Pages:
Author

Topic: Alien Worlds (TLM) Launchpool - page 2. (Read 859 times)

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 13, 2021, 01:03:09 AM
biraz erken oldu ama 1,5'tan verdim gitti. hatta bayağı bir erkenden sattım ama bugüne kadar bu launcpoolda hiç erken satış yapamamıştım. sırf bunun için denedim. fiyat 3,5 dolar gibi başladı sonra cuv cuv düşüş gerçekleşti. şu an yükseliyor da allah bereket versin havadan para geldi. 1 adet tlm vardı elimde:)
newbie
Activity: 70
Merit: 0
April 13, 2021, 12:51:27 AM
Arkadaş taktiğiniz nedir? 10 tane var elimde. Sizce kaça satış koyalım? Açılır açılmaz piyasa emri ile butona mı basalım? İlk defa dumpa katılacam. Tecrübeliler bir güzellik yapsın, yönlendirsin lütfen.

İlk defa dumpa katılacam sözü pek olmamış, dump olacağının garantisi yok bunu biz böyle tahmin ediyoruz Cheesy

Trade açıldığı anda inanılmaz bir hızla aşağı yukarı dalgalanmalar olabilir. Genelde ilk dakika ciddi bir yükseliş oluyor ve o fiyata geri dönemiyor. Burada kendi hedefinizi kendiniz belirleyin, gerekiyorsa birkaç saniye bekleyin. Tanesi 10 dolara da gidebilir 10 tanesi 10 dolara da. Beklentiniz çok yüksek olmasın işinize yaramayacak miktarda bir şey edecekse satmayıp elde de tutabilirsiniz Smiley

Hadi ya, genelde açılışta bir yukarı atıyor ya ilk dakika. Ondan dedim. Yani bu açılır açılmaz aşağı da salabilir diyorsunuz. Aşağı giderse satmayız en kötüsü. 19,22’ye satışa basacam. Gitmezse benimdir, giderse alana hayırlı olsun:) Sadece bu açılışı tecrübe etmek istiyorum. Bakalım.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
April 13, 2021, 12:41:15 AM
Arkadaş taktiğiniz nedir? 10 tane var elimde. Sizce kaça satış koyalım? Açılır açılmaz piyasa emri ile butona mı basalım? İlk defa dumpa katılacam. Tecrübeliler bir güzellik yapsın, yönlendirsin lütfen.

İlk defa dumpa katılacam sözü pek olmamış, dump olacağının garantisi yok bunu biz böyle tahmin ediyoruz Cheesy

Trade açıldığı anda inanılmaz bir hızla aşağı yukarı dalgalanmalar olabilir. Genelde ilk dakika ciddi bir yükseliş oluyor ve o fiyata geri dönemiyor. Burada kendi hedefinizi kendiniz belirleyin, gerekiyorsa birkaç saniye bekleyin. Tanesi 10 dolara da gidebilir 10 tanesi 10 dolara da. Beklentiniz çok yüksek olmasın işinize yaramayacak miktarda bir şey edecekse satmayıp elde de tutabilirsiniz Smiley
newbie
Activity: 70
April 13, 2021, 12:09:47 AM
newbie
Activity: 4
April 12, 2021, 03:45:37 PM
wax cüzdandan hemen anında cekiliyor deposıt acmazlarsa anca satılmaz..tek çare o.
kıytırık oyun dedıgın gunde 100 tl lık wax bırakıyordu ilk başladıgında 2 aylık sürecte.
wax ağında ise problem değil (birisi bsc veya ethereum'a bridge yapmadı ise). Binance wax'a kapalı olduğunu baştan yazdı.

TLM'yi müzakere etmek için bir grup kurdum ve sadece dikkatlice müzakere etmek için, her LTM için 5 dolara satabileceğim 100 LTM var
https://t.me/joinchat/Rw9vPFyOwtE4ZWE5

I formed a group to negotiate TLM and just to negotiate carefully, there are 100 LTM that I can sell for $ 5 for each LTM
https://t.me/joinchat/Rw9vPFyOwtE4ZWE5

legendary
Activity: 1358
Merit: 1313
April 11, 2021, 11:33:10 AM
Ben daha yeni girdim launchpoola bakalım ne gelcek boşta durmasındansa stake etsin üç beş dolar ordan gelir ama şöyle bir durum var bu fiyat çok çok aşırı yüksek bu dandik token için serbest olunca tokenler çok büyük düşüş yaşayacaktır alış yapmanızı önermem stake harici.
full member
Activity: 406
Merit: 104
April 11, 2021, 11:11:18 AM
TLM fiyatı 6.2 dolar oldu. Grin

Kim alıyor neden alıyor ne kadara satmayı düşünüyor bilmiyorum ama Binance açılışına kadar bu fiyatlarda olursa güzel okuturuz launchpooldan gelenleri. Grin

1 milyar küsür tane vardı bundan yanlış hatırlamıyorsam. resmen tarihi dönemlerden geçiyoruz. nerden nereye.
member
Activity: 114
Merit: 10
April 11, 2021, 09:16:45 AM
bu l.p a busd olarak girenler çok kazanamadı,bnbd ile girmek riskli olsada iyi getiri sağladı.

1 bnb kaç verdi ortalama hocam ?
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
April 11, 2021, 09:05:00 AM
binance tabikide deposit acmıcak arkadaslar saf olmayın. tahminim 2-3 dolar civarından kitlicekler millete. sonra 1 dolar cıvarına iner. sonra o tlm ler bir sekilde deposit olursa eğer rekt..
member
Activity: 835
Merit: 47
April 11, 2021, 08:01:20 AM
bu l.p a busd olarak girenler çok kazanamadı,bnbd ile girmek riskli olsada iyi getiri sağladı.
full member
Activity: 686
Merit: 111
April 11, 2021, 06:38:51 AM
25 gün kalmış bitmesine...hiç umrumda olmaz bnb hodl stratejilerini her zaman sevmişimdir  Grin
legendary
alex
April 11, 2021, 04:31:09 AM
Gerçekten kim neden bu fiyatlara alıyor, borsa kendi kendine bir şeyler mi yapmaya çalışıyor acaba? Bu fiyatlardan alan kişiler göz göre göre fiyatın 1 doların altına ineceğini %90 zarar edeceğinin farkında değil mi yoksa biz mi bir şeyleri kaçırıyoruz?
Binancete satış başladığı an herkes saniyesinde elindekini satıp geçecek, kimse böyle para eden bir şeye bu kadar kolay ulaştıktan sonra elinde tutmaz. Dikkat çeksin diye yapan bir grup var sanırım birkaç kişi ellerindekileri birbirlerine satıp yükseltiyorlar Cheesy
ama 2 gün önce alanlar bugün %100 kazandı. bu riske girip işlem yapanlar fena kazanmadı ama binance'de listelenme zamanı alanlar çok pis ağlayacak gibi. işlem gördüğü borsayı bazıları çok beğeniyor ama bana göre tam bir shit dünyası borsası. borsada shitlikten kırılıyor zaten.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
April 11, 2021, 02:32:00 AM
Gerçekten kim neden bu fiyatlara alıyor, borsa kendi kendine bir şeyler mi yapmaya çalışıyor acaba? Bu fiyatlardan alan kişiler göz göre göre fiyatın 1 doların altına ineceğini %90 zarar edeceğinin farkında değil mi yoksa biz mi bir şeyleri kaçırıyoruz?
Binancete satış başladığı an herkes saniyesinde elindekini satıp geçecek, kimse böyle para eden bir şeye bu kadar kolay ulaştıktan sonra elinde tutmaz. Dikkat çeksin diye yapan bir grup var sanırım birkaç kişi ellerindekileri birbirlerine satıp yükseltiyorlar Cheesy
legendary
alex
April 11, 2021, 01:48:10 AM
7 dolar şu an ve ortada saçmalıktan başka bir şey yok. hani kısa sürede al-sat yapayım iyi kar bırakır gözüyle bakıp işlem yapan varsa bir şey demem hatta gider herifi tebrik ederim. ama mxc'den 7 dolara alayım binance'ye girdiği zaman 20 dolardan okutayım düşünen varsa şimdiden geçmiş olsun. adım gibi eminim bu şekilde düşünüp de işlem yapan bir sürü kişi vardır.

coinmarketcap verileri: https://coinmarketcap.com/currencies/alien-worlds/
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
April 10, 2021, 06:14:27 PM
hayalden bile öte.. suanda oyunda kazsanız zaten 30 dakıkada 6 -7 tlm ortalama verıyor .tamamen fake o fıyatlar

MXC'de işlemler devam ediyor. Fiyatı 6.60 oldu.

Bu nedir? https://www.mxc.com/trade/easy#TLM_USDT
member
Activity: 454
Merit: 37
April 10, 2021, 05:58:00 PM

Kim alıyor neden alıyor ne kadara satmayı düşünüyor bilmiyorum ama Binance açılışına kadar bu fiyatlarda olursa güzel okuturuz launchpooldan gelenleri. Grin
hayalden bile öte.. suanda oyunda kazsanız zaten 30 dakıkada 6 -7 tlm ortalama verıyor .tamamen fake o fıyatlar
member
Activity: 835
Merit: 47
April 10, 2021, 05:56:21 PM

felek bi kere de bize gülsün.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
April 10, 2021, 05:46:13 PM

sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
April 10, 2021, 01:40:03 PM
wax cüzdandan hemen anında cekiliyor deposıt acmazlarsa anca satılmaz..tek çare o.
kıytırık oyun dedıgın gunde 100 tl lık wax bırakıyordu ilk başladıgında 2 aylık sürecte.

bu tren kaçtı var mı böyle başka bir oyun onu bari oynayalım  Grin

harbi nerden buldunuz da oynadınız oyununu Smiley))

Biz mi hep geride kalıyoruz anlamadım. Var mı başka oyun oynayalım Smiley)

Aklıma ilk gelen wax üzerinde ne kadar oyun varsa onlara bakmak oldu bu alien den sonra  Grin
sr. member
Activity: 602
Merit: 256
April 09, 2021, 04:54:21 PM

bu tren kaçtı var mı böyle başka bir oyun onu bari oynayalım  Grin

harbi nerden buldunuz da oynadınız oyununu Smiley))

Biz mi hep geride kalıyoruz anlamadım. Var mı başka oyun oynayalım Smiley)
Pages:
Jump to: