Pages:
Author

Topic: Airdroplar ve Ethereum İle İmtihanım - page 2. (Read 1775 times)

newbie
Activity: 42
Merit: 0
October 23, 2017, 12:28:29 AM
airdrop twitter, telegram gruplarına katılın, hiç de çok vakit almıyor, yeni bir airdrop olduğunda adamlar sizin için bildirim yapıyorlar zaten, tokenlerde sıkıntı yok cüzdanınızda yatar, değerlenir değerlenmez orasını kimse bilemez ama iki tık yapıp forum doldurdunuz diye yorulmazsınız. ama sizden cüzdan indirmenizi isteyen airdroplardan uzak durun veya bu cüzdanları sanal makinede açın ki virüs varsa ucu size dokunmasın.
ayrıca IMToken tavsiye ederim, MEW adresimi aktardım, hiç tokenleri eklememe gerek kalmadan, her token geldiğinde otomatik bildirim alıyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 100
October 22, 2017, 01:35:50 PM
poloniexdeki gönderimi yaptıktan sonra email onaylaması gelecek oradan emailindeki ilk linke tıklayacaksın ardından onaylayacaksın eth gelen guncelleme ile gas price 1 e çekmeni öneririm. Mew den bulunan eth mun etherdeltada gözükür ama mew hesabınızda bu kadar bu kadar var diye gözükür borsada al sat işlemi yapamassın o eth ile. Sen token mew den etherdeltaya veya etherdeltadan mewe yolla hiç farketmes mewde eth varsa gas price ordan çeker.
full member
Activity: 322
Merit: 101
https://owloper.com
October 22, 2017, 01:07:25 PM
Merhaba, eğer coinlerde kilit yoksa onları öncelikle mewden etherdelta hesabına aktarmanız gerekmektedir. Eğer arama kısmına yazarsanız etherdelta kullanımı diye direk konu bulabilirsiniz ama kısaca anlatmak gerekirse; etherdeltaya import ettikden sorna etherdelta da kullanabilmek için deposit etmeniz gerekmektedir. Deposit ettikten sonra harcamaları yapabilirsiniz. Ama o kilit mevzusunu öğrenmen lazım yoksa sürekli etherlerin gider durur. Buna dikkat et ben ilk işlemimde edogeleri satmak için 250 tl ether kaybettim gas vere vere.

Valla hocam dediğiniz gibi airdroptan blue token geldi onu satayım diye etherdeltaya privatekey girmedim etherdeltada cüzdan açtım o cüzdana tokenı yolladım yetmedi eth için deposit istedi onu yolladım sonra satışımı yapayım dedim (ilk token satışım bu arada) tutarı girdim bıraktım 1000 blok oldu satılmadı tabi benim girdiğim tutardan bu sefer riske atmadım direk alıcı listesinden birine ucuz yollu verip geçeyim dedim bu sefer deposit istedi gene tabi bende harcamış oldum tekrar gönderdim vs bir baktım harcadağım kadarı satacağım tokenı karşılıyo.Lanet ettim ama giden 3 5 dolarda olsa tecrübedir dedim. Şimdi elimde bi kaç token daha var ama satmıyorum tutarsa satarım tutmazsada uğraşmam gözüyle bakıyorum açıkcası bu etherdeltaya da pek ısınmadım  Sad .  Kilit mevzusu nasıl bişey açar mısınız hocam.
full member
Activity: 602
Merit: 120
October 22, 2017, 10:27:26 AM
Merhaba, eğer coinlerde kilit yoksa onları öncelikle mewden etherdelta hesabına aktarmanız gerekmektedir. Eğer arama kısmına yazarsanız etherdelta kullanımı diye direk konu bulabilirsiniz ama kısaca anlatmak gerekirse; etherdeltaya import ettikden sorna etherdelta da kullanabilmek için deposit etmeniz gerekmektedir. Deposit ettikten sonra harcamaları yapabilirsiniz. Ama o kilit mevzusunu öğrenmen lazım yoksa sürekli etherlerin gider durur. Buna dikkat et ben ilk işlemimde edogeleri satmak için 250 tl ether kaybettim gas vere vere.
full member
Activity: 336
Merit: 111
October 22, 2017, 10:06:17 AM
airdrop işi yukarda da denildiği gibi ebtc ve ecash tuttu diye diğerleri tutacak değil ama şöyle bişi var adamlar bunu gerçekten iş - meslek haline dönüştürmüş . multi hesaplarla airdropa giriyor , en az 10 tane hesapla giriyor. o zaman belki para eder. öbür türlü zor iş özellikle bu e- furyasında. bountylere ve özellikle imzalar daha iyi kazandırıyor ama hepsinin ayrı ayrı şartı var onları yerine getirmelisiniz.

benim etherdeltada bi kaç eth var onları başka bir mew adresine nasıl yollayabilirim ? daha önce hiç göndermedim..
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
October 22, 2017, 08:06:38 AM
airdropları iyi takip etmek lazım öyle formu doldurdum gelsin şu kadar kazanayım olmaz bekleyeceksin değerlenecek pump yapacak pump yaptığında elden çıkaracaksın anca öyle yoksa kimse uğraşmaz herkes airdroplardan yolunu bulur her işin bi taktiği vardır
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 22, 2017, 07:35:08 AM
Ebtc ve ecash den sonra sanmıyorum pek bişi geleceğini . Maymun gözünü açtı insanlar korkuyor hemen bozduruyor
sr. member
Activity: 560
Merit: 250
October 22, 2017, 07:28:53 AM
airdroplara yatırım yapanların kafasını anlamıyorum okada güzel proje ico aşamasındayken yani bikere ebtc kazandır bide ethereumcash yani tek tük çıkar böyle
member
Activity: 429
Merit: 11
October 21, 2017, 05:26:10 PM
Airdroplar 2-3 dakikalık zamanı alıyor ve bu yüzden zararı olmaz bence. İlerisi içinde 2-3 token değer kazansa bile yeterli olur.
full member
Activity: 728
Merit: 151
October 21, 2017, 05:02:42 PM
Abi sizdemi para çok ben anlamadım Ben yeni başladım 2 3 airdropdan 30 40 dolardan neredeyse 100 dolar para yaptım heralde sizde 10 20 btc var size para gözükmüyor 100 dolarlar

ya gerçekten öyle ya da insanların para kazanmasını istemiyorlar
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
October 21, 2017, 04:17:53 PM
Airdroplara ilgi göstermiyordum şuana kadar.Geçenlerde hadi bi katılayım bakalım dedim ve yaklaşık 30 tanesine katıldım 1 hafta içinde.Ama 30 undan sadece3-4 tanesi yolladı ve ona harcağım zamana değmeyecek kadar bir para değeri var.Bence değmez
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
October 21, 2017, 03:59:31 PM
Airdrop şans işi 30 tane varsa piyasaya çıkan en fazla bir iki tanesi belki para eder. O yüzden projesi, yol haritası olan imza kampanyalı işlere girmelisiniz.
full member
Activity: 392
Merit: 107
October 21, 2017, 12:29:47 PM
1 etherde verseler katilmama karari aldim bu airdroplara. baslik aciyorlar 2 saatte kapatiyorlar airdroplari. oldukca iyi takip ediyor millet. herkes bedavanin pesinde ama nereye kadar. sonucta elinizde patliyor. ebtc den sonra cilki cikti bu isin.zaman kaybi olarak goruyorum.
member
Activity: 448
Merit: 10
October 21, 2017, 11:36:11 AM
bende ecash den aldım 0.50 eth çok iyiydi uçmuştum havalara Cheesy
full member
Activity: 658
Merit: 153
October 21, 2017, 11:25:38 AM
Bu bounty dediklerinin açık arttırma gibi bağış yapanlar arasında ikramiye dağıtımı gibi bir şey mi? isim olarak imza kampanyalarını gördüm imza kampanyaları için nasıl bir işlem yapılıyor?

kardeşim bountyler bitcointalk rankına göre sana belli miktar coin token veriyolar ama sen daha newbie sın çogu bounty newbie bişey vermiyo ama bountylere illa forumdan katılıcaksın diye bi kuralda yok facebook twitter buralardanda katılabilirsin
https://bitcointalksearch.org/topic/imza-listesi-2152476    bak burda liste hazırlamış arkadaş şartları cartı curtu yazıyo gir bak.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
October 21, 2017, 03:22:25 AM
Tam da tahmin ettiğim gibi gelişiyor açıkcası . Daha öncesinde de yazmıştım E-btc furyasından sonra ortalık karışacak diye . Öyle de oldu . Airdrop çılgınlığı son sürat devam ediyor . Öylesi bir daha gelmeyecek gibi de duruyor . O ekip akılcı davrandı paralarını da toparladı açıkcası . Bakalım nadir olarak çıkar mı çıkmaz mı tekrar airdrop billinmez.
member
Activity: 103
Merit: 10
October 21, 2017, 02:08:48 AM
Abi sizdemi para çok ben anlamadım Ben yeni başladım 2 3 airdropdan 30 40 dolardan neredeyse 100 dolar para yaptım heralde sizde 10 20 btc var size para gözükmüyor 100 dolarlar
full member
Activity: 135
Merit: 101
October 21, 2017, 02:04:12 AM
takip etmekte yarar var bence . dedikleri gibi bende Ebtc  den 1.4 ETH almıştım .  şu anda mevcut elindekiler çöp olabilir fakat etherdelta yı karaborsa olarak görüyorum, bi anda çöp dediğin şey güzel şeyler bırakabilir. Güzel derken tabi 0.5 ETH , 0.3 eth gibi tabi, buralardan köşeyi dönüp para kazanmayı düşünmek hayal Smiley
sr. member
Activity: 312
Merit: 272
October 20, 2017, 02:09:51 PM
bountyleri kapmak çok zor gözüküyor ya. köşe başları tutulmuş hep, özellikle çeviri konularında. twitter/fb kampanyaları var ama onlar da pek gerçekçi değil bence, beklentiler yüksek. en temizi üye seviyesini yükseltip imza kampanyalarına katılmak gibi.

bu imza kampanyalarına katılan arkadaşlar ortalama bir değer belirtebilirler mi acaba, bir imza kampanyasından aşağı yukarı ne kadar bir gelir elde ediyorsunuz?

Bountylerde yer edinmek gerçekten zor. Özellikle de büyük ölçekli projeler için bu durum geçerli. Ayrıca en dandik ICO programı bile olsa, çeviri ve benzeri hizmetler için daha önce gerçekleştirmiş olduğunuz çalışmaları görmek istiyorlar. Bu nedenle yeni başlayacak arkadaşların katılım şansları neredeyse 0'a iniyor.

İmza kampanyalarına gelince; devam ediyor ancak eskiki tadı yok.
member
Activity: 140
Merit: 11
October 20, 2017, 04:50:34 AM
bountyleri kapmak çok zor gözüküyor ya. köşe başları tutulmuş hep, özellikle çeviri konularında. twitter/fb kampanyaları var ama onlar da pek gerçekçi değil bence, beklentiler yüksek. en temizi üye seviyesini yükseltip imza kampanyalarına katılmak gibi.

bu imza kampanyalarına katılan arkadaşlar ortalama bir değer belirtebilirler mi acaba, bir imza kampanyasından aşağı yukarı ne kadar bir gelir elde ediyorsunuz?
Pages:
Jump to: