... Inače, trgujem jedino na EtherDelti. Tamo sam prvo trgovao i naučio pa mi nije problem...
Možeš li mi dati neku sugestiju/predlog za tutorial za EtherDeltu, jer ja sam počeo trgovati na Bittrexu. Na ovoj EtherDelti mi ništa nije jasno ...
https://blog.chronologic.network/a-quick-guide-on-how-to-trade-day-tokens-at-etherdelta-d178e26987fe
Osim ovoga, ima dosta tutorijala na YouTube-u. Ne znam valjaju li išta jer sam sve shvatio sam. Samo još jednom moram naglasiti da se JAKO treba paziti jer vrlo lako se može izgubiti velika suma novca. Recimo, kako većina tokena ima cijenu od 0.0001 i manje ETH-a, lako se čovjek može zabuniti i napisati jednu nulu previše ili premalo. Tako možete napraviti buy order po 10 puta većoj cijeni nego što je trenutna (npr. umjesto da kupite po cijeni 0.0001 ETH, vi unesete buy order po cijeni 0.001 ETH). Naravno, takav order će dospjeti na prvo mjesto jer je najpovoljniji i netko će ga odmah izvršiti, a vi ćete ostati bez novaca i sa 10 puta manje tokena nego što ste mogli imati. Vjerujte mi, mnogo puta sam vidio ovakav scenarij na EtherDelti.