Dali je neko zaradio dobar novac na Airdropovima? Ja nisam do sada mozda radim nesto pogresno?
Ma ne radiš ništa pogrešno. Samo se prijavljuj na sve airdropove koje pronađeš. Moj prvi airdrop je bio eBTC i još uvijek lupam glavom u zid što ga nisam prodao kad je krenuo hype jer sam mogao zaraditi preko 1.000 USD. Ali dobro, sad tu više ništa ne mogu napraviti... Kad vidiš da si dobio neki token, odmah provjeri je li krenulo trgovanje (uvijek prvo krene na EtherDelta stranici) pa vidi koliko možeš dobiti.
Ja sam izgubio 50K USD na 100K icash koji dok sam bio u Grckoj su swapovali za pura koji se prodavao za 50 centi. Zakasnio sam za jedan dan i nisu hteli da mi daju pura. Eto nesrece.
Treba neko da programira neki alarm servis prvi bih placao pretplatu.
Treba jako paziti u što se ulaže novac. Ja za sad nisam uložio doslovno niti centa, a imam zaradu od oko 500 dolara. Neke tokene za koje sam smatrao da neće rasti sam prodao i ostavio ETH (istina da on isto pada, ali narast će mu vrijednost nakon BTC forka).
Ali ja sam isto popušio kod ECASH tokena kad je dev prodao sve tokene 2 minute prije nego je trebao objaviti "white paper", a ja sam bio na poslu...
Ali opet, nisam popušio "pravu" lovu jer nisam uložio. Popušio sam lovu koju sam mogao dobiti prije nego je lik dao petama vjetra...
EDIT: Koliko vidim, raste popularnost airdrop-ova koji traže da se pošalje određeni iznos ETH-a da bi se sudjelovalo. Tu isto treba paziti jer po meni nema pravog razloga zašto bi netko tražio minimalni iznos ETH-a. Neki traže bilo koji iznos (čak i 0.000001 ETH), ali račun mora imati povijest transakcija. To mi je OK jer se tako sprečava da se jedna osoba prijavi nekoliko puta. Ali kad mi netko napiše da mu se pošalje minimalno 0.005 ETH... Ma dajte, molim vas...