Decki jel grabi tko od vas mozda airdropove na DeepOnionovom forumu?
Koliko vidim po potpisu, kolega iznad tebe grabi. Ja sam u početku htio početi, ali onda mi je to sve zvučalo prilično komplicirano, a i negdje je netko napisao da ljudi koji sad kreću teško mogu zaraditi neku lovu od toga pa sam odustao.
DeepOnion je u povetku imao strava dobar airdrop. Svi su dobijali jednaku kolicinu coin-a. Onda su to neki poceli da zloupotrebaljvaju pa se se promenila pravila. Sada je airdrop srazmeran sa procentom coin-a koji imas u svom wallet-u.
Sto znaci, da sada dobijaju vise iz airdrop-a oni koji imaju vise. Druga pravila igre, ali DeepOnion i dalje kaplje. Jeste da sam u pocetku ignorisao DO airdrop, ali teka kada sam ga izucio video sam da je dobra stvar. Ali moglo bi se sereci da sam zakasnio u odnosu na one pre mene. Ali kada sada gledam airdrop, u dobrom sam plusu.
Tako da u sustini, nikada nije kasno.
Sto se tice airdrop-ova. Ja mislim da je danas 95% novih coin-a osudjeno na propast. To treba samo da se uleti na pocetku i da se proda cim cena skoci. Jer ce kasnije da padne. Ono sto vidim da drzi cenu jesu coin-i koji podrzavaju MasterNode-ove. Ti duze drze cenu i sa njima se moze lepo zaraditi.
Jedino sto sam retko na vreme nailazio na njih. A i nikada ne znas koji od njih ce uspeti da zazivi. Ali ako zazivi, onda ima profita.