Pages:
Author

Topic: 800 Milyon Dolarlık BTC ve BCH Harekete Geçti (Read 328 times)

hero member
Activity: 1533
Merit: 560
September 06, 2018, 08:41:11 PM
Konuyu açan arkadaş ilk 2 cümle birebir aynı, okurken "acaba yaşlandım mı aynı şeyleri okuyup duruyorum lan" oldum. Rica ediyorum copy paste yaparken en azından 1 defa açtığınız konuyu okuyun.
Konuya gelirsek cüzdandaki btc'lerin hareketlenmesi yaklaşan bir pump anlamına gelmez, pump şu an için sadece ve sadece tether ve nakit ile olabilir, bu da piyasaya sıcak ve yeni para girişi olması gerektiği anlamına geliyor, illa bu hareketlerden bir varsayım çıkarmamız gerekiyorsa olsa olsa ancak dump hazırlığı hareketi olabilir.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Balinalara bir şey olmuyor neticede, onlar markette canları istedikleri gibi yön çizerken olan küçük yatırımcıya oluyor. Milleti bu işlerden soğuttular iyice.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
başlıktan anlaşılacak şey balinaların elinde çok sayıda Bitcoin toplanmış onlar istedikleri zaman pazarı fud veya fomo sürecine sokacak hareketleri yaparlar. cüzdan hareketleri dahi bireysel yatırımcıyı tedirgin eder.
hero member
Activity: 910
Merit: 503
100.000 küsur Bitcoin ciddi bir rakam. Sıradan vatandaşın sahip olamayacağı kadar Bitcoinden bahsediyorsunuz. Piyasayı etkileyebilecek meblağlar bunlar. Öte yandan böyle haberlerin spekülasyona sebep olabileceğini ve bu amaçla uydurulmuş olabileceğini de göz önünde bulundurmakta fayda var. Yatırımcılar haberlere göre işlem yapıyor, bu da piyasa için olumsuz etkiliyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bitfinex mi ne kapalı kaldığı bir, iki saatlik gelişme.
silkroad olduğu düşünülen btc cüzdanlarının 3 büyük borsaya transfer edilmesi.
goldman sasch exchange işini ertelemeleri

bu üçünün üzerine teknik olarak bitcoinin daralan kanal içindeki üst çizgiye dokunması.

hepsi bu kadar üst üste gelirdi. haa bu kötü gelişmeler olmasaydı bitcoinin bir halt yapacağı da yoktu açıkçası. isterlerse milyar dolarlık tether bassınlar bence boş.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
daha fazlası harekette hesaplar açıp kapanıyor.
member
Activity: 87
Merit: 10
Merak ettiğim bizler bile bu kadar dert yanarken balinalar yaşanan değer kayıpları ile git gide balinalıklarını kaybettiklerinin farkına varıyorlar mı acaba
full member
Activity: 230
Merit: 100
İşte bu olaylar insanları bitcoinden uzaklaştırıyor nasıl bir kurgunun amaçlandığı belli değil....
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Bu transfer hareketinden sonra piyasa biraz canlılık göstersede bu canlılık 1 hafta sürdü ,dün itibari ile piyasa tekrar eski seviyesine dönmüş durumda ,anlaşılan 2018 çıkış için bekletecek.
member
Activity: 406
Bitmain'in cüzdanlarından olabilir, bch da yola çıkarak tahmin ediyorum. (tutma şansı çok düşük)
member
Activity: 683
Merit: 16
btc to eth yapacaklar gibi gözüküyor.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Satsınlarda iyice dağılsın etrafa bitcoin.Bu bitcoin için bir zarar değil.
İleriye dönük çok güzel gelişmeler.
Umarım elinde ne var ne yok satar kademe kademe.
Daha fazla insanın elinde btc olur ve ekonomik anlamda daha istikrarlı ve sağlam bir hale gelir.
jr. member
Activity: 266
bitcoinin cüzdanda hareketlenmeye başlamasının arkasında iki sebep ararım düşük ihtimal şu. birilerine bitcoini sattı veya paylaştırdı. yüksek ihtimal borsa cüzdanlarına aktarım yaparsa eğer dump etkisi oluştururlar. bitcoini hold yapsa tamam da cüzdandan transfer edilince aklıma gelen tek seçenek satacak olmaları.
jr. member
Activity: 364
Şahsi kanaatim bunun iki sebebi olabilir ,ya büyük ticaret başlayacak boğa dönemine gireceğiz ,yada borsalarda puma ve dump olayı yapılacak ,umarım birincisi  olur piyasa boğaya geçiş yapar.
full member
Activity: 420
Merit: 125
LIVENpay.io
Balina abiler henüz pump döneminin geldiğinin farkında olmasa gerek sene sonu geliyor milyonlarca kripto para ticareti yapan borsa üyeleri sıkılmaya pazardan çekilmeye mi başlamalı?
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Balinalar kış uykusundan uyanıp denizin dibinden çıkmaya başladı sanırım ,eğer bu hareketlerin devamı gelirse kripto piyasası yüksek hacimlere ulaşmasına sayılı günler kaldı demektir .
member
Activity: 238
Balinalar böyle hareketler yapmaya başladığına göre bir şeyler olacak demektir bence bu piyasada. İnşallah olumlu yönde olur da bitcoinin değerinde yukarı yönde bir hareket gözlenir.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Dün cmc haberlerinde gezinirken dikkatimi çekti ve okumuştum bu haberi. Piyasayı her türlü yönde etkileyebilecek bir meblağ var. Umarım olumlu yönde kullanılır.
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Peki sizce yukarı yönlü mü yoksa aşağı yönlü mü hareket göreceğiz? Şu anki market hacimlerinin yanında bu paralar oldukça büyük bir miktar olarak kalıyor. Mt Gox mağdurlara ödeme yapacak olsa bunu bu şekilde bu tarihte yapmazdı.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
marketin şu anki hacmini düşündüğümüzde 800 milyon dolar oldukça büyük bir para ve bu para piyasayı anında hoplatır.
Pages:
Jump to: