Može li se ikako izbjeći KYC? Išao sam probati, čak mislim da sam napravio KYC za Huobi ali kada odem na to glasanje ne da mi bez skeniranja dokumenata.
Ovo mi je interesantno jer je PRL jedan od coinova koje imam pa je svaki bonus dobrodošao
Na stranici kaže da je glasalo 165 ljudi, to bi bilo oko 2400 PRL-a po osobi što je preko 1000$.
Buni me i to što piše rewards of 1 vote: 0.12 PRL - to je valjda dodatno po tom tokenu kojim glasaš ili?
Tokeni bi onda sjeli na HUOBI? Ili treba slati i nekakav dokaz?
Ne, ne. Svaka osoba može dati glasova koliko želi, odnosno koliko ima HT tokena (Huobi token). 1 glas košta 0.1 HT tako da ekipa s puno para može prilično utjecati na glasanje. Recim, PRL je sinoć bio na drugom mjestu iza Aerona, a kad sam se probudio ujutro imao je skoro 1.5 milijuna glasova više od Aerona. Uglavnom, nije važno koliko ljudi glasa nego koliko glasova ukupno ima koji projekt.
Ovo što piše
rewards of 1 vote: 0.12 PRL znači da ako token bude izlistan, svaki glas (znači za svakih 0.1 HT) ćeš dobiti 1 PRL token. E sad, jedino ne znam sjedaju li tokeni na Huobi ili će ih slati na neki drugi način.
Što se tiče KYC, možeš ga izbjeći na način da se učlaniš u
PRL Telegram grupu. Vidio sam da tamo imaju nekakav
voting pool za Amerikance kojima je zabranjeno glasanje. Ne znam detalje pa ti zato predlažem da odeš na Telegram grupu i provjeriš.