Pages:
Author

Topic: AELF ($ELF) Blockchain (RESMİ ANA KONU) - ANA AĞ (MAINNET) TARİHİ: 10 ARALIK - page 33. (Read 27305 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Şu twitter görevleri denemeye değer aslında elf adını bu sıralar çok sık duydum bi yemek parası çıkar belki.

twitter hesabın patlasın istiyorsan güzel tabi hocam.

Rica etsem Twitter hesabının banlandığının örneğini gösterebilir misiniz? Şu ana kadar hiç bu yüzden banlanan Twitter hesabı görmedim. Ayrıca ban durumu olsaydı zaten Twitter görevleri eklenmez ve böylece herhangi bir kullanıcının riskli bir durumun içine girmesi engellenirdi.

stil3tto çok doğru bir noktaya parmak basmış. Sen ise yanılıyorsun. Benim 2 hesabım bu bounty olayları yüzünden banlandı. 1-2 defa onay kodu istiyor. GSM no su girip geçebiliyorsunuz. Ancak devam etmeniz durumun da (paylaşım ve rt ler) fazla olmasa bile banlanabiliyorsunuz ki. Hesabınız askıya alındıktan sonra maalesef kurtaramıyorsunuz. Twitter ile defalarca yazıştım ama bir sonuç çıkmadı. Öyle olursa şöyle olur diyip sallamıyorum başımdan geçen olayı anlatıyorum. Herhalde bu yeterlidir.

Kaldı ki ELF in daha önce ki bounty sisteminde bile milleti ne kadar uğraştırdığı ve dişe dokunur bir şey vermediğini de belirtmem gerek.

Bu olay tam olarak ne zaman yaşandı acaba? Ve Candybox nedeniyle banlandığınıza dair bir bilgi var mıdır?

Yazdıklarımdan anlaşılmıyor mu ?? Özelde herhangi bir bounty yada airdrop kampanyasından bahsetmiyorum. Bu tip olaylar için kullanacağınız twitter hesapları uzun vaadeli olmuyor. 10k takipçiye yakın hesabım banlandı.  Daha açık nasıl anlatayım bilmiyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Aelf ile ilgili Ban oldumu bilmem.. Zaten ban yiyenlerin  çoğunluğunun Twitter hesabında bounty airdrop gibi yazılar yazdığı için gümledi diye biliyorum.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Şu twitter görevleri denemeye değer aslında elf adını bu sıralar çok sık duydum bi yemek parası çıkar belki.

Rica etsem Twitter hesabının banlandığının örneğini gösterebilir misiniz? Şu ana kadar hiç bu yüzden banlanan Twitter hesabı görmedim. Ayrıca ban durumu olsaydı zaten Twitter görevleri eklenmez ve böylece herhangi bir kullanıcının riskli bir durumun içine girmesi engellenirdi.

stil3tto çok doğru bir noktaya parmak basmış. Sen ise yanılıyorsun. Benim 2 hesabım bu bounty olayları yüzünden banlandı. 1-2 defa onay kodu istiyor. GSM no su girip geçebiliyorsunuz. Ancak devam etmeniz durumun da (paylaşım ve rt ler) fazla olmasa bile banlanabiliyorsunuz ki. Hesabınız askıya alındıktan sonra maalesef kurtaramıyorsunuz. Twitter ile defalarca yazıştım ama bir sonuç çıkmadı. Öyle olursa şöyle olur diyip sallamıyorum başımdan geçen olayı anlatıyorum. Herhalde bu yeterlidir.

Kaldı ki ELF in daha önce ki bounty sisteminde bile milleti ne kadar uğraştırdığı ve dişe dokunur bir şey vermediğini de belirtmem gerek.

Bu olay tam olarak ne zaman yaşandı acaba? Ve Candybox nedeniyle banlandığınıza dair bir bilgi var mıdır?

Hocam candybox ile ilgili yaşanıp yaşanmadığını bilmiyorum ama bir sürü hesap banladi. Hatta benim bir hesabım vardı sadece airdrop ve bounty için ayırdığım. O hesabım gülleri mesela bir daha geri alamadım. İnsanların şüphe ile yaklaşması çok normal
member
Activity: 598

member

member

jr. member
Activity: 195
Merit: 1
Twitter pek sıcak bakmıyor bu işlere. Banlanma riski var tabi.
jr. member
Activity: 378

jr. member
Activity: 195
Güzel bir sistem. Ocak ayından beri yapıyor bu işi. Diğer token veya coinler gibi değil. Hemen hemen tüm kripto borsalarda işlem görüyor. Geleceğin ayakta duracak coinlerden biri.
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
Ben yapıyorum günlük 3 - 4 aelf twitter görevi ile kazanıyorum şuanda katılmak isteyen arkadaşlara özelden referans linki mi verebilir ve bazı püf noktaları var o konularda yardımcı olabilirim.
member
Activity: 490
member
Activity: 532
Merit: 22
Aelf in bounty mantığı güzel ama bildiğim kadarıyla referans yaparsanız daha çok kazanırsınız bildiğim bu. Bu işle ilgilenenler olursa ref kasacak ki iyi getirisi olsun yoksa sadece o görevleri yaparak çorba parası zor toplanır.
jr. member
Activity: 322
Sosyal medya hesabı başka sebeplerden de ban yemiş olabilir. Twitter düzenli aralıklarla çok fazla sayıda kullanıcı banlıyor. Aelfin bu sistemiyle güzel miktarlar kazanan insanlar oldu faydalı bilgi teşekkür ederim.
member
Birkaç ay öncesine kadar bende kullanıyordum. Fakat sosyal medya hesaplarının bağladığı uygulama yüzünden banlandığını söyleyen kişileri gördükten sonra tırstım ve platformu kullanmaktan vazgeçtim.

Görevler ve sayımı konusunda herhangi bir sorun yaşamamıştım ama malum sosyal medya hesaplarınız banlandıktan sonra yenisi açmak ve onu istenilen seviyeye getirmek zor oluyor. O nedenle sadece izlemede kalıyorum. Yine de detaylı bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.

Sosyal medya hesaplarının banlanması söz konusu değildir. Sizin kendi hesabınız mı banlandı acaba?
member
Activity: 504
Merit: 11
Birkaç ay öncesine kadar bende kullanıyordum. Fakat sosyal medya hesaplarının bağladığı uygulama yüzünden banlandığını söyleyen kişileri gördükten sonra tırstım ve platformu kullanmaktan vazgeçtim.

Görevler ve sayımı konusunda herhangi bir sorun yaşamamıştım ama malum sosyal medya hesaplarınız banlandıktan sonra yenisi açmak ve onu istenilen seviyeye getirmek zor oluyor. O nedenle sadece izlemede kalıyorum. Yine de detaylı bilgi paylaşımı için teşekkür ederim.
member
Kürşat hocam foruma hoşgeldiniz. Ben telegramda da görüyorum sizi bildiğim kadarıyla cihan hocanın yerine geçtiniz galiba. O ayrılınca. Ben Elf in airdrobuna ilk başlarda yapıyordum ama karışık geldi ve çok birşey yapmıyor diye bıraktım. Cihan hoca telegramda bir onay olması lazım gibi birşey dedi. O ki buda yardımcı olabilir misiniz? Bugün telegram girince yazarım size.

Merhaba, Aelf Turkish Telegram grubu ilk admini olarak göreve başladım. Cihan Bey 2. admin olarak geldi ancak maalesef istenmeyen nedenlerden dolayı adminlikten alındı.

https://drive.google.com/open?id=1NqL1bTIc87fNAK_cGudc41FPzdJaRESP linkinden Candybox kullanım rehberine Türkçe olarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca https://t.me/aelf_turkish linkinden grubumuza gelerek sorularınıza daha hızlı yanıtlar alabilirsiniz.
member
Activity: 532
Merit: 12
Kürşat hocam foruma hoşgeldiniz. Ben telegramda da görüyorum sizi bildiğim kadarıyla cihan hocanın yerine geçtiniz galiba. O ayrılınca. Ben Elf in airdrobuna ilk başlarda yapıyordum ama karışık geldi ve çok birşey yapmıyor diye bıraktım. Cihan hoca telegramda bir onay olması lazım gibi birşey dedi. O ki buda yardımcı olabilir misiniz? Bugün telegram girince yazarım size.
member
Biara günlük bakıyordum, o zamanlar 1 ELF 2 dolar civarıydı, elimdeki 8 dolar yapıyordu.

Şimdi başlıkla birlikte hatırlayayım dedim, 10 ELF varmış biriken, toplamı 1 dolar yapıyor Cheesy 6 dolarları da görmüştü zamanında 1 ELF

Pek bir gayret gösterilmeden beleşten kazanmak için, gelecekte belki para eder umuduyla günlük kazanım sağlanılabilinir. Herhangi bir zararı da yok, twitter vs basit günlük görevleri var.
Bir ara ben de yapıyordum bu görevleri ama değeri çok düşünce ve ödül miktarı az olunca bırakmıştım. Yine de boş vakti olanlar değerlendirebilir, güzel bir projeye benziyor, yarın birgün ne olur bilinmez.

Yeni görevler eklendi ve ödül miktarları güncellendi.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Biara günlük bakıyordum, o zamanlar 1 ELF 2 dolar civarıydı, elimdeki 8 dolar yapıyordu.

Şimdi başlıkla birlikte hatırlayayım dedim, 10 ELF varmış biriken, toplamı 1 dolar yapıyor Cheesy 6 dolarları da görmüştü zamanında 1 ELF

Pek bir gayret gösterilmeden beleşten kazanmak için, gelecekte belki para eder umuduyla günlük kazanım sağlanılabilinir. Herhangi bir zararı da yok, twitter vs basit günlük görevleri var.
Bir ara ben de yapıyordum bu görevleri ama değeri çok düşünce ve ödül miktarı az olunca bırakmıştım. Yine de boş vakti olanlar değerlendirebilir, güzel bir projeye benziyor, yarın birgün ne olur bilinmez.
member
Merit: 15

Pages:
Jump to: