Pages:
Author

Topic: Airdroper.com | Türkçe Airdrop Takip Sitesi - page 4. (Read 1084 times)

full member
Activity: 980
Merit: 207
Hocam site güzel ve kullanıcı odaklı olmuş ama bana kalırsa airdrop işleri bitti, artık çöp koin yolluyorlar resmen herkese.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Hocam siteniz gayet güzel kullanışlı kayıt olup kullanmaya başladım özellikle kopyalama panosu baya işe yarıyor oradaki boşlukları arttırabilme imkanınız varsa dahada güzel olur bence emeğiniz için teşekkürler
yazmayı unuttum mesela 2. sayfada bir airdropa tıkladığımızda tekrar 1.sayfaya dönmesini engelleyebilirseniz daha iyi olur
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
güncel airdroplar eklenmiştir.
jr. member
jr. member
jr. member
2 gundur iyi ref kazandiniz sayemde baya doldurdum.  insallah bir seyler toplariz.

Tokenler geç gönderiliyor o yüzden genelde bir şey gelmiyor diye düşünerek cayan çok fazla insan var. Emin olun sabırlı olduğumuz sürece kazanırız.
member
Activity: 336
Merit: 13
2 gundur iyi ref kazandiniz sayemde baya doldurdum.  insallah bir seyler toplariz.
jr. member
jr. member
hojam bitenleri kaldirirsaniz sevinirim taklimakaan mesela bitmis.

Bitenleri kaldırıyoruz zaten ama arada gözden kaçmış olanlar olabilir.
member
hojam bitenleri kaldirirsaniz sevinirim taklimakaan mesela bitmis.
jr. member
ihtiyac vardi boyle bir siteye ama ben sıkıldım aordrop isinden bayagidir biraktim. belki tekrar baslarim bu sayede.
Airdrop olayından kazandığın tokeni ya unutup yükselmesini umacaksın yada çok fazla bu tarz şeye katılacaksın ki dişe dokunur bir para kazanabilesin. O yüzden herkes soğudu bu işlerden yani site fena değil inşallah başarılı olursunuz ancak kendi adıma konuşursam pek eski önemi kalmadı airdrop olaylarının.

Yorumunuz için teşekkürler. Sizin aksinize ben airdropların önümüzdeki zamanlarda daha da fazla önem kazanacağına inanıyorum zaten öyle düşünmesem bu işe girişmezdim. Bildiğiniz gibi ico reklamları artık yasaklandı. Bu yüzden icoların kendilerini duyurabilmek için tek şansları airdrop veya bounty yapmak. Airdrop ve bountylerin zamanla biraz daha farklılaşarak daha da önem kazanacağını düşüyorum.
newbie
Activity: 154
Merit: 0
Airdrop olayından kazandığın tokeni ya unutup yükselmesini umacaksın yada çok fazla bu tarz şeye katılacaksın ki dişe dokunur bir para kazanabilesin. O yüzden herkes soğudu bu işlerden yani site fena değil inşallah başarılı olursunuz ancak kendi adıma konuşursam pek eski önemi kalmadı airdrop olaylarının.
member
ihtiyac vardi boyle bir siteye ama ben sıkıldım aordrop isinden bayagidir biraktim. belki tekrar baslarim bu sayede.
jr. member
güzel site olmuş teşekkür ederim bundan sonra yararlanacağız inşallah emeğinize sağlık
Siteniz güzel olmuş. Özellikle tahmini kazanç bilgisi bence çok hoş olmuş. Yalnız diğer arkadaşların söylemine ben de katılacağım, airdropların popüler olduğu döneme denk gelmemesi şansızlık olmuş.
Kendi adima söylecek olursam son zamanlarda ki airdroplar çok kötü çıktı. Ben bounty üzerine duruyorum. Onun da tadı yok. Umarım bol referanslı üye bulursunuz. Emeğinizin karşılığı olarak .

Yorumlarınız için teşekkürler. Şuanda airdroplar eski havasında olmasa da boğa sezonuna girmemizle tekrar kazandırmaya başlayacaklardır. Airdropların şuanda kazandırmıyor oluşunu maddeler halinde açıklayacak olursak.

1- Ayı sezonundan dolayı icoların yeterli yatırım toplayamayarak mecburen ico tarihlerini uzatması veya ertelemesi/iptal etmesi gibi sebeplerden airdrop tokenlerinin gönderilememesi veya çok geç gönderilmesi.
2- Icosunu başarıyla tamamlamış tokenler bile borsaya girmek için boğa sezonunu bekliyor çünkü şuanda girerlerse hiçbir işe yaramayacağı hatta fiyatın düşeceği korkusundalar haliyle tokenler elimizde olsa bile para etmiyor.
3- Icosunu başarıyla tamamlasalar dahi şuanda ellerindeki btcleri veya ethleri ucuza satmak istemiyorlar ve ellerinde para olmayınca da borsalara giremiyorlar.

Uzun lafın kısası herkes boğa sezonunu bekliyor o yüzden şuanda kazandırmıyor olsa da airdroplara katılmayı ihmal etmemenizi öneririm. Bir şey kazandırmıyor diye katılmadığınız airdroplar ileride para etmeye başlayınca keşke katılsaydım dememek için...
Herkese iyi kazançlar diliyorum.
member
Merit: 12
Kendi adima söylecek olursam son zamanlarda ki airdroplar çok kötü çıktı. Ben bounty üzerine duruyorum. Onun da tadı yok. Umarım bol referanslı üye bulursunuz. Emeğinizin karşılığı olarak .
full member
Activity: 938
Merit: 115
Siteniz güzel olmuş. Özellikle tahmini kazanç bilgisi bence çok hoş olmuş. Yalnız diğer arkadaşların söylemine ben de katılacağım, airdropların popüler olduğu döneme denk gelmemesi şansızlık olmuş.
member
Activity: 240
Merit: 10
güzel site olmuş teşekkür ederim bundan sonra yararlanacağız inşallah emeğinize sağlık
jr. member
Site gayet guzel olmus oncelikle tebrikler. Sitenin geneli zaten kullanisli ve airdroplarin tam olarak getirisini ve ne zaman eklendigini gosteriyor. Airdroplarin tokenlar icin hala onemli bir rol oynadigini sahsen dusunuyorum bu sebepten dolayi bu proje uzun vadeli olacaktir.
güzel bir şey olmuş ama biraz geç kalınmış olabilir mail ile ilgili bilgiler için de teşekkür ederiz

Beğendiğinize sevindim. Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
Site gayet guzel olmus oncelikle tebrikler. Sitenin geneli zaten kullanisli ve airdroplarin tam olarak getirisini ve ne zaman eklendigini gosteriyor. Airdroplarin tokenlar icin hala onemli bir rol oynadigini sahsen dusunuyorum bu sebepten dolayi bu proje uzun vadeli olacaktir.
newbie
Activity: 163
Merit: 0
güzel bir şey olmuş ama biraz geç kalınmış olabilir mail ile ilgili bilgiler için de teşekkür ederiz
Pages:
Jump to: