Pages:
Author

Topic: ABD'de Yeni Bitcoin ATM'leri kurulacak! - page 2. (Read 605 times)

jr. member
Activity: 224
Merit: 4
senin benim işimize yarayan gelişme değil. nakite sıkıştın hangi şehirdeyse oradaki vatandaş kullanacak. bitcoindeki yaygınlaşmayı ancak bankaların onayı ile olur. her yer atm kaynıyor. işbankasının 3 tarafı atm dolu yetmiyor şehir merkezinde kaç yere daha kurmuşlar.
member
Activity: 280
Merit: 10
çok fazla sayıda ATM kurulması oldukça güzel, böylelikle bilinirliği ve kullanımı artıyor bu paranın, atmlerde insanlar hem çekebiliyor hem alabiliyor, cafelerde barlarda restorantlar da olması da çabası
member
Activity: 308
Merit: 11
Bu durum ile dijital cüzdanlarimiza kolayca BTC alıp satabilecek miyiz yoksa fiziksel olarak mi bize BTC verecek. Eğer birinci durum ise güzel olmuş
newbie
Activity: 36
Merit: 0
güzel haber darısı ülkemizin başına
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
bitcoinin tanınmasına faydası olacak. satın almasını, bozdurulmasını hızlandıracak. ama erişimin artmasına fayda sağlamaz. 12 ATM nedir. o şehirlerde kişiler kullanır da bakalım ne kadar yoğun kullanacaklar. Türkiyede dış hatlar terminalinde mi ne bir tane bitcoin atm si varmış.
newbie
Activity: 98
Türkiye'de bu işi yapmak için can atan birsürü insan var, yasal mevzuatlar halledilse de burada da başlasa böyle gelişmeler
newbie
Activity: 182
Atmlerin piyasaya çıkacak olması güzel haber. Bitcoinin kullanım alanları genişledikçe tanınırlığı artacaktır. Kripto paralara sıcak bakmayan insanlarında güveni kazanılacaktır atmler sayesinde.
newbie
Activity: 131
ohhhhhha süper bir haber dünyada şi yapan ikinci ülke olsak keske yaaa  Wink Wink
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Önemli olan atmleri bitcoini kabul etmeyen eyaletlerde kurabilmektir eğer bunları geçerseler işte o zaman güzel haber olmuş diyebiliriz bunun olması içinde epey zaman lazım.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Bitcoinin bilinirliği için güzel bir haber. Halk arasında atmler kullanıldıkça bitcoine olan güvende artacaktır. Balon denilen imajınıda yıkacaktır atmler sayesinde.
member
Activity: 280
kurulacak her yeni atm, bitcoinin fiyatını arttıracak bir adımdır diye düşünüyorum ben, neden derseniz, bilinirliği arttıyor da ondan,
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Bitcoin ATM leri genel bir artış gösterir diye düşünüyorum bu yıl artık yalnızca fiyat bazlı bakış işlevsel bakış ile yer değiştirebilir, hayatımza blockchain daha çok girecek.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Bitcoinin kullanımı ve ödeme seçeneği olmasını arttıracak ve bu sayede bitcoini yaygınlaştıracak bir atılım olmuş. ABD'nin verdiği destekle bitcoin çok güzel yerlere gelecektir. İşlem görmesi hacminin artmasını sağlar. Bu da bitcoin fiyatının artmasını sağlar. Güzel haberler beraberinde güzellikleri getirir.
full member
Activity: 294
Merit: 101
Bitcoinin ve kripto para alış verişini yaymak ve dolaşım hızını arttırmak için yapılan bu hamle Amerikan vatandaşları açısından son derece yararlı olacağını düşünüyorum ,umarım kısa zaman içerisinde ülkemizde de bu atm ler kurulmaya başlanıyor.

Amerikayı bilmem de türkiyede biraz daha zor ama türkiyede kurulma ihtimali amerikaya görede daha kolay en azından bitcoin karşıtı bir eyaletimiz yok yapan direk yaparda işte kim yapar.
member
Activity: 336
Bitcoinin ve kripto para alış verişini yaymak ve dolaşım hızını arttırmak için yapılan bu hamle Amerikan vatandaşları açısından son derece yararlı olacağını düşünüyorum ,umarım kısa zaman içerisinde ülkemizde de bu atm ler kurulmaya başlanıyor.
member
Activity: 476
Bitcoin yada kripto paraların atm ve benzer pos sitemler üzerinde bize ulaştıracak proje hangisi olursa muhtemelen iyi bir fiyatlanma yapar diye düşünüyorum atmler dahi kimlik değiştirecek bu durumda.
full member
Activity: 434
Merit: 100
April 29, 2018, 06:06:44 PM
türkiyede de kurulmuştu bir ara yanlış hatırlamıyorsam ve onları kaldırdılar belki bu sefer güzel işler bu iş eskileri yerine koyar tekrar koyuluruz bu işlere.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
April 29, 2018, 04:54:50 PM
Avrupada da eksiklik olarak görüyorum treni kaçırmadan ortaklaşa bir kararla kripto paraya olan desteklerini açıklamalılar yoksa euro değer kaybederken tutunacak dal bulamayabilirler.
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
April 29, 2018, 04:53:44 PM
Bu olay gerçekleşirse eğer bitcoinin değeri de artacaktır muhtemelen. Bu olay ile birlikte btc nin popülerliği daha da artar şüphesiz.
Bu olaylar neden gerçekleşsin ki hocam bence speküle bir haber gibi geldi şahsen bana. Siz forumda eskisiniz daha iyi bilirsiniz benden gerçekleşmesi mümkün mü gerçekten ?
member
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
April 29, 2018, 04:51:11 PM
Bitcoinin hala bazı problemlerini aşamadan bu seviyede günlük hayatımıza dahil olabileceğine inanmıyorum şayet bu şekilde de haberleri görmek tüm durumlarda  neşe kaynağı
Pages:
Jump to: