Pages:
Author

Topic: Adım attıkça Kripto para kaandıran uygulama: SweatCoin - page 2. (Read 746 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
coinmarketcapde listelenmemiş coin çok garip.. bir sürü böyle proje var ama tutanı çok az en azından bizim ülkemizde yok! postacılara kargoculara yakında dağıtırlar bundan yada istanbul taksicileri güzel para kazanabilir bununla edit:(uygulamayı bulamadım appstorede)
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Uygulama Türkiye'de marketlerden henüz indirilmiyor. İndirmek isteyen kişiler internette dolaşan veya google play üzerinden apk dosyaları indiren yazılımlar aracılığı ile indirebilirler.

- Bu coin henüz herhangi bir borsada işlem görmemektedir. Şuan için parasal olarak karşılığı yoktur.
- Appstore da neredeyse zirveye oturdu. Çok konuşulduğundan paylaşmak istedim.
" Fana bağlarım. Arabayla gidince adım sayar. Telefonu sallarım. "
gibi düşüncelere kapılıp bu uygulama tutmaz demeyin.

Henüz çalışma ve adım sayma algoritmasını çözmüş değilim fakat saalayarak fana bağlayarak saydığı adımları daha sonra bir analize gönderiyor. Bu analiz sonucunda gerçek adım sayılarını çıkarıp onun karşılığını veriyor.

Dün telefonu sallayarak 1058 adım saydırdım. Bunlardan sadece  41 adımı kabul etti. Onlarda evin içinde dolaşırken sanırım.

Algoritma sı olduğu sağlam olduğu anlamına gelmez. Ba biraz uğraşla bu gibi şeyleri simüle edebilirsin. Bu çok zorbir şey değil.  Aşağıda kısaca yazıyorum.

1- Titreşim /sallama simülasyonu  ( denemediğim için manaul yapalım ) ufak bir ritimde sallayın.
2- Pokemon go oynayanlar hatırlayacaklar 2 uygulama lazım birinci fake gps diğeri de (şu anda hatırlayamadım adını Smiley top secret gizli bilgi ) 2 mesafe arası belirlediğiniz hızda gitmeyi simülasyonel olarak taklit eden program.

Pokemon go ile bu sistem ile canım sıkılıncaya kadar oynadım hiç ban da yemedim.  Pokemon Go ne kadar tutarsa bu da ok adar tutar saman alevi gibi ama telefonunuza indirdiğiniz programla kim bilir siz ne kadar sıkıntıya düşersiniz. Herkesin kendi risk algısına bağlı.

Diğer bir husus arkadaşlar ben qt cüzdanı indirirken bile tırsıyorum. Şimdi google playde olmayan bir uygulamayı indirmek cesaret işi.
jr. member
Activity: 166
Merit: 5
Uygulama Türkiye'de marketlerden henüz indirilmiyor. İndirmek isteyen kişiler internette dolaşan veya google play üzerinden apk dosyaları indiren yazılımlar aracılığı ile indirebilirler.

- Bu coin henüz herhangi bir borsada işlem görmemektedir. Şuan için parasal olarak karşılığı yoktur.
- Appstore da neredeyse zirveye oturdu. Çok konuşulduğundan paylaşmak istedim.
" Fana bağlarım. Arabayla gidince adım sayar. Telefonu sallarım. "
gibi düşüncelere kapılıp bu uygulama tutmaz demeyin.

Henüz çalışma ve adım sayma algoritmasını çözmüş değilim fakat saalayarak fana bağlayarak saydığı adımları daha sonra bir analize gönderiyor. Bu analiz sonucunda gerçek adım sayılarını çıkarıp onun karşılığını veriyor.

Dün telefonu sallayarak 1058 adım saydırdım. Bunlardan sadece  41 adımı kabul etti. Onlarda evin içinde dolaşırken sanırım.
member
Activity: 224
Merit: 12
sweatcoin hangi borsada işlem görüyo güncel fiyatı nedir
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Daha önce muadilleri yapılmaya çalışıldı fakat aşırı bir rağbet göremedi blockchain üzerinde . Hatta Türkiyeden de bir kaç kişi bu tarz bir projeleri vardı . Maalesef artık sesleri çıkmıyor . Projeleri gayet bunlardan daha kaliteliydi. Yeterli desteği bulamadılar maalesef .

Bana göre tutmayacak bir proje . Migros ' un salla kazan ' ı vardı bir ara . DH ' ciler türlü çakallıklarla puan toparlamışlardı . Yine aynıları olacağı için uğraşılmaz.
full member
Activity: 210
Merit: 100
iphone dışında hiç bi telefondaki adım sayar uygulamaları düzgün çalışmıyor ki. mi band 2 var bende. kolumu salladıkça adım olarak sayıyor mesela.
member
Activity: 448
Merit: 17
araba sürerken benim telefon onu adım olarak algılıyor. uzun yolculuklarda açarım benzin parası falan çıkar Cheesy Cheesy tutmaz bu proje bence.

Hangi model telefon o ya bendede var belli bi hızdan sonrasını adım olarak saymıyor veya hangi uygulamayı kullanıyosun bug bulalım bizde her gün otobüs metrobüs yapıyoruz
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
araba sürerken benim telefon onu adım olarak algılıyor. uzun yolculuklarda açarım benzin parası falan çıkar Cheesy Cheesy tutmaz bu proje bence.
member
Activity: 61
yakında bizleri bir kümese koyacaklar ve tavuk gibi yemleyip bizden faydalanacaklar, bu tip uygulamalar buna dalalettir. şu kadar koş bu kadar ekmek al, yoksa aç kalırsın tarzı uygulamalar.
full member
Activity: 224
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Black mirror dizisini izleyenler varsa bilirler bir bölümünde insanlar sadece spor yapıyor bisiklet çeviriyorlar ve para(puan) kasıyorlar. Bunu görünce aklıma geldi

onlar aynı zamanda koca bir şehrin elektrik ihtiyacını da karşılıyorlardı o bölümde. arabanın bagajını uygulamanın yüklenebileceği en ucuz 1000 telefonla doldurup gezdirsek sanırım olmaz. bu kadar adam aynı yerde nasıl geziyor derler. çok dolaşan eşin dostun telefonlarına yüklemek lazım Smiley
newbie
Activity: 28
Blockchain tabanlı yapılmış bir uygulama olduğundan emin miyiz? Yani hiç bir borsada işlem görmüyor olması tuhaf geldi bana.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
Bir ara migros benzer bir kampanya yapmıştı baya katılan olmuştu ona kötüye kullanılmadıkça, hileli kullanılmadıkça aslında güzel düşünülmüş bir ödül programı. Bakalım Türkiye de olacak mı...
jr. member
1) Refli link vermişsin, en iyi ihtimalle konun silinir, en kötü ihtimalle banlanabilirsin, bilgin olsun.
2) Şimdi para etmese de o coinleri babasının hayrına vermiyordur elbette, kurup denemedim ve denemem ama muhtemelen her türlü bilginin 3. taraflarla paylaşımına izin vermiş oluyorsundur, sevmem öyle uygulamaları (kastım gizlilik ihlali değil, verilerin reklam, tanıtım vb için kullanılmasına sinir oluyorum).

Bilgi icin tesekkurler refli link kaldirildi. Gizlilik ihlalleri her uygulamada mevcut. Reklam olayina gelince ister istemez hayatimizin her alaninda reklamlara maruz kaliyoruz ve kalmaya devam edecegiz. Bu yuzden ilgi alanimda ki reklamlari gormek daha cazip geliyor.

Uygulama suan abd ve ilgilterede kullanilabiliyor ve appstorede basa oturmus durumda. Nasil gelir saglayacaklari hakkinda henuz bir fikrim yok ama fikir guzel. Kripto paralarin hayatimizin bir parcasi olacagini varsayarsak ileride kendine bir kullanim yeri acacaktir.
newbie
Activity: 70
O zaman bunu vericen bizim 50 60 yaşında ki teyzelerimize gelsin coinlerr
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Güzel proje olmuş türkiyede olsa eminimki herkes indirirdi telefonlarına maksat denemek olsun gelirse türkiyeye indiririm bende bu uygulamayı
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
bugün best fm'de cem arslan bundan bahsetmisti mizahi bir sekilde:)
bu kripto para zamazingolari artik her yerde karsimiza cikar oldu... iyi ya da kötü...

fikir güzel ama cok fazla ciddiye alinacak bir proje degil benim gözümde, daha cok oyunvari bir proje...
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
1) Refli link vermişsin, en iyi ihtimalle konun silinir, en kötü ihtimalle banlanabilirsin, bilgin olsun.
2) Şimdi para etmese de o coinleri babasının hayrına vermiyordur elbette, kurup denemedim ve denemem ama muhtemelen her türlü bilginin 3. taraflarla paylaşımına izin vermiş oluyorsundur, sevmem öyle uygulamaları (kastım gizlilik ihlali değil, verilerin reklam, tanıtım vb için kullanılmasına sinir oluyorum).
jr. member
Postacı tanıdığınız varsa verin eline yürüsün dursun . Günde kaç adım atıyor adamlar .Yalnız borsalarda olmaması kötü olmuş.Yakında bir borsaya girerlerse iyi olur.

Kemal Sunal filmlerinde kalmadimi mi o ? Simdi hepsi motorize ekip Smiley
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Postacı tanıdığınız varsa verin eline yürüsün dursun . Günde kaç adım atıyor adamlar .Yalnız borsalarda olmaması kötü olmuş.Yakında bir borsaya girerlerse iyi olur.
jr. member
ben bu uyglamayı indirir birde bi sistem kurarım 7 24 sallar onu ha bire yürüyormusum gibi para kazanırım Cheesy yine zehir gibiyim ya
bunu düşünecek tek türk sen degilsindir Smiley senden once ben dusunup denedim Smiley 1000 adimdan 41 tanesini onayladi sadece
Pages:
Jump to: