Pages:
Author

Topic: Aktif Proje Kaynağı - Potansiyeli Yüksek Olan Projelerden Haberiniz Olsun. - page 3. (Read 702 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
pre-icolar cok bozdu isleri eskiden bu kadar cok pre-ico olmuyordu. artik odul programindan gelen tokenler borsalara girdiginde ico fiyatinin oldukca altindan isleme aciliyorlar. ne kampanyalarda ne de icolarda tat tuz kalmadi. eskiden 10 iconun biri patlarken artik belki 1 tanesi is yapiyor.
full member
Activity: 616
Merit: 100
İlk başlarda siteye girdiğimde 1 imza kampanyasına girmek için 3 gün uğraşmıştım. Projeleri tek tek incelemek gerçekten zor ayrıca çok vakit alıyor. Elinize emeğinize sağlık.
member
Activity: 224
Merit: 14
Eline sağlık kardeşim. Baya uğraşmışsın sayfa sayfa aramak yerine sadece buraya bakmak yeterli.
member
Activity: 336
Merit: 11
İmza kampanyaları konusunda çok sıkıntı çekiyordum zaten. Devamlı incele incele pek bir yere ulaşamıyordum. Teşekkürler paylaşımınız için. Elinize sağlık
copper member
Merit: 1
Elinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş. Faydalanacağım
sr. member
Activity: 924
Merit: 251
Evet piyasada bulunan şunun kampanyaları, güncel bounty kaynağı, öz hakiki bounty gibi saçma sapan ve onlarca olan sırf merit kazanmak için kasılmış başlıklardan farklı buldum. Emeğine sağlık. Bu sayede kimsenin farkedemediği ve güzel kazançlar bırakabilecek bountyler çıkabilir. Umarım merit yağar sana da sende eksikleri bulanlarla paylaşırsın. En azından sirkülasyon olur.
member
Merit: 52
Benim için çok faydalı ve sık sık başvuracağım bir başlık olmuş. Büyük emek var belli, gönül isterdi paylaşabilecek meritler olsaydı hak edene verseydim ama malesef. İnşallah ilerde bu şansım da olur gelir bulurum bu başlığı.

teşekkürler. emek harcamışsınız. ve bunu paylaşıyorsunuz. faydalanacağım. merit teklifiniz de güzelmiş 👍🏻

Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
member
Activity: 126
Merit: 10
teşekkürler. emek harcamışsınız. ve bunu paylaşıyorsunuz. faydalanacağım. merit teklifiniz de güzelmiş 👍🏻
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Benim için çok faydalı ve sık sık başvuracağım bir başlık olmuş. Büyük emek var belli, gönül isterdi paylaşabilecek meritler olsaydı hak edene verseydim ama malesef. İnşallah ilerde bu şansım da olur gelir bulurum bu başlığı.
member
Projelerle iligli güncellemeler için reserve edilmiştir.
member

Son zamanlarda bountylerden hiç bir şey kazanamaz olmuştum. Piyasanın da iyice bozduktan sonra kafam attı ve 30 sayfa bounty taradım.
Genellikle çok yoğun katılımın olmadığı, popüler ajansların takibini yapmadığı, potansiyelinin yüksek olduğu projelere yoğunlaşmaya çalıştım.
Önce kendim için oluşturduğum bu kaynağı sonradan herkese açmaya karar karar verdim. Önceden benzeri yapılmıştı. Burada bulabilirsiniz. Ancak benim yoğunlaştığım alan biraz daha farklı. En azından ben öyle düşünüyorum.
Projeler için kendimce bazı kriterler geliştirdim. SSL sertifakasının olup olmaması, domain nameinin yeni alınmamış olması, whitepaperın içeriğinin düzgün olması gibi. (Eklediğim projelerden birinde WP yok icodropsta olduğu için güvendim.)
Doküman 3 sayfadan oluşuyor ilk sayfada proje bilgileri yer alırken ikinci sayfada ise kampanyalara ait dağılımlar mevcut. Son sayfayı güncelleştirmeler için ekledim.

Öncelikli amacım, herkesin güzel projelerden haberdar olması, beğendiği taktirde güzel kazançlar elde etmesi. Çalışan kesimin buna ben de dahilim genellikle araştırmaya zamanı yok ve kendi adıma konuşayım en bilinen en göze çarpan bilindik ajansların projelerine giriyorum genelde. Ama onlarda olmayan çok güzel paralar kazandıran projeler de var. Bunlarla topluca ilgilenip, kazancımızı arttırabileceğimizi düşünüyorum.

Bu bağlamda görüş, öneri, iş birlik ve tekliflere açığım. Daha güzel bir ürün ortaya çıkması için yardımlarınızı bekliyorum. Gözden kaçırdığım bir detay, yanlış bir bilgi veya henüz fark etmediğim bir güncellemeyi bildirenlere, bu konuya gelen meritlerden vereceğimi bildirmek istiyorum. Tabi ki hepsine veremem ama büyük önem arz edenlere elimde varsa kesinlikle vereceğim. Bu bağlamda ikinci postu da reserve edeceğim ve projelere ait güncellemelere oradan da ulaşabileceksiniz.

3 günde bir kontrol edecek şekilde ilerlemeye çalışacağım. Hemen sol üstte en son kontrol edilen zamanı bulabilirsiniz.

Beğenilerinizi, eleştirilerinizi, düşüncelerinizi, olması gerekli dediklerinizi iletirseniz daha güzel bir ürün ortaya koyabiliriz. Buradan yazarak ya da pm yoluyla bana ulabailirsiniz.
Hepimize bol kazançlar.

Aktif Proje Kaynağı için tıklayınız.

--------------------------------------------------------------------
Gönderilen Meritler
https://bitcointalksearch.org/topic/m.41447602 | Merited by myortvyje (1)
https://bitcointalksearch.org/topic/m.41717532 | Merited by myortvyje (1)
Pages:
Jump to: