Pages:
Author

Topic: airdrop ve bounty yapanlar, twitonomy, ihtiyacınız olabilir. - page 2. (Read 430 times)

full member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
Hocam çok sağolasın ya yemin ediyorum twittere tilt oluyordum sırf bu yüzden.. Beni takip eden kişi takip ettiğim kişilerden azmış başka kullanıcıyı takip edemezmişim twitter bounty'e giriyorum takip etmem lazım her seferinde elimle uğraşıyordum yarım saat takipten çık çık basıp dur kolaylık oldu ciddi anlamda eyvallah.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Hocam büyük bir eziyetten kurtardın resmen beni elle yaptım bir günüm gitti beni takip etmeyenleri silmek için çok işime yaradı paylaşım için teşekkürler
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
merhaba,

airdrop ve bounty yapanlar için twitter olmazsa olmaz. ancak twitter üzerinden takipçileri düzenlemek eziyet olabiliyor. http://www.twitonomy.com adresine twitter hesabınız ile bağlanıp yukarıdaki menüden following ya da followers seçeneklerinden birini seçtikten sonra biraz daha altta bulunan seçenekten, followers you are not following ve people not following you seçeneklerinden birini seçerek sizi takip edenleri takip edebilir, sizi takibi bırakanları filtreleyerek takipten kolaylıkla çıkabilirsiniz, başka bazı kullanışlı seçenekler de mevcut.

işinize yararsa merit konusunda yardımcı olabilirsiniz, full olmak için kısa bir süre kalmışken, biraz zor durumda kaldım. saygılar.
Pages:
Jump to: