Olayı gerçekten tam olarak anlamadım.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1000

Çakır'ın gönderdiği konudaki olay nedir? açıklama yaparsan insanların ön yargıları da kırılır diye düşünüyorum.
Borcu alan asıl kişi newbie miner'mış: https://bitcointalksearch.org/topic/m.12779896
sen newbie miner'ın borcunu ödedin, mr.robot hesabıyla gelip burada senin borcunu ödedi.

Borcu borçla kapatıyorlar yeni hesap açıp. Çok ilginç kafalar bunlar...
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531

legendary
7mbtc borc arıyorum ödemesi pazar akşamı 9mbtc olarak yapilacak.

16fYvWaM7USgE1pHKqdK5t9CZXCiRoiic6

Şu konuda https://bitcointalksearch.org/topic/m.12765290
post edilmiş mesaja bakın. Burada verilen bitcoin adresi ile orada verdiği borçları geri toplayan kullanıcı "kolateralsiz borç verdiği için" dolandırılmış ve burada o adresle birlikte birilerinden borç alıyor, kolateralsiz.

Birilerinin art niyetli işleri dönüyor buralarda...

çakır haklısın hiç aklıma gelmedi verilen bitcoin adresini forumda taratmak.
geri ödemezse de bu bana ders oldu.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★

Şu konuda https://bitcointalksearch.org/topic/m.12765290
post edilmiş mesaja bakın. Burada verilen bitcoin adresi ile orada verdiği borçları geri toplayan kullanıcı "kolateralsiz borç verdiği için" dolandırılmış ve burada o adresle birlikte birilerinden borç alıyor, kolateralsiz.

Birilerinin art niyetli işleri dönüyor buralarda...
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Sırf foruma dolandırıcılar dadanmasın diye (öyle 3-5 kuruş demeyin, küçümsemeyin, küçük miktarlara hesap alıp burada 3-5 mesaj atıp borç isteyen kaynar ortalık toplamda dolandırılan miktar epey fazla olabilir) negatif trust verme kararı aldım. Bu yargıma ne kadar katılırsınız bilemem ama dikkatli olmanızda fayda var.

Ben katılıyorum. Aralık-2014 te katıldım bu foruma ve şimdiye kadar hiç bu kadar borç isteği görmedim.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Ben gönderdim arkadaşa 7 mbtc. Smiley

Bu forumun Trust sistemine kafam girsin. Geçen gün hiç tanımadığım, her hangi bir ticaretim olmayan  yeni bir kullanıcı bana negatif trust yapıp ortadan kayboldu.
canı sıkılıan biri oturup 100 tane yeni kullanıcı açıp milleti negatif trust manyağı yapabiliyor.

Untrusted feedback bölümünde görüleceği için sorun değil. İçeriğine ne yazdığı ve referansı önemli. 100 kişi negatif trust bıraksada içeriği boş ise akıl sahipleri bunları kaale almayacaktır. Ama ici dolu bir negatif trust hesabı çöpe çevirebilir.
newbie

Bu forumun Trust sistemine kafam girsin.  

Grin Grin Grin Teşekkürler
legendary

Bu forumun Trust sistemine kafam girsin. Geçen gün hiç tanımadığım, her hangi bir ticaretim olmayan  yeni bir kullanıcı bana negatif trust yapıp ortadan kayboldu.
canı sıkılıan biri oturup 100 tane yeni kullanıcı açıp milleti negatif trust manyağı yapabiliyor.
legendary
Activity: 1274
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Sırf foruma dolandırıcılar dadanmasın diye (öyle 3-5 kuruş demeyin, küçümsemeyin, küçük miktarlara hesap alıp burada 3-5 mesaj atıp borç isteyen kaynar ortalık toplamda dolandırılan miktar epey fazla olabilir) negatif trust verme kararı aldım. Bu yargıma ne kadar katılırsınız bilemem ama dikkatli olmanızda fayda var.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Akintiya kurek cekmek gibi bir sey bu. Kimsenin guvenip de borc verecegini sanmam. 2 gonderi az bir sayi cunku.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Sıfır üyelikle borç arıyorsun. Keşke bu bölümde de kolateralsiz borç isteyenlere neg trust yapıştıracak yüksek trustlı üyeler olsa...

Bunun için Default Trust sisteminin kalkması ya da Türkçe bölümündeki kullanıcıların Default Trust'a girmesi lazım. Yoksa bizim verdiğimiz geribildirimler untrusted olarak kalmaya devam eder.
sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Sıfır üyelikle borç arıyorsun. Keşke bu bölümde de kolateralsiz borç isteyenlere neg trust yapıştıracak yüksek trustlı üyeler olsa...
newbie

Pages:
Jump to: