Pages:
Author

Topic: Airdroptan gelen tokenler - page 2. (Read 268 times)

newbie
Activity: 112
Merit: 0
May 20, 2018, 03:36:02 AM
Ben de bir tane airdrop a katilmistim, daha sonra forumda daha fazla konu okuyunca ugrasmamaya basladim. 3 ay oldu fakat hala gelen giden yok
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
May 20, 2018, 03:32:28 AM
Bu çok normal bir durum, hiç göndermeyedebilirler ya da eksik de gönderebilirler. Tamamen gönderecek coin/token insiyatifine kalmış.
member
Activity: 1106
Merit: 25
May 20, 2018, 03:25:08 AM
Kardeş bazıları derken bende o şekilde bir sürü var. Yukarıda arkadaşın dediğini yaparsan görürsün ayrıca. Bazen hiç form doldurmadan gelen bile var örnek penistoken hiç doldurmadan yollamislar. Ederi yok bile, yine girl diye bir token gelmiş miktarı çok fazla o da ayni. Böyle durumlar olabiliyor. Ederi olanı sat diğerlerini boşver gitsin
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
May 20, 2018, 02:38:56 AM
Merhaba arkadaşlar önüme çıkan her airdrop formunu doldurduğum için takibini yapmak zorlaşıyor haliyle. Katıldıklarımın bir kısmı tokenleri göndermiş. Fakat https://deltabalances.github.io/ adresinden sorguladığımda cüzdanı katıldığımı hatırladığım birkaç airdrop tokeninin daha geldiğini gördüm ama ne cüzdanda ne de etherscan'da görünmüyor. bunun nedenini nedir acaba?
Bazilari etherscande gözükmüyormuş.Deltabalancede sağ tarafta Show unlisted tokens deki tiki işaretleyince görünmeyen tokenler gözüküyor.
full member
Activity: 252
Merit: 103
May 20, 2018, 01:17:54 AM
dostum geçmiş olsun öncelikle gördüğüm kadarıyla bu işlerde yenisin bu yüzden belki yalnış adres vermişsindir diye düşünüyorum bu tarz olaylar genelde yalnış adres vermekten kaynaklanıyor hayırlı kazanclar
member
Activity: 392
Merit: 11
May 19, 2018, 08:57:36 PM
Merhaba arkadaşlar önüme çıkan her airdrop formunu doldurduğum için takibini yapmak zorlaşıyor haliyle. Katıldıklarımın bir kısmı tokenleri göndermiş. Fakat https://deltabalances.github.io/ adresinden sorguladığımda cüzdanı katıldığımı hatırladığım birkaç airdrop tokeninin daha geldiğini gördüm ama ne cüzdanda ne de etherscan'da görünmüyor. bunun nedenini nedir acaba?
Pages:
Jump to: