Pages:
Author

Topic: Airdropgo.com | Türkçe Airdrop Sitesi - page 7. (Read 1047 times)

jr. member
Activity: 123
Merit: 1
March 01, 2018, 07:18:49 PM
bencede çok mantıklı bir site kurmuşsun türkçe olması iyi olmuş bu bounty mi airdrop mu kora airdrop mu çıkardı bilmiyorum ama baktım güzel olmuş emeğine sağlık

Dediğin gibi sadece bountyleri var.Düzelttim.Teşekkürler.

Hocam inceledim biraz eksik yanları var bounty de olacak mı airdrop varda bounty de koysan  iyi olur bence birazda önem verip özen gösterirsen daha iyi olabilir

Bazıları bounty bazıları airdrop.Zamanla daha düzenli olacak her şey.
full member
Activity: 448
Merit: 107
March 01, 2018, 06:56:59 PM
Denemedim ama güzel bir site olmuş. Madem başladın bu işe geliştirmeye devam et. Siteyi ingilizce hale de getir. Global servislerde aç. Muhtemelen katılım çok olur. Linklere de Refli linkini koy. Emeğinin karşılığını alırsın böylece.

Bir de güvercin yerine Airdrop resmi koysan daha güzel olabilir Smiley
newbie
Activity: 70
Merit: 0
March 01, 2018, 06:48:12 PM
Hocam inceledim biraz eksik yanları var bounty de olacak mı airdrop varda bounty de koysan  iyi olur bence birazda önem verip özen gösterirsen daha iyi olabilir
member
Activity: 168
Merit: 10
March 01, 2018, 06:32:34 PM
bencede çok mantıklı bir site kurmuşsun türkçe olması iyi olmuş bu bounty mi airdrop mu kora airdrop mu çıkardı bilmiyorum ama baktım güzel olmuş emeğine sağlık
jr. member
March 01, 2018, 06:16:43 PM
bu airdrop işi iyice karmaşık bir hal aldı, herkes buradan tık elde etme peşinde ve site açıyorlar.

Her gün girdiğin internetin mantığı bunun üzerine zaten hoşuna gitmiyorsa modemi çöpe at.
full member
Activity: 406
Merit: 104
March 01, 2018, 06:03:37 PM
bu airdrop işi iyice karmaşık bir hal aldı, herkes buradan tık elde etme peşinde ve site açıyorlar.
newbie
Activity: 4
Merit: 0
March 01, 2018, 05:50:34 PM
elinize saglik hocam gayet iyi oldu parça parça takip etmek çok zor oluyordu
jr. member
March 01, 2018, 05:40:04 PM
Her gün sizler için onlarca airdrop içerisinden sadece en kaliteli, katılmaya değer, geri dönüşü kesin olacak airdropları seçiyoruz.

Günde sadece 5 dakikanızı ayırmanız yeterli.

Eklediğimiz airdroplar tamamen referanslı linkler değil, karşımıza çıkan görülmeye ve katılmaya değer, kolay bütün kaliteli fırsatları barındırıyoruz.Demek istediğimiz referanslı olsun bizim olsun diye bir derdimiz yok.

Ne düşünüyorsunuz ?

http://airdropgo.com/

Pages:
Jump to: