minimum 1000 dolar sözüm olsun inşallah ölmez kalmaz da Bittrex'te görürsem, ath'den almam yalnız
..ss atarım buraya ya da anasayfaya, nereye istersen!
CoinAKC paribu, dava etme, bounty yok gibi konularda yanlış bilgilendirdi. Ayrıca
yerli coin çıkartıyoruz dedi ama ortada sadece waves tokenı var. onu halalcoin de yaptı.
Kimseye dolandırıcı demedim. Sıfır maliyetle yüksek meblağ toplanınca insanın aklına her türlü şey geliyor ben de bunları yazdım. mesela: %60'ı karşılayan melek yatırımcı, fonlanan projenin arkasındaki
asıl kişiyse...kafadan %40 kazanır.
Sıfır maliyetle bir şey topladığımız yok, kimseden para istemedik ki
İsteyen gitsin alsın, alırsa projenin arkasındayız diyoruz. %60'ı karşılayabilen bir proje sahibi sence %40 için sahtekarlık peşinde koşar mı? Biz hep 100binTL'den örnek verdik. Ya bize 500bin liralık proje gelirse? 200bin lira toplamak için 300bin lira koymaya cesaret edebilecek biri çıkar mı sence? Peki diyelim ki çıktı. Bir şirket dolandırılmak için göz göre göre yatırımcıdan aldığı 200bin lirayı bir başkasına verir mi? (Bu arada ön eleme, teknik ve mali inceleme bu yüzden var! Biz projeyi duyurduğumuzda bazıları %60'ı alabilmek için yapabileceği dolandırıcılıkları açık açık yazdı
)
"Yerli coin" zaten kelime olarak yanlış bir şey. Ayrıca, daha önce de dediğim gibi CoinAKC daha önce ekibe dahil olmuş, proje sorumlusunun bilgisi olmadan forumdan duyuru yapmış ve artık projede görev almıyor. Neden Waves varlığı olarak çıktığımızı da detaylı anlatmıştım: Waves'ten çıkmak kolay, Waves'e kasım sonu TL geçidi geliyor, ERC20'yi hiç bir Türk borsası kabul etmedi ve TL ile satış yapmak için başka çaremiz kalmadı. Ama kendi blokzincirimizi oluşturmak ve kendi borsamızda kendi dijital paramızla çıkmak fikirlerinde uzlaştık ve yol haritamıza ekledik. 2018'de bunların hepsi sırayla gerçekleşecek.
Proje hakkında bir çok soru olduğun da farkındayız. İlerleyen günlerde sorusu olan herkesi yüzyüze görüşmeye de davet edeceğiz. Bu sayede kafalardaki soru işaretlerini de büyük ölçüde sileceğimizi umuyorum.
Biz kimseye, ev, araba, yüksek kazanç vaad etmiyoruz. Birine Akche aldır sana şu kadar komisyon ödeyelim demiyoruz. Akche'ye yatırım yap her ay şu kadar ödeme alacaksın demiyoruz.
Vaadimiz ve hedefimiz açık: Akche Türkiye'de alışverişte geçerli bir dijital para olacak ve girişimler ve projeler Akche ile fonlandıktan sonra ihtiyaçlarını Akche ile giderebilecekler. Desteğini alacakları melek yatırımcı sayesinde de belki bir dünya markası olma yolunda büyük bir adım atacaklar. Olay bundan ibaret.
Bu proje önce Türkiye'de, sonra da globalde var olacak. Projenin her iki bölümü de ayrı ayrı planlanıyor. Şu an üzerinde çalışılıyor. Başarılı olması için şu an tek eksiğimiz bazı yasal prosedürlerin gerçekleşmesi. Ondan sonra, bu projenin neler sunabileceğini hep beraber göreceğiz...