Pages:
Author

Topic: Agar.io oynayan var mı? Kendimize server kursak oynasak? - page 2. (Read 382 times)

legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
bir itirafta bulunayım..

ben hala ogame oynuyorum.

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bir ara da championship manager falan da kurmak lazım, 2000 yılına geri dönelim o mavi temalı basit ama eğlenceli oyunları oynayalım Cheesy o yılların oyunları en keyiflileriydi Smiley
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
ulan yaşlanıyoruz be, agar io dan bile, zamanında diye bahsediliyor, kaç yıl geçmiş. belli bir zamandan sonra hızlı geçiyor harbiden jet gibi geçiyor
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
agar kuranlar olursa ve saati musait olursa gelirim.

Bende varım ⍩⃝
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
agar kuranlar olursa ve saati musait olursa gelirim. (haxball da olur, Pubg lite de olur)

muttefik online oynayanlar burada mi? bir zamanlar kral oyundu, fazla oynayan yoktu ama oynayan da tam bagimlisiydi. her sezon az toprakla yuksek sayida asker gelistirir sonra aniden yuksek sayida toprak elde ederdin. klan gücü çok onemliydi, kimi zaman karşı klana kendi klanindan bi ajan sizdirirdin. onlar baskasina saldirdiktan hemen sonra sen onlara saldirirdin vsvs. old days be
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
CS, Fifa falan komplike oyunlar arkadaşlar. Bize temel basit kuralları olan, birbirimize karşı veya takım olacağımız basit bir kaç saatlik oyun lazım. İşi büyütmeden basit bir şey kuralım halledelim derim ben katılımcı olursa? Smiley Agar bu açıdan biçilmiş kaftan. Her türlü olur bence Cheesy
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Bu agar artık aşmış vede taşmış durumda eskisi gibi değil eskiden iyiydi şimdi adamlar gelişmişler mesela fifa falan atsak ne olur veya cs go falan oda bayadır oynamıyorum ama olabilir. Cheesy
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Yahu bunu bırakın yapacaksak bir turnuva falan CS GO oynayalım hep birlikte Smiley Silahlar şiddet vs Smiley Kuralım 5 vs. 5 birer takım belli aralıklarla oynayalım.

Tamam agar fallan biraz daha pratik ama vurdulu kırdılı şeyler daha dikkat çekici değil mi sizce de Smiley Bende mi bir sorun var yoksa.
hero member
Merit: 795
Konuyu fazla dağıtmayalım ama benzer oyunları turnuva şeklinde ve ödüllü yapabiliriz aslında Smiley aylık, yıllık olarak sürekli tekrarlayabiliriz 10. yıl yarışması gibi bir şey olmaz elbette ama belirli bir tarihte sürekli yaparsak hoş olabilir. Geleneksel 5. Xxx Turnuvası  Smiley
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
haxball da agar.io da zamanında eğlencelik takıldığım oyunlardı. forum içi takılmak keyifli olabilir
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
haxball ve gartic adını okuyana kadar aklıma gelmemişlerdi. Güzel oyunlardı valla, oynanabilir aslında hala Cheesy agar da güzeldi biraz nostalji yapmış oluruz. Hatta heveslendim bi açıp bakayım hala oynayabiliyor muyum Cheesy
legendary
Bence güzel bir fikir ama sadece Agar.io olarak kalmasın haxball, gartic.io da toplu olarak oynayabileceğimiz oyunlardan Smiley haxball heyecan verici bir oyundur daha önce oynayanlar varsa hak verecektir. Agar.io keyifili oyun ben arada katılır oynarım.
Agar hariç diğerlerini hiç oynadım bilmiyorum Cheesy

Arkadaşlar selam. Yıllar önce https://agar.io/ ilk çıktığı zaman epey oynardım vakit geçirmek için. 3-4 yıldır hiç açmışlığım yok. Aklıma geldi bir bakayım diye hala ciddi manada aktif oynayan üyeler var.
O dönem kendimiz server açmıştık bir süre oynamıştık hatta. 4-5 kişi bağlanıyorduk takım olarak.
İlgisi olan var mı bu tarz oyunlara? Kendi içimizde oynamak için server açma yeteneği ve bilgisi olan arkadaşlar illa ki vardır. Talep olursa böyle bir şey yapılabilir mi? Belli gün saatler belirleyip bir süre eğlenmek için vakit harcanabilir ne dersiniz?

Bende arada girer takılırdım.Varsa böyle bir imkan girip oynarız hep beraber Cheesy
Kendimize özel server işini bilen birileri vardır illa ki. Bot'lar da olsun 20-25 tane Cheesy

agar'ı bilmiyorum da yıllaaaar önce travian vardı, "ellerimle büyüttüğüm, solar iken dirilltttiğimm" köyümü bir gece yakıp yıktılar, intizar ettim bir daha girmedim Cry

Lisede oynardım onu. Ne oynardık arkadaşlarla falan komple. Güzel günlerdi Cheesy

agareum oynayın token veriyormuş hem bedavaya Smiley
Aynı oyunun biraz değişik versiyonu. Mobil'den oynamak mümkün mü bilmiyorum ama PC'den ufak kasmalarla oynanayabiliyor.
Mantık aynıysa olabilir.

İlk çıktığında güzeldi bende oynuyordum şimdi girdim yine zevkli ama 5 dakikada yiyorlar. Oyunun çakallıklarını öğrenmek lazım. Keşke tek başıma büyütebileceğim bir alan olsa Cheesy

Şu adama baksana diyeceği bitmemiş: http://prntscr.com/q643vk

Abartmış bu Cheesy
legendary
Merit: 1727
Be A Hope
İlk çıktığında güzeldi bende oynuyordum şimdi girdim yine zevkli ama 5 dakikada yiyorlar. Oyunun çakallıklarını öğrenmek lazım. Keşke tek başıma büyütebileceğim bir alan olsa Cheesy

Şu adama baksana diyeceği bitmemiş: http://prntscr.com/q643vk
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Aynı oyunun biraz değişik versiyonu. Mobil'den oynamak mümkün mü bilmiyorum ama PC'den ufak kasmalarla oynanayabiliyor.

Botlarla kapışıyorsunuz hocam en fazla sistemde 1-2 gerçek oyuncu oluyor. İlaveten botlar dahil 30 oyuncunun dolmasını yada süreyi beklemek başka bir sıkıntı.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
agar'ı bilmiyorum da yıllaaaar önce travian vardı, "ellerimle büyüttüğüm, solar iken dirilltttiğimm" köyümü bir gece yakıp yıktılar, intizar ettim bir daha girmedim Cry
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Arkadaşlar selam. Yıllar önce https://agar.io/ ilk çıktığı zaman epey oynardım vakit geçirmek için. 3-4 yıldır hiç açmışlığım yok. Aklıma geldi bir bakayım diye hala ciddi manada aktif oynayan üyeler var.
O dönem kendimiz server açmıştık bir süre oynamıştık hatta. 4-5 kişi bağlanıyorduk takım olarak.
İlgisi olan var mı bu tarz oyunlara? Kendi içimizde oynamak için server açma yeteneği ve bilgisi olan arkadaşlar illa ki vardır. Talep olursa böyle bir şey yapılabilir mi? Belli gün saatler belirleyip bir süre eğlenmek için vakit harcanabilir ne dersiniz?

Bende arada girer takılırdım.Varsa böyle bir imkan girip oynarız hep beraber Cheesy
hero member
Merit: 795
Bence güzel bir fikir ama sadece Agar.io olarak kalmasın haxball, gartic.io da toplu olarak oynayabileceğimiz oyunlardan Smiley haxball heyecan verici bir oyundur daha önce oynayanlar varsa hak verecektir. Agar.io keyifili oyun ben arada katılır oynarım.
legendary
Pages:
Jump to: