Pages:
Author

Topic: Albayrak: Dolar artık güvenilirliğini yitirdi. - page 2. (Read 333 times)

member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
Bunlar artık iyice zıvanadan çıktı . Dolar güvenilirliğini yitirmişmiş. Dünyanın en önemli para birimi olan dolar güvenirliğini yitirmedi  . Türkiye güvenirliğini yitirdi.
Aaa ama neden böyle düşünüyorsunuz? sayın bakanımız bakakaldı doların ardından . Ucunu tutamadı. Şimdi nasıl güvensin dolara o? Ohal durumunda bile yerinde duramayan bu gözü dönmüş, eşkiya artığı, ( gezici anarşist midir nedir?) cibilliyetsiz doların nesine güvensin zavallıcık..
newbie
Activity: 56
Merit: 0
adam haklı bence artık euroya geçelim hep beraber. adamlar resmen gözümüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. yalan söyleyen çok insan gördüm ama bu denli arsızlarını ilk defa görüyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 251
Bunlar artık iyice zıvanadan çıktı . Dolar güvenilirliğini yitirmişmiş. Dünyanın en önemli para birimi olan dolar güvenirliğini yitirmedi  . Türkiye güvenirliğini yitirdi.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bu adama birisi ekonomi dersleri vermeli adam daha ekonominin ne olduğunu bilmiyor aldığı önlemlerin hepsi günü kurtarmalık önlemler ileride yine dolar çıkıcak zaten geçen perşembe konuşmasının ardında dolar 40 kuruş arttı burdan ne kadar iyi olduğu anlaşılmalı.
member
Activity: 61
Merit: 100
adamlar ailecek sarayda oturuyor,  yani düşünebiliyor musunuz, adamlar 2015 gibi bir yılda, sıfırdan saray yaptırıyor, sarayda lüks içinde yaşıyorlar, hadi kendi parasıyla yapar har vurur harman savurur,   

la bunlar milletten zorla aldıkları para ile yapıyorlar bu sarayı, ben anlamadım milenyumun ilk çeyreğinde böylesine bir ülke nasıl oluyor

kimse bana o kamu kurumu, itibar için yapıldı vs demesin. kalbini kırarım.

o saray yapılırken, tayyip başbakandı, ve başbakanlık konutu olarak yapılmaya başladı, 4-5 sene öncesini hemencecik unutayın. 30 sene öncesi değil.

yani tamamen tayyip kendi için yaptırdı o sarayı.
newbie
Activity: 28
küstüm ben oynamıyorum misali
newbie
Activity: 41
https://eksiup.com/b9ec305c877

Şu açıklamaya bakın şimdi bir ekonomi bakanı bunu hangi kafa ile nasıl söyler dolar 3 den çıktı 7 ye ama güvenilirğini yitirdi şakamıdır?

Saltanat olunca böyle oluyor sanırım.
full member
Activity: 616
Merit: 118
https://eksiup.com/b9ec305c877

Şu açıklamaya bakın şimdi bir ekonomi bakanı bunu hangi kafa ile nasıl söyler dolar 3 den çıktı 7 ye ama güvenilirğini yitirdi şakamıdır?
Pages:
Jump to: