twitter hesabın patlasın istiyorsan güzel tabi hocam.
Rica etsem Twitter hesabının banlandığının örneğini gösterebilir misiniz? Şu ana kadar hiç bu yüzden banlanan Twitter hesabı görmedim. Ayrıca ban durumu olsaydı zaten Twitter görevleri eklenmez ve böylece herhangi bir kullanıcının riskli bir durumun içine girmesi engellenirdi.
stil3tto çok doğru bir noktaya parmak basmış. Sen ise yanılıyorsun. Benim 2 hesabım bu bounty olayları yüzünden banlandı. 1-2 defa onay kodu istiyor. GSM no su girip geçebiliyorsunuz. Ancak devam etmeniz durumun da (paylaşım ve rt ler) fazla olmasa bile banlanabiliyorsunuz ki. Hesabınız askıya alındıktan sonra maalesef kurtaramıyorsunuz. Twitter ile defalarca yazıştım ama bir sonuç çıkmadı. Öyle olursa şöyle olur diyip sallamıyorum başımdan geçen olayı anlatıyorum. Herhalde bu yeterlidir.
Kaldı ki ELF in daha önce ki bounty sisteminde bile milleti ne kadar uğraştırdığı ve dişe dokunur bir şey vermediğini de belirtmem gerek.
Bu olay tam olarak ne zaman yaşandı acaba? Ve Candybox nedeniyle banlandığınıza dair bir bilgi var mıdır?
Yazdıklarımdan anlaşılmıyor mu ?? Özelde herhangi bir bounty yada airdrop kampanyasından bahsetmiyorum. Bu tip olaylar için kullanacağınız twitter hesapları uzun vaadeli olmuyor. 10k takipçiye yakın hesabım banlandı. Daha açık nasıl anlatayım bilmiyorum.