Pages:
Author

Topic: Airdroplar için multihesap için bitcointalk id lerini kullanıyorlar - page 2. (Read 2231 times)

member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Benimde adım var . Nereye girsem katıldınız yazıyor. Ortada token yok . Ses getirelim.
full member
Activity: 196
Merit: 100
Millet kolay yoldan nasıl para kazanırımın deridine düşmüş. Adamların aklına neler geliyor.  Bence bu daha en basit örneği olabilir adamlar daha neler yapıyordul allah bilir. Bu durumu nasıl istaplıyorsunuz ki? adam sizin attığınız mesajdan profil linki alabilir. Anlamadım
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bazı airdroplar katılım şartı olarak twitter ve telegrama üye olunmasını istiyor. Ancak bu tarz önlemlerle bunun önüne geçilebilir.

Maalesef bu önlemez niye mi aybaşka bir spreadsheet te de Telegram nickimi kullanmışlar. G.zekalı diyicem ayıp olacak kullanan kişiye aynı listeye üye olmuşum. Telegram linkini kullanmışım beni niye baltalıyorsun.

Bunun tek yöntemi bitcointalk üzerinden bilgileri çekmektir. Arkadaşların da dediği gibi Pos Token "Location" kısmından çekti bakalım multi yapabilecekler mi. Böyle olması gerek yoksa adam yazıyor çünkü şerefsiz.
sr. member
Activity: 420
Merit: 252
Bazı airdroplar katılım şartı olarak twitter ve telegrama üye olunmasını istiyor. Ancak bu tarz önlemlerle bunun önüne geçilebilir.
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
Hem işsiz hem dolandırıcı bravo valla böyle çakallıklar nereden aklınıza geliyor arkadaş. Millet kaydoluyor bir şey gelmiyor meğer adam milletin ismini kullanarak onlardan önce alıyormuş.
full member
Activity: 154
hergun beles para kazanmaya calisanlar beni sasirtiyor. hergun yeni bir yontem yeni bir dolandiricilik. bunun onune gecmek zor ancak diger arkadaslarin dedigi gibi airdop yapanlar onay alarak profil onayi gibi yapabilir.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
çüşş diyorum benim adım da var lan,adres benim değil  bu nasıl bir yüzsüzlüktür.
sr. member
Activity: 546
niye gidip türklerin uid sini kullanırsın ki? kullanılmayan o kadar yabancı hesap var. onları kullan bizim ekmeğimize dokunma. zaten 3-5 kuruş bi şey geliyor.
member
Activity: 490
Merit: 16
vay şerefsiz adam bu yolla iyi para kaldırmış bunları banlatmazsak kurtulamayız, yukarıda dediğiniz kullanıca bir negatif de ben atacam.
İnsanlardan korkulur yeminle dikkatli olmak lazım

banlamıyorlar ki dostum keşke banlasalar bende gördüm benim gibi garibanı bile alet etmişler işlerine ne isterler newbie üyeliğimden Cheesy
member
Activity: 560
Merit: 12
Yalnız şöyle birşey var ortalıkta önüne gelene negatif trust veren Lauda denen biri var. Birkaç kişiye negatif vermiş. Bu airdropa katılıp başka id verenleri kontrol falan ederse multi diye negatif trust verebilir. Sonra seyreyle gümbürtüyü.
Bunu engellemenin yolu location kısmına eth adresinizi yazmanız. Airdroplara da bu kural getirilmeli bence.
location kısmına yazılan eth edresini airdrop dağıtanlar dikkate alır mı acaba ,yoksa google form tabloları üzerinden mi dağıtılır. gerçi forumları değiştirip insanları mağdur edenlerin kim olduklarını da bilemiyoruz, airdrop düzenleyenler de olabilir sonuçta.
Bu şartı airdrop düzenleyenler koymalı zaten. Postoken böyle yaptı mesela.
sr. member
Activity: 364
Merit: 253
benimde başıma geldi.

adam bir de ELİTE için kayıt olmuş, nasıl koydu anlatamam.

adamın eth adreside bu: 0x318BD73023babF737e865228faAD489024bAD0Ca

insan bari gider yabancı kısımdakilerin nickini çalar.
full member
Activity: 406
Merit: 102
10 ethereum çarpmış milletten öhh. Dolandırıcılıkta çıhır açmış namusszun bunları kokunden banlıcanda ımkansız gıbı bsy bırını banla yerıne 2 tane cıkar ıyı bı işmiş gibi ornek alıp izinden gıdenler var bu tür dolandırıclk işlerının.
full member
Activity: 980
Merit: 152
Aynı durum birkaç defa benim de başıma geldi, hatta kim olduğunu tespit edip delilleriyle şikayet ettim ama bir sonuç alamadım. Bu tarz hilecilere forumda bir şey yapılmazsa bu durum artarak devam edecektir. Son katıldığım etrust coin için çift katılım nedeniyle banlanmıştım. Mesaj atıp durumu anlatınca göndermişlerdi.
full member
Activity: 131
Bazı airdroplar 0,002-0,003 ether flan istiyor onlar scam cıkabiliyor dikkat edin benim katıldıklarımdan 2 tanesi scam cıktı bizim için para değil ama adamlar 10 bin kişidenn 0,003 ether alınca güzel para.
sr. member
Activity: 987
Merit: 254
vay şerefsiz adam bu yolla iyi para kaldırmış bunları banlatmazsak kurtulamayız, yukarıda dediğiniz kullanıca bir negatif de ben atacam.
İnsanlardan korkulur yeminle dikkatli olmak lazım
sr. member
Activity: 302
Scamında scamına döndü bu iş eth0 konusuna baktım airdropu düzenleyen adam newbie konuya yazanlar newbie o listeyi kendisi bile doldurmuş olabilir 3 5 kuruş kaldırmak için.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Arkadaş bu airdroplar da bir acayip. Benim bitcointalk profilime gir bak orda hangi eth adresim yazıyorsa onu kullan işte, bana sorma eth adresin ne diye? Bazen bitcointalk istemediği halde, 2 3 kere katılabileceğim halde, sırf kotayı doldurmamayım o 1 kişinin bile hakkını yemeyim diye uğraşıyorum. Millet bitcointalk username profil id mizi alıp 10 15 kere giriyor. Suç bunlarda da değil. O airdrop u yapan akılsızlarda.
full member
Activity: 672
Arkadaşlar böyle durumlarda daha sağlıklı bir forum düzeni için dolandırıcı şerefsizlerin linkini buraya koyunda 10 20 kişi negatif trust atalım, kendi kendimizi korumazsak kimse bizi korumaz arkadaşlar, negatif atmadan geçmeyin böyle adamlara
full member
Activity: 210
Yalnız şöyle birşey var ortalıkta önüne gelene negatif trust veren Lauda denen biri var. Birkaç kişiye negatif vermiş. Bu airdropa katılıp başka id verenleri kontrol falan ederse multi diye negatif trust verebilir. Sonra seyreyle gümbürtüyü.
Bunu engellemenin yolu location kısmına eth adresinizi yazmanız. Airdroplara da bu kural getirilmeli bence.
location kısmına yazılan eth edresini airdrop dağıtanlar dikkate alır mı acaba ,yoksa google form tabloları üzerinden mi dağıtılır. gerçi forumları değiştirip insanları mağdur edenlerin kim olduklarını da bilemiyoruz, airdrop düzenleyenler de olabilir sonuçta.
pek dikkate alınacağını sanmıyorum. google formdan sadece adresleri çekip gönderiyorlar. isime bile bakmıyorlar bence. laudaya bildirsek negatif verebilir.
full member
Activity: 420
Pages:
Jump to: