Pages:
Author

Topic: Al sana boğa 9 bin dolar - page 3. (Read 741 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
September 05, 2020, 05:30:26 PM
btc 4k'dan 12k'ya gelmiş. eth 100 dolardan 480 dolara çıkmış.

arada doğru dürüst bir düzeltme yok.

ne olacaktı, durmadan yükselmeye devam mı edecekti? ne bekliyordunuz?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
September 05, 2020, 05:24:02 PM
firsat ve pismanlik: bu piyasanin iki vazgecilmezidir...
kim, hangisini, ne zaman, ne kadar yakalar; bilinmez.
dogru zamanda, dogru yerde olmak her piyasada oldugu gibi, bu piyasada da en önemli unsur.

firsat ve pismanlik konusunda en az etkilenenler ise, sabir gösterenlerdir.

firsat, pismanlik ve sabir... piyasaya dördüncü ariyoruz:)
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 05, 2020, 05:06:26 PM
3 senedir piyasadayım. nasıl bir umut pompaladılarsa bize. stop olmadım bekledim. senelerimin birikimi 3 günde eridi.

polkadot sattım eth aldım. şimdi de dot yükseliyor eth düşüyor. terste kalmak bizim işimiz.

Geçmiş olsun hocam. Polkadot konusundan hatırlıyorum sizi. Old-new geçişi olmuştu, ben de o konudan öğrenmiştim gidişatı. DOT coinin fiyatını sirkülasyonuna kıyasla pahalı buluyorum ben aslında. Bugün yükseliş yapmış ama sonrasında da %20 düşmüş... Sonuçta BTC düşüşüyle beraber tüm piyasa düştü. Hangi proje olursa olsun -eğer iyiyse- bir hedefi ve kendisini piyasada farklı kılan özellikleri varsa, hak ettiği değeri görecektir fiyat olarak. Sabredip beklemek lazım. ETH düştü diye ondan da çıkarsanız, bir ay sonra ETH yükseldiğinde zararınız büyüyebilir. Sepeti çeşitlendirip değerlendirmek lazım. Ayrıca, çok sık al-sat yapıldığında terste kalınıyor; 3 kazandırsa, 5 kaybettiriyor. Satmadıktan sonra zarar olmaz! Tekrar yükselmesini beklemek lazım.
member
Activity: 314
Merit: 19
September 05, 2020, 04:44:59 PM
3 senedir piyasadayım. nasıl bir umut pompaladılarsa bize. stop olmadım bekledim. senelerimin birikimi 3 günde eridi.

polkadot sattım eth aldım. şimdi de dot yükseliyor eth düşüyor. terste kalmak bizim işimiz.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
September 05, 2020, 03:43:00 PM
Ben btc'nin bir şekilde kendini 10bin doların üstünde tutacağını düşünüyorum.Eğer 9 bin dolara düşüşü kalıcı bir hale gelirse daha da alt seviyeleri görmemiz kaçınılmaz olabilir.Piyasa maalesef yıllardır spekülasyon üzerine kurulu halde.Bir balon şişiyor sonra patladı mı ortalık toz duman.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
September 05, 2020, 03:38:36 PM
Altlar ayvayı yemiş yine! Tam toplamalık zaman. Geçen hafta güzel yükselişler olmuştu; oradan satanlar için bu seviyeler güzel görünüyor. YTD!

BTC içinse bence şöyle olur: 9K altına sarkar biraz. Sonra toparlanma sinyalleri gelir. Sonra yine düşer! Bir ay kadar sonra da 11K seviyesine geri dönüp yoluna devam eder. Hep benzer hareketler görüyoruz zaten. Bilemediğimiz tek şey ise yükselişin kesilip aşağı salma zamanı...
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
September 05, 2020, 03:26:56 PM
jshsjsjs Cheesy
Bi matic alayım dedim ağzıa sıçtılar.
Olm ne yapsam tam tersi oluyor sokacam böyle işe ya.
Blacknavy seni iyi anlıyorım dostum

Hocam sen yapsan tersi oluyor gerçekten ben de dahil tüm forum buna rağmen senin girdiğin imza kampanyasına girdik. Grin Büyük ihtimal elimiz boş döneceğiz.Piyasanın neden bir anda kırmızıya döndüğünü hala anlayamadım.
sr. member
Activity: 1274
Merit: 375
September 05, 2020, 03:13:43 PM
ether 480'i gördüğü anda tüm altlarımı ve etherlerimi satıp çıktım.
elimde %10 kadar mal kaldı. 3-5 dolar yukarıdan satma inadı sayesinde satmayı başaradım.
birde düştükçe bir yandan biraz bat topladım onlarda zarar ettirdi.
yinede ucuz kurtulduğuma dua ediyorum malın çoğunu 470 civarından verdim.

bekletim ikinci büyük dibin gelmesi.
ama beni ciddiye almayın. ben büyük dip gelecek diyip etherlerimin çoğunu 220'den satmıştım. Tongue
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
September 05, 2020, 03:09:07 PM
ben piyasaya girmiştim ondan çöktü, yakinda çikarim hemen 50xler, defiler, efiler gelir merak etmeyiniz.

Sen piyasaya girdin diye çökmedi piyasa bildiğin 1 aydır ico dönemi v2 yaşıyoruz ve yaşananlar artık piyasanın kronik hastalığı oldu. Uniswap'ta yf serisinden boş harf kalmadı onu geçtim belki yerler diye vf serisine geçti millet. Yiyecek adıyla fırlayan anonim adlı copy paste projerler 2000x yaptıktan sonra milletin eline kitlendi.

Daha bugün binance tarafından listelenmiş sushi ceo'sunun uniswap havuzunu boşaltmasıyla ele geçirdiği 18k ethereum konuşuluyordu. 1 haftalık emek hırsızlığıyla 18k eth elde edildi. Bu arkadaşlar tabi ki dolara da geçecek Smiley. 1 aydır telegram gruplarında aynı soru DEFI nereden alırım ? Definin bir coin yada token olduğunu düşünüp almaya çalışan adama duşta koltuk altı kıllarını kessen onu bile satarsın. Sattılar da şimdi de onun acısı çıkıyor.
sr. member
Activity: 974
Merit: 292
September 05, 2020, 02:51:49 PM
Benim cüzdanda ne zaman bir hareketlenme olsa böyle piyasayı kırmızıya boyuyorlar.
Millet defi ayağına parayı gömdü. Boğa gelecek süslemeleri ile yeni ayıcıkları bırakıverdiler.
Kriptoların hamurunda var eksi 30'lar eksi 50'ler..

Daha da dibe salar mı ben orasını düşünüyorum..
member
Activity: 294
Merit: 17
September 05, 2020, 02:32:34 PM
Bundan 2-3 ay önce 9200 dolarda iken btc altcoinler yukarı gidiyordu. Şimdi 12 dolardan 10 bin dolara geldi altcoinker şelale gibi oldu.
Altcoinler,  btc hegomanyasindan kurtulmadığı sürece böyle düşüşler kaçınılmaz. Moral bozucu bir durum ama beklemekten başka çare yok.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
September 05, 2020, 02:16:53 PM
 jshsjsjs Cheesy
Bi matic alayım dedim ağzıa sıçtılar.
Olm ne yapsam tam tersi oluyor sokacam böyle işe ya.
Blacknavy seni iyi anlıyorım dostum
member
Activity: 462
Merit: 14
September 05, 2020, 01:54:46 PM
bundan sonra ne olur ? yorumlar ?
Pages:
Jump to: