Pages:
Author

Topic: Airdroptan gelenler. - page 2. (Read 1484 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
November 09, 2017, 03:51:53 AM
yazacağın Contract adresini ethplorer.io da tokenin üzerine tıkladığında bulabilirsin. Kolay gelsin. Smiley
full member
Activity: 168
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
November 09, 2017, 03:49:51 AM

ende olan tokenler bunlarmış. Fakat sarı renkli olanlar delist edilmiş şimdi bunlar elimdemi kaldı satamayacak mıyım? Yoksa satılması mümkün mü hala? Hiç mavi oldupunu görmedim bu arada bu tokenlerin yukarıdaki kutularda show delist tokenlere tıklayınca bunlarda meydana çıktı Smiley Merak edenler için 18$ Yapıyormuş bunların hepsi. Delta Balances öyle diyor yani

delist edilen token daha sonradan etherdelta listesine dahil olabilir, delist halindeyken de tokenin adresini etherdelta.com/#......-ETH  kısmındaki noktalı yere yazarsan, delist halindeki tokenlarında satışı var mı bilgi edinebilirsin fiyatları hakkında.
Çok teşekkür edeirm dostum hemen deneyip bilgileri buraya yazacağım. Eğer satailirsem hiç yoktan iyidir 20 dolar civarı bi para gelecek tabii ki hepsini satabilirsem. Bir türlü öğrenemedim satmayı Roll Eyes
full member
Activity: 392
November 09, 2017, 03:47:11 AM

ende olan tokenler bunlarmış. Fakat sarı renkli olanlar delist edilmiş şimdi bunlar elimdemi kaldı satamayacak mıyım? Yoksa satılması mümkün mü hala? Hiç mavi oldupunu görmedim bu arada bu tokenlerin yukarıdaki kutularda show delist tokenlere tıklayınca bunlarda meydana çıktı Smiley Merak edenler için 18$ Yapıyormuş bunların hepsi. Delta Balances öyle diyor yani

delist edilen token daha sonradan etherdelta listesine dahil olabilir, delist halindeyken de tokenin adresini etherdelta.com/#......-ETH  kısmındaki noktalı yere yazarsan, delist halindeki tokenlarında satışı var mı bilgi edinebilirsin fiyatları hakkında.
full member
November 09, 2017, 03:41:04 AM

full member
November 09, 2017, 03:20:41 AM
Beyler/Bayanlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim ama hala satabilmiş değilim. Benim şu sorunuma yardımcı olacak bi babayiğit yok mudur? EBCH2 adlı tokenimi satamıyorum Smiley 5.5 dolardan 4.5 dolara düştü ahaha
full member
Activity: 448
Merit: 157
November 09, 2017, 01:24:07 AM
Airdroptan gelen airdropta gider sözünü söyleyip gelen tokenlerin tamamını satanlardanım diyeceğim Smiley
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
November 09, 2017, 12:34:19 AM
ya tamam bekleteyim diyorsunda bunların bir çoğu zaten aylık  hatta haftalık koinler çoğu fake birde bu fake olanlara pump yaptırıyorlar ki 1 yıl beklesen bir airdropotan aldığını lmazsın. Bence biriktirmek yerine güzel bir yerden çıkıp arkana bile bakmamak lazım.
member
Activity: 98
Merit: 10
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
November 09, 2017, 12:06:55 AM
Ben şahsen ne gelirse biriktirme taraftarıyım. Bekleteceğim bakalım bir iki sene hayırlısı biri denk gelirse belki ihya oluruz
Hocam siz bilirsiniz ama bana göre pump yediği anda satış yapılmalı diye düşünüyorum. Genelde airdropların bir projesi olmuyor sadece dump pump falan yapıyorlar çöp coin oluyorlar yani Smiley YTD ama siz bi düşünün yinede Smiley
Ben de ayni düşünüyorum, pump yakaladığın an satmak lazım, dediğiniz gibi ne olduğu belirsiz uyduruk projeler sadece pump dump amaçlı çoğu.
full member
Activity: 224
November 08, 2017, 04:21:04 PM
Bence airdroplarla uğraşmak bir şey ifade etmiyor zaman geçirmek için bir etkinlik olabilir fakat bir kazanç sağlamak istiyorsanız emeğiniz boşa gidecektir.
full member
Activity: 630
Merit: 104
November 08, 2017, 04:15:09 PM
benm aklımda hep 1 soru var bu airdropların %99 u çöp gelenı anında sat dıyor herkes peki ya o %1 alır götürüse tüm o %99 un çöp olma maliyetini kat kat cıkarır üstüne kar bırakırsa??
hero member
Activity: 630
Merit: 503
November 08, 2017, 04:06:59 PM
Ben gelenleri hemen satıyorum . Sonra dönüp tekrar bakmıyorum bile üzülmemek için.

Bende gelenlerin hemen satılması taraftarıyım. Çünkü çoğu çöp oluyor ve genel olarak ömürleri birkaç aydan fazla değil. Zaten bir iki kere yaparsanız airdrop'un işe yaramaz bir uğraş olduğunu anlarsınız.
member
Activity: 60
November 08, 2017, 04:03:23 PM
Ben gelenleri hemen satıyorum . Sonra dönüp tekrar bakmıyorum bile üzülmemek için.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
November 08, 2017, 03:57:22 PM
Son günlerde airdroplar iyice azalmaya başladı. Sanırım bu işin sonuda yavaş yavaş geliyor.

Airdrop sonu gelmez ama çöp olanlar ayrılır yerine daha düzgün işler gelebilir. Son zamanlarda zaten Airdrop formları değişti.. artık profilinizin ekran görüntüsü isteniyor, profile eth adresi girme mecburiyeti var.. kısacası ileride daha düzgün işler gelebilir.
full member
Activity: 149
November 08, 2017, 03:51:44 PM
Son günlerde airdroplar iyice azalmaya başladı. Sanırım bu işin sonuda yavaş yavaş geliyor.
full member
Activity: 182
DIW - Decentralized Security
November 08, 2017, 09:05:57 AM
Ben şahsen ne gelirse biriktirme taraftarıyım. Bekleteceğim bakalım bir iki sene hayırlısı biri denk gelirse belki ihya oluruz
Hocam siz bilirsiniz ama bana göre pump yediği anda satış yapılmalı diye düşünüyorum. Genelde airdropların bir projesi olmuyor sadece dump pump falan yapıyorlar çöp coin oluyorlar yani Smiley YTD ama siz bi düşünün yinede Smiley
full member
November 08, 2017, 08:22:36 AM
Hiçbirinin gönderdiği yok. Amaçları mail ve diğer bilgilerini alıp pishing mailleri atıp sizi dolandırmak.
Bir yerde haklısınız hocam ama hiçbiri nin göndermediği doğru değil. Bana gelenler var 50 form doldurduysam 8 tanesi gelmiştir belki. Hepsi göndersemede gönderenler oluyor para eder veya etmez pek fazla ilgilenmiyorum açıkcası. Formu doldurup bekliyorum sadece. Birde etherdelta'da satmayı öğrenirsem hiç bir sıkıntım kalmayacak Smiley
full member
Activity: 728
Merit: 151
November 08, 2017, 08:21:58 AM
ZcashGOLD airdrop tan gelen tokenleri tutanlar borsaya çıkması ile birlikte 1 günde x20 fiyatına sattı  Cheesy hala da artıyor....ne demiştiniz? he evet artık bitti hepsi....çöp...vs vs..oldu o zaman bize müsade.paralar bekler  Grin

(almanya'da yaşayan gurbetçilerin, almanya nasıl beni de aldırsana bi yardımcı ol diyen gariban akrabasına cevaben "artık almanya bitti" demesi gibi olmuş söylemler...  Grin)
member
Activity: 81
November 08, 2017, 08:10:07 AM
Hiçbirinin gönderdiği yok. Amaçları mail ve diğer bilgilerini alıp pishing mailleri atıp sizi dolandırmak.
full member
November 08, 2017, 08:03:10 AM
Arkadaşlar benim sorunum para etmesi veya etmemesi değil ben geldikçe forum dolduruyorum 5 dolar etin 10 dolar etsin sonuçta havadan gelen para öenmli olan satabilmem benim ama henüz başaramadım Smiley
legendary
Activity: 2324
Merit: 1176
November 08, 2017, 08:02:29 AM
Yine de doldurun arkadaşlar. Çok detay gerektirmeyen, paylaşım istemeyen vs airdrop sayısı az olsa da, önünüze çıktıkça doldurun gitsin ne olacağını bilemezsiniz. En güzel örneği eBTC olsa da Ethereum Blue vblerden de ciddi paralar kazanan insanlar biliyorum, tanıyorum. Zarar gelmez ya. Çok vaktiniizi almıyorsa doldurun gitsin. Airdroplar dışında madem telegram kurulu bilgisayarlarınıza bounty başlıklarındaki telegram ya da twittter takibine para(token,coin) verenleri de takip edin, ekleyin twitter ve telegramlarınızı ilgili yerlere. bakarsın ileride işler açılır. 3-4 sene bırakın kalsın ne olacak cüzdanınızda ya. Taş attınız kolunuz mu yoruldu?

Hoca Nasrettin'e sorduklarında verdiği cevap misali; "Ya Tutarsa?"

Cool Cool

Yazdiklarina katiliyorum dostum tas atip kolun mu yorulcak hayir 10 10 birikse bile bakarsin 250 300 dolarin olmus belli mi olur sonucta sebepsiz yerr kazaniorsun doldurun gitsin Wink
Pages:
Jump to: