Pages:
Author

Topic: Airdroplar hakkında - page 2. (Read 442 times)

full member
Activity: 294
Merit: 100
December 05, 2017, 05:59:53 AM
ilk iki soruya cevap vereyim,
Tokenleri eğer kendi walletları varsa direk orda tutuyorlar ico bitincede ETH adresi dediğiniz ERC20 destekleyen bir wallet addresine gönderiyorlar. ERC20 Destekleyen Coinomi var benim kullandığım gayet başarılı bir uygulama android tarafında.
4. soru için bazı icolar borsa addreslerini kabul etmiyor sebebini bilmiyorum yazmamakta yarar var daha sonra satmak istediğiniz aktarmanız en mantıklısı olacaktır.
Cevaplar icin tesekkurler ama kafamda bir bug var. Kendi tokenlerini ETH adresimize mesela mew adresimize gonderiyorlar ama o ETH olarak gozukmuyor dimi? O tokenleri ETH adresimizden cikarmamiz, tokenleri ETH karsiliginda satip adresimize ETHleri cekmemiz mi gerekiyor?
newbie
Activity: 28
Merit: 0
December 05, 2017, 05:12:54 AM
ilk iki soruya cevap vereyim,
Tokenleri eğer kendi walletları varsa direk orda tutuyorlar ico bitincede ETH adresi dediğiniz ERC20 destekleyen bir wallet addresine gönderiyorlar. ERC20 Destekleyen Coinomi var benim kullandığım gayet başarılı bir uygulama android tarafında.
4. soru için bazı icolar borsa addreslerini kabul etmiyor sebebini bilmiyorum yazmamakta yarar var daha sonra satmak istediğiniz aktarmanız en mantıklısı olacaktır.
full member
Activity: 294
Merit: 100
December 05, 2017, 04:10:36 AM
Kafamda birkac soru var ben yazayim cevaplarsaniz sevinirim.
1-Tokenleri coin piyasaya ciktiktan sonra mi dagitiyolar?
2- Kendi tokenlerini veriyorlar ama Eth adresimizi istiyorlar, Eth altyapisini kullandiklari icin mi boyle?
3- Twitter RT link istiyorlar ama rt yapinca kopyaladigim link orijinal postun linki ile ayni. Alinti yapip onun linkini mi atmali?
4-Ilk baslarda Bittrex adresimi yaziyordum sonra direkt isleme sokuyum diye etherdelta adresimi yazdim simdi de Mew adresi gerektigini ogrendim. Gelen tokenleri direkt Eth'ye cevirmenin en kolay yolu nedir?
Pages:
Jump to: