Pages:
Author

Topic: akbank-ripple - page 3. (Read 856 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
December 16, 2018, 05:03:03 AM
Aslında xrp değil'de ripple teknolojisini kullanıyorlar bildiğim o da zaten bugunun haberi değil yaklaşık 1 yıl önceden beri aktif durumdaydı sanıyoeum.
Konuşuluyordu ama gerçekten başlanmamıştı sanırım hocam, şimdi direkt sitelerinde var ripple seçeneği, gerçekten büyük bir haber ve bu birkaç büyük bankaya yayılırsa dünyada, işler iyice farklı boyuta ulaşır ripple için.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
December 16, 2018, 02:29:14 AM
İlerleyen zamanlarda kripto piyasası ile alakalı başka eklemelerde yapabilir akbank.Türkiye de ilk olması akbankı diğer bankalardan ayırıyor.Güzel gelişmeler.
full member
Activity: 784
Merit: 120
December 15, 2018, 04:19:58 PM
Akbank işin başından beri Blockchain teknolojisi ile ilgilendiğini belirtmişti zaten. Ripple çıktığında ilk adı duyulan banka da olmuştu. Bence gayet dikkatli ve ağır adımlarla kripto para piyasasına girmeye çalışıyor Akbank.
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
December 15, 2018, 04:04:38 PM
Blokchain için güzel gelişme bunlar.Twitter da hala ponzi şu bu diye konuşanlar var.Bu haberleri görürlerde biraz susarlar umarım.Bir yararları yok bari köstek olmasalar.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
December 15, 2018, 03:26:53 PM
Blokchain altyapısını kullanıyorlar.Blockchain felsefesine ters.Blockchain bankaları ve aracı kurumları devre dışı bırakmak için kurulmuş bu felsefe ile yola çıkmış.Tabi yararlı gördüler kullanırlar.Blockchainin gelişmesine mani olmaz bu durum.Alternatifi çok.Bir coini ele geçirseler bile diğer binlerce coini ele geçirmeleri zor.
jr. member
Activity: 462
December 15, 2018, 03:09:12 PM
Ripple şu aşamada tokenine yarayacak şeyleri değil teknolojisini satıyor. Ve merkezi bir yapısı var ripple'ın. İlerleyen dönemde eğer token teknolojiye entegre edilirse ripple bu tarz gelişmelerden enkilenir yoksa zamanla ölür diye düşünüyorum.
copper member
Activity: 224
December 15, 2018, 01:42:20 PM
Bende bugün duydum. Ripple değilde ripple teknolojisi kullanarak sterlin transferi yapmış. Ripplenin fiyatına çok büyük bir faydası olacağını düşünmüyorum ama bu sektörün tanınması için büyük fayda sağlayacaktır.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 347
December 15, 2018, 01:21:52 PM
Uzun zamandır konuşuluyordu zaten akbank ripple ilişkisi tekrar gündeme gelmiş sanırım artık kullanılmaya başlanacak gibi duruyor. Ripple de zaten coinmarketcap da ikinci sıraya kadar geldi.
member
Activity: 182
Merit: 10
December 15, 2018, 01:07:55 PM
Akbank ve daha birçok banka Ripple'ı zaten transferlerde kullanıyor transfer hızı 3 saniyede gerçekleşen Ripple bu alanda gelecekte daha birçok bankada kullanılacak teknolojiye sahip tabi bu teknoloji ortada banka bırakırsa
full member
Activity: 980
Merit: 152
December 15, 2018, 12:28:47 PM
Kullanılan sistem XRapid ismini taşıyor ama transferi xrp kullanarak yapıyorlar. İşlem anlık olarak gerçekleştiğinden fiyat değişimlerinden de etkilenmiyor. Ripple'ın diğer tüm kriptolardan farkı merkezi bir sistem oluşu, bu nedenle de merkezi otoriteler tarafından daha güvenilir bulunuyor. Akbank 2017 yılından beri bu sistem üzerinde çalışıyordu zaten, son yapılan transfer işlemi artık kullanılabilirliğini gösteriyor. Tabi bu sistemin de önünde bizim bankacılık kanunları gibi bir engel söz konusu. Swift sınırlamaları malumunuz.
jr. member
Activity: 490
Merit: 4
December 15, 2018, 12:28:25 PM
Ripple şirketi balon değil kesinlikle ama tokenlerinin işleviyle bankalara ve benzer kuruluşlara sattıkları teknoloji arasında bağ yok. İleride bu bağ oluşursa harika fiyatlara erişebilir ripple. Akbank ile olan çok önceden bir anlaşması vardı zaten sanırım daha ileri götürüyorlar. Vizyoner bir bankamız olması gurur verici.
full member
Activity: 742
Merit: 140
December 15, 2018, 12:01:28 PM
2017 yılından beri Akbank Ripple ın altyapısını test ediyordu sanırım artık kullanmaya başladılar. Aslında bu yüzden kızılıyordu Ripple çünkü kripto paralar mevcut sisteme alternatif olmaya çalışırken Ripple kendi altyapısını bankalara kullandırarak piyasanın ruhuna aykırı davranmış oluyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
December 15, 2018, 11:47:28 AM
Bir zamanlar ripple hakkında balon haberleri vardı. Ama her ne kadar bu haberler insanları yanıltsa da insanlar ripple güvendi ve şimdi ikinci sırada.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
December 15, 2018, 10:24:49 AM
Aslında xrp değil'de ripple teknolojisini kullanıyorlar bildiğim o da zaten bugunun haberi değil yaklaşık 1 yıl önceden beri aktif durumdaydı sanıyoeum.
İşte olay aslında öyle ama ripple adı geçtiği için bilmeyen %99'luk kesim "Ulaaaan bankalar ripple kullanıyormuş, ripple yükseliiiir, alalım bundan" moduna girerler. Bu gibi haberlerin amacı da o zaten.
full member
Activity: 630
Merit: 102
December 15, 2018, 05:29:54 AM

Aynen xrp teknolojisinin altyapısını kullanıyorlar. Yanlış bilmiyorsam işlem hızı ve kalitesi açısından önemli. Akbank'ın dışında sanki bir banka daha vardı ama unuttum şimdi ismini. Geleceğe yatırım önemli bir şey
member
Activity: 462
Merit: 42
December 15, 2018, 05:25:34 AM
bu haberin başlığını görünce önce zannettim ki, eski bir haber falan ama okuyunca baktım ki daha 2 günlük bir haber insan tabi umutlanıyor vs bakalaım devamını bekliyoruz.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
December 15, 2018, 03:23:30 AM
Benimde anladığım kadarıylada Ripple ile transfer konusunda bir anlaşma yapılmamış.Sadece Ripple Blockchain yapısını kullanmak için bir anlaşma yapıldığı yönünde.
member
Activity: 546
Merit: 10
December 15, 2018, 03:09:52 AM
akbank ripple dan blockchain teknolojisini alarak gbp para birimini transfer etti. bankalararasında ripple ticareti gibi bir durum yok. son derece hızlı gerçekleşen ripple blockchaini ilerleyen senelerde yaygın bir şekilde kullanılacak. swift içerisindeki payı ilk senelerde fazla olmayabilir, ama zamanla artacaktır.

swift işlemi yapmış biri olarak vakti zamanında 2-3 gün beklediğim olmuştu. ripple blockchaini bunu 10 dakikadan kısa sürede takılmadan yapacağı söyleniyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
December 15, 2018, 12:26:10 AM
Bu haber yeni diye biliyorum. Bende bu işe başladığım günden Akbank ripple muhabbetini duydum. Geçen gün okuduğum haberde transfer olayının gerçekleştiğini falan yazmıştı galiba. Umarım olumlu olur. Özellikle Akbank yurt dışı para göndermelerde komisyonu düşürürse ciddi talep gorur. Geçen yıl bir banka ile Avusturya ya 900 euro gönderdim 65 euro komisyon verdim. Umarım Akbank bu yolda başarılı olur.
jr. member
Activity: 59
December 14, 2018, 03:35:11 PM
Haber 13 Aralık 2018, yani yeni. Eski haber Ripple ve Akbank'ın anlaştığı yönündeydi, bu haber ilk para transferinin gerçekleşmesi. Çok olumlu bir haber. kriptoparaların gerçek hayata etki etmesi çok önemli bir gelişme. Umarım arkası gelir.
Pages:
Jump to: