Pages:
Author

Topic: airdroplardan kazandığım tokenler - page 2. (Read 401 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
January 28, 2018, 07:38:46 AM
anladığım kadarıyla elindeki tokenleri satmak istiyorsun. eğer öyleyse şu başlıktan yardım alabilirsin:
https://bitcointalksearch.org/topic/etherdelta-kullanimi-resimli-anlatm-wada-ayrcalyla-2261359

bu arada cüzdanında gas miktarını karşılayacak ether olmalı. bunun için de yerli ya da yabancı borsalardan ether alman ve cüzdanına göndermen gerek.
etherdelta yerine idex gibi borsalardan da faydalanabilirsin. elindeki tokenlerin hangi borsalarda olduğunu coinmarketcapten öğrenebilirsin. bu tür sorularınızı yeni başlayanlar bölümünde sorun, hatta yeni başlık açmak yerine olanları inceleyin çünkü tüm bu sorularınız bu forumda yüzlerce kez cevaplandı

hayır satmak istemiyorum mesela şu an cüzdanımda yaklaşık 700 dolarlık iost var bu iostu ben binance borsasına yollayabilir miyim direkt illaki cüzdanda eth olması gerekli mi eğer öyleyse ben bu iostun bir kısmını eth ye çeviremiyor muyum ve diğer ufak coinler bir çok coin var onları mew de direkt eth ye çeviremiyor muyum
full member
Merit: 103
January 28, 2018, 07:25:26 AM
anladığım kadarıyla elindeki tokenleri satmak istiyorsun. eğer öyleyse şu başlıktan yardım alabilirsin:
https://bitcointalksearch.org/topic/etherdelta-kullanimi-resimli-anlatm-wada-ayrcalyla-2261359

bu arada cüzdanında gas miktarını karşılayacak ether olmalı. bunun için de yerli ya da yabancı borsalardan ether alman ve cüzdanına göndermen gerek.
etherdelta yerine idex gibi borsalardan da faydalanabilirsin. elindeki tokenlerin hangi borsalarda olduğunu coinmarketcapten öğrenebilirsin. bu tür sorularınızı yeni başlayanlar bölümünde sorun, hatta yeni başlık açmak yerine olanları inceleyin çünkü tüm bu sorularınız bu forumda yüzlerce kez cevaplandı
full member
Activity: 672
Merit: 100
January 28, 2018, 07:10:05 AM
Ne yapmak istiyorsun elindeki tokenleri anlayamadım? Ne istediğini düzgünce anlatsaydın keşke ilk önce nakit paraya çevirmek istiyorsan etherdeltadan veya başka biryerden ethereum karşılığında satmalısın sonrasında türk borsalarına çekersin. Etherdeltada işlem yapmak için ise yaklaşık 2 dolarlık ethereumun olması lazım gas ücreti için
member
Merit: 37
January 28, 2018, 06:42:29 AM
arkadaşlar merhabalar uzun süredir bu işlerle ilgileniyorum fakat yeni yeni airdroplarla uğraşmaya başladım geçenlerde iost un referans airdropu vardı ve 100 referans elde ederek 6800 iost kazandım ve bunlar mew e gitti mew de yaklaşık 15 farklı coinim oldu iost ile birlikte fakat şimdi mew de gas limiti olayı var bu nedir mesela bir de ben bu tokenleri çevirmem mi gerekiyor yoksa direkt yollamam mı gerekiyor fakat nereye ?
Pages:
Jump to: