Pages:
Author

Topic: Acil yardım - page 3. (Read 3209 times)

sr. member
Activity: 448
Merit: 264
February 02, 2017, 04:05:01 AM
Hım panik yapmim yani..
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
February 02, 2017, 03:52:32 AM
Tekrar açıklim,  blockchain.info önceki cüzdan adresim 12SYPjpGC2aKizNPWt7seLykLs2Lq7SnNv bu adrese daha önceden ödeme aldım, Yanlız yeni ödememi almak için gene 12SYPjpGC2aKizNPWt7seLykLs2Lq7SnNv bu adresimi verdim changelly.com'a sonrasında blockchain.info adresimi kontrol ettim gelen giden yok, AL düğmesine bastımki cüzdan adresim değişmiş 13ReW8fQjRHLtQWtvhjcpnUfQmudXAj6mW bu olmuş, genede gelirmi dersiniz, şimdilik gelen yok...
Yukarida arkadaslar aciklamis o al tusuna her bastiginda sana farkli bir cuzdan adresi verecek.Guvenlik acisindan boyle oluyor.Ama o verilen adres ana adresine baglimi degilmi bilmiyorum.Eger al demeden onceki adresine yolladiysan gelecektir.Minergate ile bende 1 xmr yolladim cuzdanima 3 gun oldu gelmedi.Transfer historyde basarili gorunuyor.
sr. member
February 02, 2017, 03:29:20 AM
Tekrar açıklim,  blockchain.info önceki cüzdan adresim 12SYPjpGC2aKizNPWt7seLykLs2Lq7SnNv bu adrese daha önceden ödeme aldım, Yanlız yeni ödememi almak için gene 12SYPjpGC2aKizNPWt7seLykLs2Lq7SnNv bu adresimi verdim changelly.com'a sonrasında blockchain.info adresimi kontrol ettim gelen giden yok, AL düğmesine bastımki cüzdan adresim değişmiş 13ReW8fQjRHLtQWtvhjcpnUfQmudXAj6mW bu olmuş, genede gelirmi dersiniz, şimdilik gelen yok...
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
February 01, 2017, 05:55:25 PM
Farkli adresler tek bir cuzdana bagli olabilir.Guvenlik sebebiyle bu sistemi Xapo cuzdanlari da yapiyor. Dogru anladiysam coinleriniz gelecektir.
hero member
Activity: 644
Merit: 504
February 01, 2017, 05:46:06 PM
Arkadaşlar, minergate den changelly.com kullanarak  blockchain.info dan aldığım cüzdan adresime btc gönderdim yaklaşık 60$ lık minergate de onaylandı gözüyor blockchain.info ya girdim kontrol ettim gelen yok sonra blockchain.info dan AL yazan yere tıkladım birde baktım cüzdan adresim değişmiş...  parayı yolladığım adres 12SYPjpGC2aKizNPWt7seLykLs2Lq7SnNv (daha önceden bu adrese btc aldım)
şimdi blockchain.info da gözüken adres bu 13ReW8fQjRHLtQWtvhjcpnUfQmudXAj6mW   varmı bu işin   bi çıkar yolu, hani bu para gelirmi yoksa, üzüldüğümlemi kalayım...

geçmiş olsun, üzerine soğuk su için.şöyle ki blockchain her al tuşuna bastığınızda yeni cüzdan adresi yaratır. ama eski cüzdan adresinize yolladıysanızda gelir, lakin farklı bir adrese yolladıysanız yapacak birşey yok.
sr. member
February 01, 2017, 05:23:06 PM
Arkadaşlar, minergate den changelly.com kullanarak  blockchain.info dan aldığım cüzdan adresime btc gönderdim yaklaşık 60$ lık minergate de onaylandı gözüyor blockchain.info ya girdim kontrol ettim gelen yok sonra blockchain.info dan AL yazan yere tıkladım birde baktım cüzdan adresim değişmiş...  parayı yolladığım adres 12SYPjpGC2aKizNPWt7seLykLs2Lq7SnNv (daha önceden bu adrese btc aldım)
şimdi blockchain.info da gözüken adres bu 13ReW8fQjRHLtQWtvhjcpnUfQmudXAj6mW   varmı bu işin   bi çıkar yolu, hani bu para gelirmi yoksa, üzüldüğümlemi kalayım...
Pages:
Jump to: