Pages:
Author

Topic: Adnan Oktar'ın adamlarından liseli kızlar için şeytani plan! - page 2. (Read 274 times)

newbie
Activity: 47
Merit: 0
Hepsi yeni ortaya çıktı, yıllardır komiklik olsun diye Youtube'da videolarını izlerken kimse bunların amacı ne ne yapmaya çalışıyorlar diye düşünmedi
newbie
Activity: 48
duruldu duruldu da neden şimdi el atıldı bu konuya yıllardır vardı bunlar altında bişey aramalımıyız bu zamanlamanın
CAH
newbie
Activity: 103
Kitaplarını okumadım da zamanında evrime karşı ciddi çalışmalar yapmış deniliyor. Ben bu gün yaptığı yayınlara bakarım. dini ifadeler kullanarak yarı çıplak kadınları kullanması hiç uygun değildi zaten. bu zamana kadar o yayınlara devam ediyor olması bile kötüydü.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bu adamdan böyle şeyler çıkacağı belliydi tahmin ediyordum altında bir şey olduğunu ama bu kadarını da tahmin etmiyordum ya yazık cidden.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Amerikadaki ''CULT'' ların bizdeki karşılığı bu adnan oktar gibi oluşumlar. Hepsinden iğreniyorum. Bir insana bu kadar kendini adamak kesinlikle bir akıl hastalığının göstergesidir. Saçma sapan ritüeller , manyaklıklar bunlarda. İyi oldu . Bir ruh hastasından  daha kurtulduk.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Bu adamları besleyen biziz. Biz bu kadar ahlaksız olmasaydık her gün bu tip adamlar çıkmazdı veya devamlı buna benzer haberler duymazdık. ne kadar güzel özelliğimiz varsa hepini kaybettik.
newbie
Activity: 30
nasıl bir ülke haline geldik böyle anlam veremiyorum. ne ara bu kadar vahşi acımasız oldu bu insanlar anlamak mümkün değil.
member
Activity: 322
Merit: 11
insanlar en sonunda kafayı yiyecek. çocukların sokakta güvenle oynayamadığı, sapıklarla dolu bir ülke haline geldik sonunda. onu da geçtim bu herif onca zaman nasıl oldu da ifşa edilemedi?

hepsinin birbirinde kozları var. Bunca zamana kadar fetö'de neden deşifre edilmemişti bilmiyorlar mıydı bu şekilde devletin içine yerleştiklerini. al gülüm ver gülüm bir gün çıkarlar çatışır o zaman savaş başlar.
newbie
Activity: 56
insanlar en sonunda kafayı yiyecek. çocukların sokakta güvenle oynayamadığı, sapıklarla dolu bir ülke haline geldik sonunda. onu da geçtim bu herif onca zaman nasıl oldu da ifşa edilemedi?
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
biz bu adamın ne cacık olduğunu biliyorduk elbette ama bu kadarını tahmin etmedik elbette. adam göz altına alınırken bu ingiliz derin devletinin işi dedi ya la. derin devlet hocam... senin ne işin olabilir derin devletle?

Adamın işi derin devlette tabi fıstık gibi kızları vekillere pazarlamıs arşivleri çıktı
newbie
Activity: 70
biz bu adamın ne cacık olduğunu biliyorduk elbette ama bu kadarını tahmin etmedik elbette. adam göz altına alınırken bu ingiliz derin devletinin işi dedi ya la. derin devlet hocam... senin ne işin olabilir derin devletle?
CAH
newbie
Activity: 103
Yakın zamanda duymuştum. Kadın kızını pazarlıyor daha 15-16 yaşındaki çocuk ama tek şartı var prezervatif kullanılması. Fakat kadın prezervatifi adama vermeden önce iğne ile deliyormuş. Kızı hamile kalırsa adamdan şantaj ile para kopartıyor kızının da çocuğunu aldırıyor. bunu meslek edinmişler artık.
jr. member
Yazık kızcağızlara anaları babalarıda birşey yapamıyordur büyük ihtimalle para veriyorlardır veya tehtid ediyorlardır ibneler

Kız basına 50bin veriyormus 13/14 yasına gidince anneleri satmak için getiriyormus anasının yolu belli kızı ne yapsın şimdi suç kimin illaha günah keçisi arıyorsunuz keçi sistemin kendisi
full member
Activity: 434
Merit: 112
Adnan oktarın bir sucu yok 5 sene değil 10 sene değil 20 sene boyunca yarıcıplak kızları cıkart danslar showlar milyonlarca kişiye göster birsey deme. Suç adnanınmı tabi değil göz yuman sapık devlet görevlilerinde zaten hergün 3-5 taciz tecavuz haberleri geliyor 4 yasındaki kıza tecavuz edip topraga gömen bir milletten ne bekliyorsunuzki artık bu millet lanetlenmiş sapıklık aldı basını gitti bence kıyamet türkler yüzünden gelecek.

1400 yıl önceki araplar gibi yaşıyoruz daha da bir şey demiyorum. Onların yaptığı namussuzlukların ahlaksızlıkların hepsi şu anda benim ülkemde fazlasıyla mevcut. yazıklar olsun bize.
newbie
Activity: 11
Yazık kızcağızlara anaları babalarıda birşey yapamıyordur büyük ihtimalle para veriyorlardır veya tehtid ediyorlardır ibneler
newbie
Activity: 70
şu adamı bir gecede ters düz etmeleri öyle eritti ki içimin yağlarını anlatamam. sürekli kirli çamaşırları çıkıyor ortaya. şimdi de müritlerinin haberleri. konuyu gündemde tutma isteği sezdim biraz ama neyse.
newbie
Activity: 224
bunlar nasıl böyle berbat bir çeteymiş.bu zamana kadar hiç mi şikayet yokmuş da şimdi birden bire böyle içeri alındılar.bu da sıkıntı.
newbie
Activity: 55
rezil insanlar ya zaten gıcık oluyordum hepten nefret ettim neler dönüyormuş meğer
jr. member
Adnan oktarın bir sucu yok 5 sene değil 10 sene değil 20 sene boyunca yarıcıplak kızları cıkart danslar showlar milyonlarca kişiye göster birsey deme. Suç adnanınmı tabi değil göz yuman sapık devlet görevlilerinde zaten hergün 3-5 taciz tecavuz haberleri geliyor 4 yasındaki kıza tecavuz edip topraga gömen bir milletten ne bekliyorsunuzki artık bu millet lanetlenmiş sapıklık aldı basını gitti bence kıyamet türkler yüzünden gelecek.
jr. member
Activity: 322
bu örgütlere katılan insanlar nasıl bir zihinle buna başlıyor aklım hafsalam almıyor bu sebeple de üzülmüyorum.
Pages:
Jump to: