Pages:
Author

Topic: A notunu alan ilk ve tek dijital para NEO oldu - page 2. (Read 499 times)

full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
guzel iyi bir gelisme ama ileride neonun bolunememe sorununa cozum bulmalari gerekiyor yoksa 3k dolar oldugunu varsayalim herkese hitap eden bir coin olmaz NEO .
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ethereum gibi bir coin varken neo nasıl A aldı anlamıyorum tamam iyi ama ethereum bence çok daha başarılı bir coin. Neo ayrıca çok fazla primlendi, ayı piyasasında bu şekilde tutunması beni çekimser kılıyor açıkcaso
newbie
Activity: 59
Merit: 0
Çalışma yapısı ve arkasındaki yazılım desteği çeşitliliğiyle bu notu hak etmiş olduğunu düşünüyorum.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Ripple denen çöp nasıl B+ Alıyor ben anlamıyorum . Benim , bizim göremediğimiz ne var şu çöpte ya ?
full member
Activity: 392
Merit: 101
Tamamen yanlı bir derecelendirme gibi düşünüyorum, bize verilen notlar gibi aynı bu durum da.
full member
Activity: 266
Merit: 190
HAk ediyor yalniz NEO, ücretsiz bir sekilde ve gayet hizli deger transferi yapabiliyoruz GAS kazaniyoruz durduk yerde bunlar guzel seyler.
member
Activity: 574
Merit: 14
SP. Morgan gibi müthiş spekülasyona açık olacak. A notu olanı şak diye B, C yapıp veya görünüm olarak negatife, durağana çevirebilirler. Eeee ne olacak haliyle balinalar bunları da dikkate alacak ve zıplama veya dumplar izleyeceğiz. takibi yapılacak kriterler giderek artıyor ve bu takibi yapabilecek kişi sayısı az bu nedenle "ne oluyor" diye araştırırken olan olmuş bitmiş olacak.
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Harika bir haber boylelikle NEO'nun teknolojisi saglam laflari saglam temellere dayanmis oldu. Devami A+ notuna artik.
newbie
Activity: 154
neo ya neden çin ethereumu diyorlar anlamış değilim. NEO nun orjini çin ama kendisinin müşteri market hacimlerinden belli ki çin değil ayrıca tokenları da avrupa ağırlıklı
full member
Activity: 210
Merit: 100
btc eth neo  ilk 3 sıralaması bence bu şekilde olmalıydı. yakında neoyu marketcapta 3. sırada görebiliriz. çok değil max 9 ay süre veriyorum.
newbie
Activity: 224
demek oluyor ki sağlam projeye sahip, güvenilir ve gayet yatırım yapılası bir coin NEO Smiley bir miktar sahibim, daha da almayı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Neo almayı hak ediyor bence, şu piyasada hem güvenilir hem güzel kazanç getiricek ne var diye baktığımda benim için birinci sırada neo geliyor, daha fazla kazandırcanı düşündüğüm projeler olsa da güven ve kazanç birlikte düşünüldüğünde birinci sırada neo var benim için.
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
antshares zamanlarından alıp karı görünce saattığım coinlerden bi tanesi aslında neo. ethereumdan daha iyi olmasına ragmen pek kullanılmadığı için fiyatı şu anda bu seviyelerde.
member
Activity: 490
Merit: 10
Portföye eklemek isteyip ekleyemediğim birkaç coinden bir tanesi neo. Bekleyin siz. Ben nakiti ayarlayım, alamadan neo tavan yapacak. Ayarladığımda buradan bilgilendiririm
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
valla keşke 33 dolarları görse bende yine 216 adet alsam Cheesy size zarar olabilir ama hemen bir günde olsun yani :DD
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Neo Normal Şartlar Altında (NŞA)  (lise bilgilerimizi de hatırlayalım.)  oldukça güzel hareketler bekliyorum. Özellikle uzak doğudan güzel haberler gelirse Neo nun sağlam altyapısı ve ICO ları denetleyen bir siteminin olması onun artılarından. Ancak Neonun fiyatının yükselmesine müteakip aktarım sırasında parçalanamaması bence bir sorun olacak.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Neoyu takipteyiz.
Bakalım ne zaman 500 dolar olacak.
Bu sene olur hatta fazlasını bile bekliyorum.
jr. member
Merit: 1
vay be zamanında 36 dolara aldığım neo ya  Sad
full member
Activity: 406
Merit: 158
Neo'da eğer ethereum gibi üzerinde sağlam icolar tokenlar oluşturulmasına devam edilirse aynı şekilde eth gibi bir uçuş olucaktır neo'da da bence, yeni yeni büyük paralar toplayan icolar oluyor neo tabanlı, devamı olcak mı bakalım.
full member
Merit: 100
Neo bu gidişle uzaya gider yakında ethereuma yaklaşmalı bence ki yapacak çekik gözlüler bunu çinliler korelilerden korkular zaten bu neo hükemet destekli geldi bana da
Pages:
Jump to: