Pages:
Author

Topic: Akbank, elektronik para ve ödeme hizmetleri şirketi kuruyor - page 2. (Read 521 times)

full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
güzel bir haber .. ülkemizde ciddi anlamda iyi işler çıkarılmaya başlanıyor yasalar karşısında nasıl bir pozisyon alacaklar göreceğiz takip edilmesi gereken bir konu açıkcası . akbankı tebrik ediyorum .
newbie
Activity: 168
Merit: 0
Doğru adımları atan banka AKBANK tebrik ediyorum.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Anlaşılan bundan sonra Akbank ile çalışacaz tebrikler Akbank. Cool
member
Activity: 82
Merit: 13
Sevinidirici bir gelişme olmuş.Gördüğünüz üzere devletten yine herhangi bir hamle yok özel teşebbüs işe el atıyor.Bu hamlenin diğer bankalara bir kıvılcım olacağını düşünmekteyim.
jr. member
Activity: 196
Merit: 5
ya elektronik para diyor, kripto para demiyor
yani bildiğin paypal gibi iş yapacak
yani boşuna hayal kurmayın
jr. member
Activity: 378
güzel bir yatırım olucak
newbie
Activity: 238
Adamlara helal olsun çok akıllı bir yatırım yapacaklar.
member
Merit: 10
Tüm bankalar para el koyuya diye konular açıldıktan sonra böyle haberler görmek sevindirici gerçekten. Bakalım daha henüz hangi konuda işlev göstereceği belli değil. Ama yenilikleri yakından takip ettiği belli.
newbie
Activity: 8
Ripple toplantıları vizyonerlik katmış sanırım Akbanka. Ülkeden böyle ataklar olması çok hoş aslında.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Akbank bu alanda gerçekten iyi ilerliyor . Bu alanla ilgilenmesi gerçekten önemli bir durum hem kendileri açısından hem de diğer bankaları da bu alanda çalışmaya itecektir.
jr. member
Activity: 161
Keşke hiç bulaşmasalar bu işlere kendi işlerine devam etseler...
full member
Activity: 318
Merit: 100
Girişimciliği ile tanınan bankamız bu işlere el atmakla bana göre iyi yapmış, zamanında internet bankacılığında da öncülük etmiştir. Ülkemizdeki tüm kurumların çağa ayak uydurmasını isterim.
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
Zamanında Ripple ile yaptığı anlaşma ile Türkiye'de en girişimci ve yenilikçi banka statüsüne yükselmiş güzide bankamız yine geleceği kucaklamak adını güzel bir adım atmış.
Bitcoin'in en büyük amaçlarından birisi bankaların hegomanyasını yok etmekken bunlar da sistemin bir köşesinden tutmaya çalışıyorlar. Bakalım kim galip gelecek Smiley
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Akbank'ın kurduğu şirketin adında ''Elektronik para ve ödeme hizmetleri''  kelimeleri geçtiğine göre kripto para işlemlerinde aracılık yapacak gibi anlıyorum, bu da blockchain altyapılı bir sistem anlamına gelir, güzel bir gelişme olduğunu düşündürdü.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
Akbank zaten öncülük ediyor bu konu da ciddi anlamda bir seferberlik ilan etmiş durumda sağolsunlar Smiley Özellikle kriptoparalar konusunda çok başarılı oldukları şüphesiz, Ripple'a destekleri de gözler önünde.
newbie
Teknolojiye ayak uydurma adina guzel bir adim olmus kesinlikle herkes bunu yavas yavas kabullenecektir.
full member
Activity: 476
Ülkemizde geleceğin teknolojilerini en yakından takip eden bankalardan biridir Akbank , daha öncede ripple ile anlaşma yapmıştı şimdi de blockchaine yatırım yapıyorlar. Akbankı tebrik etmek lazım.
full member
Activity: 938
Merit: 115
Arkadaşlar, bence bu konu kripto paralarla ilgili değil. Neden derseniz , daha ülkede bu konuda yasal bir çerçeve yokken hiçbir banka böyle bir işe kalkışamaz. Biraz bekleyip işin içeriğini görmek lazım ama benim fikrim değişmeyecek.
sr. member
Activity: 346
Merit: 250
Blockchain ile ilgili bir şey olabilri sadece elektronik para ile ilgili bir şey geçmiş sonuçta. Yani her elektronik para iel ilgili haberi blockchaine yormamak gerekiyor bana kalırsa.
full member
Activity: 238
Akbank daha önce kripto para Ripple ile anlaşama yaptı. Swift sistemi yerine kullanmak istiyorlar. Dünyadaki genel gidişata uyarak dijital para alanına yatırım yapmış. Ödeme seçeneklerine kripto parası eklenecek. Kredi kartı ekstresini BTC ile ödeme işlemi ne zaman başlar.

Benim de aklıma bu haberi okuyunca ilk başta akbank ve ripple arasındaki anlaşma gelmişti.Ripple'yi ne kadar eleştirsekte akbank yönetiminin kripto paraları yakından takip ettiğini bu davranış ve hareketlerinden anlayabiliriz.
Pages:
Jump to: