Pages:
Author

Topic: !! Adaylar Kesinleşti !! SÜPER SEÇİM ANKETİ - page 3. (Read 519 times)

jr. member
Activity: 80
Merit: 4
Sovryn - Brings DeFi to Bitcoin
Meral Akşener Chp nin desteğini alamayarak kendi ipini çekti. %10 u geçemeyeceğini düşünüyorum. Ülkenin geleceği için oyları bölmeyip geri çekilmesi gerekirdi bence
member
Activity: 100
Merit: 10
Çok konuşulmasada Temel Karamollaoğlunun %10 u göreceğini düşünüyorum. Sağ kesimden ciddi bir destekçisi var düşünce yapısıda ülkeyi ileri götürecek türde
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Siz hala adil bir seçim olup diğer adaylardan birinin seçileceğine mi inanıyorsunuz ? Umut etmek güzeldir ama gerçeklik diye birşey var.

Not : Seçimden sonra başka bir aday seçilirse bu konuda özür dileyeceğim.
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
İlk turda belli olmaz kesinlikle ikinci tura kalacaktır. Asıl kritik dönem orada başlıyor. Erdoğan kesinlikle kalacaktır ikinci tur. Diğer aday da Akşener veya İnce olur.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Hadi insallah bakalim muharrem ince oldukca iddiali bence. Erdogana karsi isi kolay degil tabi ama inancim var.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Iki favori var bana kalirsa tayyiple muharrem ince. Keske meral aksener daha cok buyuyebilseydi ama kazanabilmesi imkansiz.
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Gezici şirketin anketinden de beter oldu Recep Tayyip Erdoğan %25 gösteriyor. Ak partinin kök tayfası sadece %30 veriyor zaten bu anketi çok gerçekçi bulmadım.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
1.tur seçim tahmininde neden Temel Karamollaoğlu yok anlamadım ben. Doğu Perinçek'ten daha fazla oy alır bence. Hatta Demirtaş'ı da geçmeli bana göre ama orası zor gibi
member
Activity: 196
Forumda bile tepede anlamıyorum arkadaş millet neden böyle yapıyor bu düzenden bu kargaşadan nasıl memnunlar ülkenin gidişatını görmüyorlar mı   Huh
member
Activity: 189
Forumda genelde sol kesim daha aktif olduğu için gerçekçi bir sonuç çıkacağını düşünmüyorum ama sonucu merakla bekliyorum bakalım Meral Akşener kaç çıkacak
jr. member
Activity: 153
Merit: 4
Tiranlığı bitecek artık bu seçimde. Sandıklarımıza sahip çıkalım. Oy bitiminden sonra herkes oy kullandığı sandıktan çıkan sonuçları alsın bence.
full member
Activity: 672
Merit: 110
meral aksener 4 saatte 150 000 ımza topladı. tayyıp efendı ıkıncı tura kalamazsa hıc sasırmam. secım guvenlıgı adam gıbı saglayabılırse chp  ıyı partı  kesınlıkle 2.tura ıkısı kalacaktır
member
Activity: 1011
Merit: 65
Meral Akşener ile bu iş olamazdı. Adaylığı kesinleşen Muharrem İnce bu ülkeye yakışır kaliteli dürüst, bu ülkeyi çıkmazdan kurtaracak tek kişidir.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Adaylar kesinleşti Bitcointalk Seçim anketinde kimler ön plana çıkacak

1.Tur tahmini

%45 Recep Tayyip Erdoğan
%37 Muharrem İnce
%8 Meral Akşeher
%7 Selahattin Demirtaş
%3 Doğu perinçek
Pages:
Jump to: