Bu coine oldukça güveniyorum. En geç bir yıl içinde iyi yerlere gelecektir. Çünkü tüketime dayalı ve dünya nüfusunun büyük çoğunluğunun kullanabileceği bir sektörde işlem yapacaklar. Türkiye'de 3 tane çalışanı var. Türkiyedeki bazı otellerde kullanılabilor şuanda. Çok olmasada başlangıç için güzel.
Bu coinin tek sıkıntısı ekip verdiği tarihleri bir türlü tutturamıyor ve savunmalarıda, beklediklerinden fazla talep olması. Bekleyip göreceğiz ama ben bunu hold yapıyorum. En az 1 yıl.
Bu coinin bir şeyler yapabileceğini ben de düşünüyorum ama "en geç bir yıl" çok iyimser geldi. Bu yılın sonları ya da 2019 başları oluyor, ki epeyce zor (umarım haklı çıkarsın, o kısım ayrı), 2020 yükseliş sezonunda yüzleri güldürecektir diye düşünüyorum.
Elbetteki tarihlerde yanılabilirim. İnşallah en kısa zamanda yükselir ve hepimizin beklediğimize değer
Kimbilir, 1 seneden kısa sürede belirli bir yere gelebilir belki de.
Şöyle ki;
Zaten hali hazırda Actionrewards üzerinden indirimler sağlayan bir yapı mevcut.
Sitede 100 $ tutarındaki bir kuponu 100 ACTN karşılığında alabiliyorsunuz.
1 ACTN=1 $ a denk geliyor.
Sistem daha geliştirilip, gerekli reklamlar yapılarak yeni kurumlar listeye eklendiğinde, borsa fiyatı da yukarı yönlü olarak eğilim gösterecektir.
Örneğin aynı otelde tatil yapan insanlardan biri 100 $ öderken bir diğeri borsadan alacağı ACTN ile bu tutarı daha aşağıya çekecek.
Her ne kadar şu an için hacmi olmayan, duyulmamış bir borsaya girmiş olsalar da bu bile bir adımdır diye düşünüyorum.
Uzun vadede elinde tutanları memnun edeceğini düşünüyorum.
hocalarç bunun total supply falan kaç? her kese 1000er tane falan dağıttılar. üstelik referansla da kişi başına 1000 actn.
750 milyonmuş hocam. Bu hesaba göre benim tahminim anca çorba parası bırakır ama kelle paça değil mercimek
1 mercimek söyleyip yanında 2 ekmek yersek karnımız belki doyar
Benim de 1000 tane varmış buna kaydolalı çok uzun zaman oldu diye hatırlıyorum.
Total supply 10 milyar adet.
İlk etapta 6 milyar dolaşımda olacak.